Γιώργος Λιάγκας: Στιγμές χαλάρωσης στο Βερολίνο! [pics,vid]

6

Μπορεί αυτή τη σεζόν να μην βρίσκεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, όμως ο Γιώργος Λιάγκας  προσπαθεί να περνά εποικοδομητικά τον ελεύθερο χρόνο του. Η δουλειά του είναι η μεγάλη του αγάπη και αυτός είναι και ο λόγος που ανυπομονεί να επιστρέψει στη βάση του, στον χώρο της τηλεόρασης, τον οποίο γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα.

Ο γνωστός παρουσιαστής με την αποχή του από την τηλεόραση έχει περισσότερο χρόνο για τον εαυτό του και τους δύο τους γιους που έχει αποκτήσει με την Φαίη Σκορδά. Τις τελευταίες μέρες μάλιστα ο Γιώργος Λιάγκας απολαμβάνει τις βόλτες του στην Γερμανία και απαθανατίζει τις καθημερινές του επισκέψεις στα διάφορα μέρη της πρωτεύουσας.

Το τείχος του Βερολίνου και ο ζωολογικός κήπος ήταν μερικά από τα μέρη που έβγαλε φωτογραφίες ο παρουσιαστής και τις κοινοποίησε στον λογαριασμό του στο instagram αποσπώντας χιλιάδες likes από τους followers του.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

6 Σχόλια

  1. Ανώνυμος στο άρθρο

    Οι ιθύνοντες του καναλιού πού ήτανε τότε; Κοιμούντανε όρθιοι; Τι αρμοδιότητες ήταν αυτές που έδιναν στον κάθε διευθυντή του καναλιού τους; Από πού κι ως πού;

  2. Ανώνυμος στο άρθρο

    ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΤΣΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ… ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ; ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥΣ… ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΩΡΑ ΑΝΤ1 ΤΗ ΝΥΦΗ ΕΣΥ !

  3. Ανώνυμος στο άρθρο

    Ευχαριστούμε πολύ τον αντεννα. Βαρέθηκαμε τα ίδια πρόσωπα. Φτάνει σειρά και οι άλλοι και οι άλλες