Γιώργος Λιάγκας: Φινάλε με την ΗΛΙΚΙΑ που μαθεύτηκε και τον ΕΡΩΤΑ που ΕΔΥΣΕ καλοκαιριάτικα

Γιώργος Λιάγκας: Φινάλε με την ΗΛΙΚΙΑ που μαθεύτηκε και τον ΕΡΩΤΑ που ΕΔΥΣΕ καλοκαιριάτικα

Γιώργος Λιάγκας: Φινάλε με την ΗΛΙΚΙΑ που μαθεύτηκε και τον ΕΡΩΤΑ που ΕΔΥΣΕ καλοκαιριάτικα. Μία αμήχανη για πολλούς στιγμή στον αέρα από τον πρωταγωνιστή της τηλεοπτικής σεζόν

Ο Γιώργος Λιάγκας ερωτευμένος πλέον και ωραίος, γνωρίζοντας εδώ και δεκαετίες τα τερτίπια της σόου μπιζ και πως να παίζει τους δημοσιογράφους στα δάχτυλα (αφού οι ίδιοι προσφέρονται) πέτυχε να διαβάσουμε ττις πρισσότερες αναρτήσεις για κείνον! «Να ευχαριστήσω όλο τον ανταγωνισμό, τα δυο παιδιά του ΣΚΑΪ που ήταν οι βασικοί ανταγωνιστές μας φέτος στο κομμάτι του συνόλου του κόσμου, την Κατερίνα, την Δανάη, τα παιδιά στο Star και όλους όσους ξεχνάω που κάνουν τώρα εκπομπές απέναντι. Κάνουν καλές εκπομπές όλοι, όσο μπόρεσα να δω.

Γιώργος Λιάγκας: Φινάλε με την ΗΛΙΚΙΑ που μαθεύτηκε και τον ΕΡΩΤΑ που ΕΔΥΣΕ καλοκαιριάτικα
Γιώργος Λιάγκας: Φινάλε με την ΗΛΙΚΙΑ που μαθεύτηκε και τον ΕΡΩΤΑ που ΕΔΥΣΕ καλοκαιριάτικα 3

Οπότε, όσο εσείς είστε καλοί, εμάς μας κάνετε καλύτερους», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Φέτος για μας ήταν μια πολύ όμορφη χρονιά, ένα πολύ όμορφο ταξίδι… Είμαστε μια οικογένεια εδώ, έχουμε τα καλά, τα κακά, τους τσακωμούς…

Ό,τι είδατε στον αέρα ήταν ειλικρινές, αλήθεια τσακωθήκαμε όταν τσακωθήκαμε, αλήθεια τα βρήκαμε όταν τα βρήκαμε, ήταν όλο ειλικρινέστατο κι έτσι θα συνεχίσουμε και του χρόνου», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Υπέγραψα για άλλα δύο χρόνια, δεν το λέω γι’ αυτό… Θέλω να ευχαριστήσω τον Κυριακού γιατί δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο κανένας να μου πει πες αυτό… Ποτέ!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από το φινάλε ήταν κάτι παραπάνω από ηχηρή η απουσία της Λίτσας Πατέρα, η οποία σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν θα συνεχίσει του χρόνου.

«Ήταν κυρία με κ κεφαλαίο και ήταν τιμή μου που συνεργαζόμουν όλα αυτά τα χρόνια μαζί της», είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τη Λίτσα Πατέρα.

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής ευχαρίστησε τους ανταγωνιστές του, επιλέγοντας μόνο αυτούς με τους οποίους έχουν περίπου την ίδια ώρα έναρξης στις εκπομπές τους.

Έτσι, δεν έγινε καμία αναφορά στην Φαίη Σκορδά, η οποία ξεκινάει αργότερα.

x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!