Γιώργος Λιανός: Επέστρεψε Ελλάδα για τον μεγάλο τελικό του Survivor

Γιώργος Λιανός: Επέστρεψε Ελλάδα για τον μεγάλο τελικό του Survivor

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021, 09:30

 

Σε λίγα 24ωρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός του φετινού Survivor στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Γαλάτσι. O παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, ο Γιώργος Λιανός επέστρεψε Ελλάδα για να βρεθεί κοντά στην οικογένεια και τα αγαπημένα του πρόσωπα αλλά και να προετοιμαστεί για τον ημιτελικό και τον τελικό.

Ο τελικός θα γίνει της ερχόμενη Δευτέρα 5 Ιουνίου ενώ μια μέρα πριν θα πραγματοποιηθεί ο ημιτελικός. Τόσο ο τελικός όσο και ο ημιτελικός θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα, όπως άλλωστε συμβαίνει κάθε χρόνο με τον Γιώργο Λιανό να υποδέχεται όλους τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει προκειμένου να κάνει την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή.

Χθες, ο Γιώργος Λιανός πήρε τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να επιστρέψουν και οι τέσσερις εναπομείναντες παίκτες του παιχνιδιού. Μάλιστα, ο Γιώργος Λιανός
που είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους και μια φωτογραφία του μέσα από το αεροπλάνο δείχνοντάς μας πως είναι πλήρως εφοδιασμένος για το ταξίδι του.
 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το freegossip.gr σας πηγαίνει παντού!

freegossip.gr