Γιώργος Λιάγκας: Η πρώτη ηχηρή αποχώρηση από το «Late Night»

7

‘Ετσι, σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, ο Νίκος Ζαχαριάδης που τα υπέγραφε, πλέον δεν ανήκει στο δυναμικό της εκπομπής. Ο γνωστός και καταξιωμένος συνάδελφος – αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος -, δεν τα κατάφερε να πιάσει τους «κώδικες» του Γιώργου Λιάγκα, ο Γιώργος Λιάγκας κι αυτός από την πλευρά του, δεν μπόρεσε να πιάσει το «πνεύμα» και την γενικότερη φιλοσοφία του Νίκου και έτσι μοιραία οι δύο άνδρες αποφάσισαν να λύσουν την συνεργασία τους.

Χρέη κειμενογράφου ανέλαβε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο Δημήτρης μαζί με την βοήθεια της ομάδας του «Luben», ανέλαβε να γράφει τα κείμενα της εκπομπής, μιας και πρώτον δεν είναι κάτι που το επιχειρεί για πρώτη φορά και δεύτερον; Γνωρίζει πολύ καλύτερα τον Γιώργο, τον τρόπο σκέψης του, το χιούμορ του, το στυλ του, γεγονός που αναμφισβήτητα θα λειτουργήσει θετικά.
«Ναι, ισχύει η είδηση ότι ο Νίκος Ζαχαριάδης δεν υπογράφει πλέον τα κείμενα της εκπομπής»

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

7 Σχόλια

  1. ΠΑΝΤΩΣ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ο ΛΙΑΓΚΑΣ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ, ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ.

    • ΑΜΑΝ ΠΙΑ στο άρθρο

      ολο κατι θα βρειτε αν δεν γουσταρει καποιος κακιστρο δεν τον βλεπει και δεν πα ναχτυπας εσυ το κωλο σου αντε ηιατι κουραστικα πια με τις κακιες σας μια χαρα συνεντευξεις ειχε χτες

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com