Γιώργος Λιανός: «Έπεσα και απομακρύνθηκα από άτομα που είχα στη ζωή μου»

4
Η ζωή του παρουσιαστή μετά τον χωρισμό…

Ο Γιώργος Λιανός πρόσφατα χώρισε από τη σύζυγό του και η ζωή του μπήκε σε νέα τροχιά. Ο ίδιος εξομολογήθηκε στο Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου για το πώς βιώνει αυτή τη δύσκολη περίοδο.

«Το τελευταίο διάστημα έχει και τα πάνω του και τα κάτω του. Προσπαθώ να βρω μια ισορροπία χωρίς να λέω πολλές κουβέντες, χωρίς να δίνω τροφή για σχόλια. Είναι μες στη ζωή αυτά τα πράγματα. Να είμαστε γεροί, να είμαστε καλά, να μεγαλώνουν τα παιδιά μας, δυνατά και υγιή πάνω απ’ όλα και να τους δίνουμε αγάπη γιατί αυτό είναι που μετράει πάνω απ’ όλα.

Δεν σκέφτομαι το επόμενο βήμα στην προσωπική μου ζωή. Αυτή τη στιγμή μου κάνει καλό το να δουλεύω στην ψυχολογία μου και από εκεί και πέρα αφήνω τα πράγματα να κυλήσουν.

Και έπεσα (ψυχολογικά) και απομακρύνθηκα από άτομα που είχα στη ζωή μου… Οπότε αποφάσισα να αποτραβηχτώ από όλα και ακόμα είμαι σε αυτή τη φάση, δεν έχω βρει τις ισορροπίες μου», αναφέρει ο Γιώργος Λιανός.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

4 Σχόλια

  1. Μανέτα στο άρθρο

    Ξέρεις τι λέει η πιάτσα, αγόρι μου; Οτι ανάμεσα στα πόδια σου έχεις ένα θηρίο. Εγώ θέλω να το δω αυτό το θηρίο. Να το δω και να το καμαρώσω.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com