Hit enter after type your search item
img

Γιώργος Λιάγκας! Με ΑΦΟΡΗΤΟΥΣ πόνους στο χειρουργείο! Κίνδυνος θανάτου! (βίντεο)

/
/

Γιώργος Λιάγκας! Με ΑΦΟΡΗΤΟΥΣ πόνους στο χειρουργείο! Κίνδυνος θανάτου! Αν δεν είναι αυτή η περιγραφή – αποκάλυψη σοκαριστική, τότε ποια είναι; Όταν καταλαβαίνεις πως από μια λάθος σκέψη, μια “γνωμάτευση” του ιδίου πως είναι κάτι εντελώς περαστικό, παρολίγο να πεθάνει. Τόσο απλά! Στιγμές που σε σημαδεύουν για πάντα. Να φανταστείτε, δεν μιλάμε για εκείνες που έιχε περιγράψει δίνοντας σοκαριστική εικόνα ο ίδιος ο Γιώργος. Εκείνες ακόμα τις θυμόμαστε σαν να είμασταν μπροστά. Μεσ στο δωμάτιο που κλείστηκε με …διάγνωση οικογενειακή, η οποια έλεγε ότι έχει γρίπη και σ’ αυτήν οφείλονταν οι αβάσταχτοι πόνοι στην κοιλιά. Έμεινε λοιπόν “φυλακισμένος” στο δωμάτιο για να μην κολλήσει το παιδί. Παρολίγο όμως, να…καταλήξει ο παρουσιαστής, από περοτονίτιδα. Ευτυχώς, παρά την ατυχία του τότε και την ταλιαπωρία του, ο Γιώργος Λιάγκας, την γλύτωσε.

Ο Λιάγκας “ΣΥΓΓΕΝΕΥΕΙ” με τη Μαλέσκου! Ιδού οι αποδείξεις

Του έμεινε η ουλή!…αλλά και το ψυχολογικό τραύμα που θα του έμεινε, είναι πολύ βαθύ κι ας έχουν περάσει χρόνια. Εδώ φρικάρουμε εμείς όταν το θυμόμαστε.

Αποκάλυψε τα πάντα για εκείνον τον Μάη του 2011 για την περιτονίτιδα που θα του στοίχιζε τη ζωή: Το πρωί της Τετάρτης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Γιώργος Λιάγκας μετά από πολυήμερη παραμονή. Αρχικά ξέραμε ότι ο γνωστός παρουσιαστής εισήχθη για επέμβαση σκωλικοειδίτιδας. Φαίνεται όμως ότι τα πράγματα ήταν αρκετά πιο σοβαρά…

Τώρα που κάνει τον απολογισμό της περιπέτειας αυτής καταλήγει: Ήμουν τυχερός! ”Δεν ήταν απλή σκωληκοειδίτιδα, ήταν κάτι παραπάνω. Δεν έχει σημασία τώρα, πέρασε. Σημασία έχει ότι η υγεία του έχει πλέον αποκατασταθεί.” εξήγησε σε συνέντευξη τύπου, παρουσία του Γιώργου Λιάγκα, ο θεράπων ιατρός του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ: ΤΟΝ “ΜΟΥΤΖΩΣΑΝΕ”! ΠΑΡΟΛΙΓΟ ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΜΕΝΟΣ! Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ

Σοκάρει η περιγραφή του! Δύο φορές. Την πρώτη φορά όταν βγήκε, την δεύτερη, με αφορμή την περιπέτεια υγείας του Πέτρου Κωστόπουλου. Συζητώντας την σκωληκοειδίτιδα που έπαθε ο Πέτρος Κωστόπουλο και διακομίσθη στο νοσοκομείο, ο Γιώργος Λιάγκας θυμήθηκε μία ανάλογη περιπέτεια υγείας που του είχε συμβεί, αρκετά πιο σοβαρή από αυτήν του Πέτρου Κωστόπουλου, μιας και ο ίδιος είχε υπερβεί το στάδιο του απλού σκωληκοειδή παθαίνοντας περιτονίτιδα.Ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας όμως ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός μιλώντας για την περιπέτεια της δικής του υγείας, που έβαλε σε πραγματικό κίνδυνο τη ζωή του.

Πονούσε για μέρες αλλά νόμιζε πως είναι κάτι περαστικό. Το…βασανηστήριο του πόνου και έπιασε ταβάνι ο κίνδυνος. ”Από την προηγούμενη Τρίτη μού είχε σπάσει η περιτονίτιδα στο σπίτι και έκανα αυτοδιάγνωση νομίζοντας ότι είναι γαστρεντερίτιδα. Δύο μέρες ήμουν με σπασμένη περιτονίτιδα -με όσα δυσάρεστα αποτελέσματα θα μπορούσε να έχει αυτό- και δεν το έλεγα σε κανε΄ναν και έκανα μόνος μου αγωγή γαστρεντερίτιδας. Όπως καταλαβαίνετε, λοιπόν, η κατάστασή μου την Πέμπτη το βράδυ που ήρθα εδώ δεν ήταν καλή.” είπε χαριτολογώντας.

Δραματική η κατάσταση! Όταν εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο δεν ήταν καθόλου για γέλια! Η σπασμένη περιτονίτιδα μπορεί να οδηγήσει στον θάνατο, πόσο μάλλον αν δεν κάνεις τίποτα για δύο μέρες!

Γιώργος Λιάγκας! Με ΑΦΟΡΗΤΟΥΣ πόνους στο χειρουργείο! Κίνδυνος θανάτου! (βίντεο)

Ο Λιάγκας ΚΑΡΦΩΝΕΙ Μενεγάκη! Ο γιος της Άγγελος, ζει με τον ΜΠΑΜΠΑ του!!!

Ερωτώμενος από τους δημοσιογράφους πότε θα επιστρέψει στην εκπομπή, ο φανερά εξασθενημένος Γιώργος Λιάγκας είπε: ”Θα κάνω μια προσπάθεια από Δευτέρα, αν μου επιτρέψει και ο γιατρός.” Πρόσθεσε μάλιστα ότι ίσως κάνουν την έκπληξη με τη Φαίη Σκορδά και επιστρέψουν και οι δύο μαζί στο πλατό τη Δευτέρα.

 

Εσύ ήξερες γιατί χώρισαν τελικά; Για έναν ή για πολλού λόγους;  Τι είναι αυτό που έφερε στο διαζύγιο την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα; Ήταν ένας λόγος, ήταν πολλοί; Και φυσικά ποιος μπορεί να ξέρει να ποτέ θα μάθουμε, από την στιγμή που “όσα ξέρει ο νοικοκύρης…”. Το μόνο λοιπόν που μας δίνει μαρτυρία, είναι εκείνο που ο Γιώργος Λιάγκας μας εξηγεί! Η απάντησή του στο περιοδικό Down Town…

Τέλος στα σενάρια έβαλε ο Γιώργος Λιάγκας με τον εξης τρόπο: “Κατ’ αρχάς, να ξεκαθαρίσω κάτι. Ποτέ δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στην απόφαση να πάρουμε διαζύγιο. Ούτε από τη δική μου μεριά ούτε από τη μεριά της Φαίης. Γιατί τότε γράφτηκαν πολλά και καλό θα είναι κάποια πράγματα να τα ξεκαθαρίσουμε. Δεύτερον, δεν υπάρχει τώρα καμία κόντρα και δεν υπήρχε ποτέ.

Γράφεται παντού και απορώ, γιατί δεν αντιδρώ και δεν κάνω μηνύσεις, ότι έχει μπει η εισαγγελία και ρυθμίζει τις περιουσίες μας. Δεν τέθηκε ποτέ θέμα χρημάτων μεταξύ μας. Το οικονομικό κομμάτι το είχαμε λύσει πριν χωρίσουμε. δεν τέθηκε ποτέ θέμα «αυτά είναι τα δικά μου, αυτά είναι τα δικά σου». Δεν χωρίσαμε επειδή πάψαμε να αγαπάμε και να εκτιμάμε ο ένας τον άλλον. Κάποια στιγμή κάτι τελειώνει σε ένα ζευγάρι. Άλλωστε, όλα τελειώνουν.

Ο Λιάγκας ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ! Δεν μπορώ ν’ αναπνεύσω! Οι βασανιστικές στιγμές του!

Μιλάμε, γηγια μεγάλη αγάπη! Εγώ την αγαπάω τη Φαίη και πιστεύω ότι και η Φαίη με αγαπάει και φυσικά τη θεωρώ μια εξαιρετική μάνα. Αλλά προφανώς κάτι μας τελείωσε, για να περάσει σε ένα άλλο στάδιο η σχέση δύο ανθρώπων. Σε κάθε σχέση είναι πιθανόν να φύγει το πάθος της αρχής. Ενδεχομένως να έγινε αυτό και στη δική μας σχέση. Αυτό το βασικό στοιχείο που εξομαλύνει τις σχέσεις. Και όταν εκλείπει το στοιχείο αυτό σε ένα ζευγάρι, δημιουργούνται κόντρες γιατί βγαίνουν οι διαφορές στην επιφάνεια. Έτσι, αντί να ζούμε σε ένα σπίτι με εντάσεις, θεωρήσαμε ότι θα ήταν καλύτερα να ζούμε ξεχωριστά και να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι. Και εμείς, αλλά κυρίως τα παιδιά”.

όταν όλα πάνε στραβά! Η ΜΙΑ ΤΥΧΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΛΙΑΓΚΑ! ΠΑΡΟΛΙΓΟ ΚΑΙ…ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΜΕΝΟΣ
Γιώργος Λιάγκας: Τον “μουτζώσανε”! Παρολίγο ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΜΕΝΟΣ! Η οικονομική ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ και τα προβλήματα υγείας Λες δεν μπορεί να του έχουν συμβεί όλα αυτά. Κι όμως ο Γιώργος Λιάγκας είναι σε πολλά μπορείς να πεις – εκτός ενός και φυσικά του σημαντικότερου – απόλυτα άτυχος! Με γεγονότα καταγεγραμένα και αποκαλύψςις του ίδιου. όχι κάοιου άλλου.

Θυμίζουμε ότι η γκαντεμιά ξεκίνησε όταν του έκαψαν το αυτοκίνητο πριν καν μετακομοίση με τη Φαίη Σκορδά στη μεζονέτα που έμειναν όταν παντρεύτηκαν. Αυτό πυ ήταν κυρίως ψυχολογικό εκφοβιστικό χτύπημα διαδέχτηκε ο παρολίγο θάνατος του από περιτονιτιδα. Μπήκε ετοιμοθάνατος όπως ο ίδιος είπε στο νοσοκομείο.

ΓΙΩΡΓOΣ ΛΙΑΓΚΑΣ: ΔΕΝ ΕΧΩ …. ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΤΕ. ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ!

Το ναυάγιο του Τιτανικού!

Τόσο μεγάλο ήταν για την τσέπη του! Δεν έλειψε το ναυάγιο των οικονομικών του αφού του έκλεψαν με΄σω χρηματηστηριακής, όπως πάλι ο ίδοιος ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλύψε, πάνω από μισό εκ.ευρώ!
Το ότι χώρισε με τη Φαίη και από τότε τον συνοδεύει μαι απίστευτη αυτχία και στα επαγγελαμτικά του, θα το υπολογίσουμε και αυτό. Στον Αντ1 τον είχαν στον “πάγο” έμεινε χωρίς εκπομπή, πήγε στον Σκάι, έβγαλε μια χρονιά γεμάτη προβλήματα με το σταθμό μετά από λάθος που τον κυνηγάει ακόμα, παραμένει στον “πάγο” μια ολόκληρη σεζόν και από τον Σκάι. Είναι δηλαδή ο μόνος παρουσιαστής που του συνέβει κάτι τέτοιο και μάλιστα στο καπάκι, από δύο σταθμούς!

Διαβάστε επίσης: Πως ο Γιώργος Λιάγκας παίρνει θέση υπέρ Γιάννη Λάτσιου

Ο Λιάγκας ΚΑΡΦΩΝΕΙ Μενεγάκη! Ο γιος της Άγγελος, ζει με τον ΜΠΑΜΠΑ του!!! Μην ξεχνάτε ότι ο Γιώργος Λίαγκας και ο Γιάννης Λάτσιος, είναι κολλητοί εδώ και χρόνια. Πως να υποθέσουμε εμείς τώρα ότι αυτό που αποκάλυψε ο αγαπητός παρουσιαστής έγινε εν αγνοία του φίλου του; Ειδικά που αυτή η πληροφορία, δημιουργεί ανάλογες εικόνες και συμπεράσματα!
Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος συναντήθηκαν στα τέλη του Δεκέμβρη, οι φωτογράφοι τους τσάκωσαν, αυτές οι φωτογραφίες σήμερα κυκλοφόρησαν και σχολιάστηκαν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Ο Λιάγκας ΚΑΡΦΩΝΕΙ Μενεγάκη! Ο γιος της Άγγελος, ζει με τον ΜΠΑΜΠΑ του!!!
Έτσι…ξαφνικά! Και με αφορμή της εικόνες, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε: «Ο Άγγελος εδώ και έναν χρόνο ζει με τον Γιάννη. Ζει με τον μπαμπά του. Και τα κορίτσια ζουν με τη μαμά τους. Και προφανώς επειδή ο Άγγελος ετοιμάζεται του χρόνου να πάει να σπουδάσει στο εξωτερικό, έχουν συναντηθεί. Αυτή η συνάντηση έγινε πριν τις γιορτές».

Διαβάστε κι αυτό όμως: Ο Λιάγκας ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ! Δεν μπορώ ν’ αναπνεύσω! Οι βασανιστικές στιγμές του! Ανθρώπινες στιγμές που μάλον ζει και οΘοδωρής Μαραντίνης τώρα, όπως και πολλοί άλλοι μπαμπάδες που αναγκάζονται να φύγουν από την φωλιά που βρίσκονταν με τα παιδιά τους. Στο πρόσφατο παρελθόν και με αφορμή τον χωρισμό του Δημήτρη Κοργιαλά από την Φωτεινή Ψυχίδου, ο Γιώργος Λιάγκας, συγκινημένος, προχώρησε σε μια δημόσια εξομολόγηση για την Φαίη Σκορδά.

Δεν το υπολόγισε σωστά. Οι πραγματικά δύσκολες μέρες και ώρες. Παρά το ότι τα παιδιά του ήταν δυο τετράγωνα πιο πέρα, η αίσθηση ότι δεν μπορεί να είναι ακριβώς όπως παλιά τον τρόμαζε! Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για τις δύσκολες μέρες, όταν έφυγε από το σπίτι, για ακόμα μια φορά! Η αβεβαιότητα είναι αυτό που “τσακίζε’ την ψυχολογία του προφανώς όπως και όλων. Η αβεβαιότητα πως θα είναι η καθημερινότητα μακριά τους από δω και πέρα. “Στα διαζύγια που υπάρχουν παιδιά κι επειδή στο 95% αυτός που αποχωρεί είναι ο πατέρας, είναι πάρα πολύ σκληρές οι πρώτες ώρες και οι πρώτες μέρες που φεύγεις από το σπίτι σου και κοιμάσαι χωρίς τα παιδιά σου.

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :