Γιώργος Λιάγκας vs Φαίη Σκορδά! Δεν βγάζουν τη ΣΕΖΟΝ ”Πάλι με αναιρείς!”

Γιώργος Λιάγκας vs Φαίη Σκορδά! Δεν βγάζουν τη ΣΕΖΟΝ ”Πάλι με αναιρείς!” «Άρα αναιρείς αυτό που είπα χθες; Τι κάνεις; Δεν το γνώριζε. Πάλι με αναιρείς! Και τι σημασία έχει; Μην με αναιρείς, μην με ακυρώνεις. Είμαι στο κουρμπέτι πολλά χρόνια, σε παρακαλώ μην με αναιρείς! Γνωρίζω ότι δεν το ήξερε η Βανδή ναι! Το έμαθε και απέφυγε να τον δει στο πρωινό. Πήραν πρωινό και οι δύο στο ίδιο ξενοδοχείο.

Γιώργος Λιάγκας για Φαίη Σκορδά: Αυτά ήταν τ’ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ μετά το διαζύγιο με τη Φαίη

Για να το λέω, σημαίνει ότι έχω μιλήσει με ανθρώπους πολύ κοντά τους. Δεν το λέω από το μυαλό μου. Έπαθε σοκ η Βανδή όταν έμαθε ότι ο Ντέμης ήταν εκεί. Αν ο Ντέμης ενσυνείδητα πήγε επειδή ήξερε ότι θα είναι η Βανδή, δεν το ξέρω. Όταν λέω κάτι, το λέω μετά λόγου γνώσεως. Μπορεί να έκλεισε ο Ντέμης δωμάτιο σε άλλο όνομα» είπε ο Γιώργος Λιάγκας στη Φαίη Σκορδά εκνευρισμένος!Την πρώτη επίσημη εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη στα εγκαίνια της σχολής υποκριτικής του Λάκη Λαζόπουλου σχολίασαν το πρωί της Τρίτης 23 Νοεμβρίου στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά.

Μαζί με το ζευγάρι, βρισκόταν κι ένας καλός φίλος της Δέσποινας Βανδή, ο Σάββας Σπαθαρίδης, ο οποίος είναι υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων στο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης που έμεινε ο Ντέμης Νικολαΐδης την ίδια βραδιά, που είχε ανέβει κι εκείνη για να απολαύσει την Άννα Βίσση. Τ

Φαίη Σκορδά! Από το “ζενίθ” στο “ναδίρ”! ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ αλλαγή σε 24 ώρες! Ποιος της το έκανε αυτό;

ο εν λόγω ρεπορτάζ έδωσε χθες ο Γιώργος Λιάγκας στη στον αέρα του Πρωινού, σημειώνοντας πως η Δέσποινα Βανδή δεν γνώριζε για την διαμονή του Ντέμη Νικολαΐδη στο ίδιο ξενοδοχείο.