Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Γιώργος Μαργαρίτης βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Ανήκει στο ζώδιο του Κριού Η ηλικία του είναι  77 ετών

  • Παντρεύτηκαν το 1989 και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.
  • Η κόρη του έχει αποφοιτήσει από την ΑΣΟΕΕ και ο γιος του από το Οικονομικό τμήμα του Πειραι

– Γεννήθηκε στη Θεσσαλία και συγκεκριμένα στο χωριό Πετρωτό του Νομού Τρικάλων και έχει άλλα 6 αδέρφια.
– Έλκει την καταγωγή του από τη Μικρά Ασία, καθώς ο παππούς του έζησε στη ΣμύρνηΠέρασε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια, καθώς η οικογένειά του αντιμετώπιζε σοβαρές οικονομικές δυσχέριες.

Περισσότερα πράγματα για τη ζωή του
Από πολύ μικρός ήρθε σε επαφή με το τραγούδι. Περίπου στην ηλικία των 13 ετών συνάντησε τον Βασίλη Τσιτσάνη. Μια γνωριμία κομβική για τη μετέπειτα ζωή του. Ο δημιουργός των τεράστιων επιτυχιών τον παρότρυνε να κατέβει στην Αθήνα και να τον βρει για να συνεργαστούν. Δυο χρόνια αργότερα, στα 15 του, ο Γιώργος Μαργαρίτης έκανε όντως αυτό το βήμα. Αφότου ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ξεκίνησε την πορεία του στην αθηναϊκή νύχτα, εμφανιζόμενος σε μεγάλα νυχτερινά κέντρα τη δεκαετία του ’60 και του ’70.

Γιώργος Μαργαρίτης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά 2
Γιώργος Μαργαρίτης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά 2

Τα πρώτα του βήματα στη δισκογραφία τα έκανε το 1981 με το δίσκο “Εσύ μιλάς στην Καρδιά μου”, που έκανε πολλές πωλήσεις και έγινε χρυσός.

Έχει συνεργαστεί με μεγάλους συνθέτες και στιχουργούς του κλασικού λαϊκού και όχι μόνο. Η πορεία του στο τραγούδι είναι τεράστια και αυτό αποδεικνύεται από τις πολλές δισκογραφικές δουλειές του.

Κάποιες από τις πιο γνωστές επιτυχίες του είναι “Ο τελευταίος πυρετός” 1985, “Έπρεπε” 1989, “Μπορείς να πηγαίνεις” 1992, “Στα εύκολα, στα δύσκολα” 1996, “Έγκλημα και τιμωρία” 2010, “Ξεψυχώ” 2014, “Απροσδόκητα” 2018, “Γεννημένος να τρέχω” 2020, και πολλές ακόμη.

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια
Σε συνέντευξη του ο Γιώργος Μαργαρίτης είχε μιλήσει για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια αποκαλύπτοντας πως: “Έπρεπε να έρθω, να βγει ο καημός μου. Εδώ θα μπορούσα να μπω μέσα στα πράγματα. Ήρθα μοναχός μου να βρω αρχικά μια δουλίτσα, να μεγαλώσω λίγο, να βοηθήσω τους δικούς μου και να βγάλω τον καημό μου στο τραγούδι. Στην αρχή πήγα στο Κορωπί, σε ένα φιλαράκι που θα μου έβρισκε δουλειά.

Τις πρώτες μέρες κοιμήθηκα έξω, στην εκκλησία στην Ανάληψη, μαζί με πολύ κόσμο, βέβαια, γιατί εκείνη την εποχή 200-300 άτομα κοιμόντουσαν έξω. Ε, μετά με πήρε σπίτι του, μου βρήκε μια δουλίτσα σε ένα περιβόλι, έκατσα εκεί 5-6 μήνες και από εκεί πήγα σε ένα εργοστάσιο που έβγαζε ούζα και μετά σε έναν εργολάβο που με πήρε να βγάζω πρόκες στην οικοδομή. Ήμουν πολύ πιτσιρίκι, δεν μπορούσα να κάνω και πολλά πράγματα. Εγώ όπου και να ήμουν όλο τραγουδούσα. Μετά από τα δύο χρόνια πήγα σε κάτι συγχωριανάκια μου στον Άγιο Αρτέμη. Εκεί γνώρισα τον Μελέτη τον Τσιρόπουλο που δούλευε ταξί κι έπαιζε και μπουζουκάκι και με έπαιρνε μαζί του, κατεβαίναμε στο μπαράκι των μουσικών και γνώρισα ανθρώπους της δουλειάς”.

Μάλιστα ο τραγουδιστής είχε αποκαλύψει πως ένας από τους αδερφούς του, πέθανε από την πείνα όταν ήταν μικρός, ένα φαινόμενο συνηθισμένο τότε, ενώ ο ίδιος ήρθε στην Αθήνα στα 14 του και κοιμόταν έξω από μια εκκλησία.

Γιώργος Μαργαρίτης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Γιώργος Μαργαρίτης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Η προσωπική του ζωή
Ο Γιώργος Μαργαρίτης παντρεύτηκε αργά γιατί, όπως λέει χαριτολογώντας, είχε «παντρευτεί» το τραγούδι. Τη σύζυγό του τη γνώρισε σε ένα μαγαζί όπου εμφανιζόταν. Παντρεύτηκαν το 1989 και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

Η κόρη του έχει αποφοιτήσει από την ΑΣΟΕΕ και ο γιος μου από το Οικονομικό τμήμα του Πειραιά.

Γιώργος Μαργαρίτης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Γιώργος Μαργαρίτης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Γέννηση 25 Μαρτίου 1945 (77 ετών)
Country flag Πετρωτό, Τρίκαλα, Ελλάδα
Εθνικότητα Country flag Ελληνική
Χώρα πολιτογράφησης Country flag Ελληνική
Ιδιότητα τραγουδιστής
Εν ενεργεία 1968-σήμερα
Αδέλφια Βάιος Μαργαρίτης
Όργανα φωνή
Είδος τέχνης Τραγούδι
Καλλιτεχνικά ρεύματα Λαϊκό

Γιώργος Μαργαρίτης: «Πριν βγει ο πρώτος μου δίσκος κοιμόμουν σε ένα παρκάκι σε ένα στρώμα»

Ο Γιώργος Μαργαρίτης (25 Μαρτίου 1945)[1] είναι Έλληνας λαϊκός τραγουδιστής.

Γιώργος Μαργαρίτης: «Πριν βγει ο πρώτος μου δίσκος κοιμόμουν σε ένα παρκάκι σε ένα στρώμα»

Βιογραφία
Γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου 1945 στο χωριό Πετρωτό του νομού Τρικάλων. Έχει μικρασιατική καταγωγή από τη μεριά του πατέρα του, καθώς ο παππούς Κώστας Μαργαρίτης ήταν από την ευρύτερη περιοχή της Σμύρνης. Είναι γόνος φτωχής οικογένειας και έζησε δύσκολα παιδικά χρόνια με πολλές στερήσεις.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης γιορτάζει 40 χρόνια στο τραγούδι: «Εχω λόγους που τραγουδώ στον κόσμο»

Από μικρή ηλικία έδειξε την κλίση του στο τραγούδι και όταν στα 13 του χρόνια συνάντησε τον Τσιτσάνη, αυτός τον παρότρυνε να κατέβει αργότερα στην Αθήνα να τον βρει, όπως και έκανε στα 15 του, λαμβάνοντας θερμή υποδοχή. Επαγγελματικά με το τραγούδι ασχολήθηκε όταν απολύθηκε από την στρατιωτική του θητεία, στα τέλη της δεκαετίας του 60΄ με αρχές του 70΄, τραγουδώντας σε διάφορα νυχτερινά κέντρα και αποκτώντας γνώση και εμπειρίες. Στη δισκογραφία μπήκε το 1981 με τον δίσκο «Εσύ μιλάς στην καρδιά μου», ο οποίος γνώρισε μεγάλη επιτυχία και έγινε χρυσός.

Γιώργος Μαργαρίτης: Το σοκαριστικό περιστατικό που έχει δει στα μπουζούκια!

Μέχρι σήμερα έχει ηχογραφήσει πάνω από 20 προσωπικούς δίσκους και έχει συνεργαστεί με μεγάλους συνθέτες και στιχουργούς του κλασικού λαϊκού και όχι μόνο. Θεωρείται από τους κορυφαίους λαϊκούς τραγουδιστές της γενιάς του και από τους κύριους εκπρόσωπους της θεσσαλικής σχολής.

Γιώργος Μαργαρίτης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Γιώργος Μαργαρίτης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Γιώργος Μαργαρίτης για Sin Boy: «Ο κόσμος διαλέγει και παίρνει»

Παντρεύτηκε το 1989 και έχει ένα γιο και μια κόρη.[2]

Δισκογραφία
1981 – Εσύ Μιλάς Στην Καρδιά Μου
1982 – Πώς Να Σε Ξεχάσω
1983 – Μα Τι Λέω
1984 – Άκου Τι Θα Πω
1985 – Ο Τελευταίος Πυρετός
1985 – Μ’ Αυτά Τα Τραγούδια Μεγάλωσα
1986 – Τα Χρυσά Μου Τραγούδια
1987 – Όχι Πισωγυρίσματα
1988 – Ο Άγνωστος

1989 – Έπρεπε
1990 – Συγκεντρώσου
1991 – Άκου Τι Σου Λέω
1992 – Μπορείς Να Πηγαίνεις
1993 – Δείξε Τη Μαγκιά Σου
1995 – Τέρμα Στη Λογική
1996 – Στα Εύκολα, Στα Δύσκολα
2000 – Κεχριμπαρένια μάτια
2000 – Δρόμοι Του Πουθενά
2001 – Όλα Θα Τα Διαγράψω
2002 – Τα Γούστα

Γιώργος Μαργαρίτης: Το «στόλισμα» στον Ρέμο και ο εκνευρισμός του με δημοσιογράφο

2004 – Κόλαση
2005 – Ζήλια Που ‘χει η Αγάπη
2007 – Το Καλύτερο Μπεγλέρι
2008 – Κάτσε Να Λογαριαστούμε
2010 – Έγκλημα Και Τιμωρία
2012 – Ένας αιώνας λαϊκό τραγούδι
2013 – Παίζουμε Για Τη Φανέλα
2014 – Άλλη Μια Ζωή
2014 – Ξεψυχώ

2015 – Τα Τραγούδια Της Ομόνοιας
2016 – Η Μαγκιά
2016 – Λάθος Πορευτήκαμε
2016 – Σε Αερικό Σκοπό
2017 – Τα Δικά Μου Τραγούδια
2018 – Την Πλάκα Μου Κάνω
2018 – Απροσδόκητα
2019 – Να Πιω Νερό Απ’ Τα Χείλη Σου Ft. Ζωή Παπαδοπούλου
2020 – Γεννημένος Να Τρέχω

Γιώργος Μαργαρίτης: «Έχω ένα σπιτάκι, το οποίο θα το δώσω σε οικογένεια με δυο παιδάκια για να μεγαλώσουν εκεί μέσα»

 

Μία φιλική κουβέντα που διαβάζεται απολαυστικά σαν μία αναδρομή στη ζωή του ερμηνευτή που ήρθε από τα Τρίκαλα στην Αθήνα σε εφηβική ηλικία, έχοντας τα εύσημα του Τσιτσάνη, για να γράψει τη δική του ιστορία!

Μου αρέσουν οι άγνωστες ιστορίες για απρόσμενες συναντήσεις καλλιτεχνών, που προέρχονται από διαφορετικούς χώρους! Την ακόλουθη σύντομη ιστορία μού είχε αφηγηθεί παλιότερα η συνθέτρια Λένα Πλάτωνος: Το 1959 είχε βρεθεί στο σπίτι της οικογένειας Μαργαρίτη στην Αθήνα, στην οδό Καυκάσου της Κυψέλης. Η

Πλάτωνος, κάτω από 10 ετών τότε, ήταν συμμαθήτρια στο σχολείο με τη μία από τις δύο αδερφές του Γιώργου Μαργαρίτη, ο οποίος είχε μπει στα 14. «Τον θυμάμαι ξαπλωμένο σ’ ένα ντιβανάκι που είχαν, πιο παχουλούτσικος απ’ ότι είναι σήμερα, να λέει ότι θα γίνει τραγουδιστής μια μέρα! Τον είχα ακούσει μάλιστα να τραγουδάει λαϊκά τραγούδια της εποχής – νομίζω ένα του Μπάμπη Τσετίνη – και, πραγματικά, είχε πολύ ιδιαίτερη φωνή σαν μικρό παιδί που ήταν»

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :