Γιώργος Λιάγκας Μαρία Αντωνά: ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ του ζευγαριού με ΜΑΓΙΟ

Γιώργος Λιάγκας Μαρία Αντωνά: ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ του ζευγαριού με ΜΑΓΙΟ

Γιώργος Λιάγκας Μαρία Αντωνά: ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ του ζευγαριού με ΜΑΓΙΟ Τι έγινε λοιπόν; Χαμος έγινε επειδή μόλις ο ίδιος ο γοητευτικός παρουσιαστής έδωσε σαφείς πληροφορίες για το που επιλέγει να κάνει το μπάνιο του, παρά το ότι δεν είναι οι καιροί καλοί για τους παπαράτσι, παρά το ότι δεν βγαίνει το μεροκάματο, ήταν αρκετά εύκολο πια και το σημαντικότερο, ο Γιώργος Λιάγκας είναι το πιο προβεβλημένο τηλεοτπικό π΄ροσωπο αν δεν το έχετε καταλάβει!

Γιώργος Λιάγκας Μαρία Αντωνά: ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ του ζευγαριού με ΜΑΓΙΟ
Γιώργος Λιάγκας Μαρία Αντωνά: ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ του ζευγαριού με ΜΑΓΙΟ 5

Οπότε, σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες μέρες θα θαυμάσουμε τον Γιώργο και τη Μαρία να λιάζονται με τον έρωτα τους σε μία από τις διασημότερες παραλίες της Αττικής!

Τι είπε η Ναταλία Γερμανού σήμερα: «Πιστεύω ότι όσο διακριτικός είναι ο Γιώργος Λιάγκας με τα προσωπικά των άλλων…», ξεκίνησε να λέει ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, με την παρουσιάστρια να τον διακόπτει.

«Δεν είναι. Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά δεν είναι διακριτικός με τα προσωπικά τον άλλων… αν και είπε για την Αθηνά ότι πριν το παίξουν το θέμα την είχαν ενημερώσει. Εμένα δεν με είχαν ενημερώσει τότε, όταν με κρεμάσανε. Ήταν όμως το ’15, έχουν περάσει χρόνια, παραγράφεται», σημείωσε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Μαρία Αντωνά
Γιώργος Λιάγκας Μαρία Αντωνά: ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ του ζευγαριού με ΜΑΓΙΟ 6

Τη νέα σχέση της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Ιταλοαργεντινό μπασκετμπολίστα Bruno Cerella σχολίασαν σήμερα (15/6) η Ναταλία Γερμανού και η παρέα του «Καλύτερα δε Γίνεται». Η παρουσιάστρια του Alpha αναφέρθηκε στα καινούργια ξεκινήματα που έχουν γίνει σε προσωπικό επίπεδο τις τελευταίες ημέρες, τονίζοντας και το φημολογούμενο ειδύλλιο ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά.


«Διανύουμε μία περίοδο αισιοδοξίας και δεύτερης ευκαιρίας, του «κάθε τέλος και μια καινούργια αρχή». Η Αθηνά Οικονομάκου χώρισε από τον σύζυγό της και πολύ σύντομα γύρισε σελίδα στη ζωή της και βρήκε μία καινούργια αγάπη στα μάτια και στα χείλη του 37χρονου Ιταλοαργεντινού μπασκετμπολίστα, Bruno Cerella», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

Γιώργος Λιάγκας
Γιώργος Λιάγκας Μαρία Αντωνά: ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ του ζευγαριού με ΜΑΓΙΟ 7

«Σκέφτομαι πόσες πιθανότητες έχει ένας άνθρωπος να συναντήσει στη ζωή του – εν προκειμένω η Αθηνά Οικονομάκου – έναν 37χρονο Ιταλοαργεντινό μπασκετμπολίστα. Λέει δε ο Λιάγκας «δείξτε μας μία κανονική του φωτογραφία». Αυτή είναι η κανονική του φωτογραφία, Γιώργο μου. Έτσι κυκλοφορεί ο άνθρωπος», συμπλήρωσε με χιούμορ η οικοδέσποινα του «Καλύτερα δε Γίνεται».

«Και η αλλαγή σελίδας για τη Μαρία Αντωνά… είπε η παρουσιάστρια και βούλιαξε στην καρέκλα της. Δεν νομίζω να βγει ποτέ ο Γιώργος και να πει ότι είναι ζευγάρι με τη Μαρία, δεν είναι του στυλ του», τόνισε στο ίδιο ύφος η Ναταλία Γερμανού.

x