Γιώργος Νικολαίδης: Πόσο ΜΕΓΑΛΩΣΕ ο ΓΙΟΣ του Ντέμη και της Δέσποινας Βανδή

Γιώργος Νικολαίδης: Πόσο ΜΕΓΑΛΩΣΕ ο ΓΙΟΣ του Ντέμη και της Δέσποινας Βανδή. Μέχρι πρόσφατα απέφευγε οποιαδήποτε έκθεση, τόσο της 18χρονης Μελίνας, όσο και του 14χρονου Γιώργου στα social media, στην προσπάθειά της να έχουν μια φυσιολογική παιδική ηλικία. Ο Γιώργος Νικολαΐδης έκλεισε τα 14 και έχει απίστευτη ομοιότητα με τη μητέρα του, Δέσποινα Βανδή, ενώ στο ύψος έχει περάσει και τους δύο γονείς του.

Δέσποινα Βανδή: “Αυτό με καταστρέφει”

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, η οποία έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα παιδιά της, το τελευταίο διάστημα έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες τους, στις οποίες φαίνεται πόσο έχουν μεγαλώσει.

Μέχρι πρόσφατα απέφευγε οποιαδήποτε έκθεση, τόσο της 18χρονης Μελίνας, όσο και του 14χρονου Γιώργου στα social media, στην προσπάθειά της να έχουν μια φυσιολογική παιδική ηλικία.

Ο Γιώργος Νικολαΐδης ολόιδιος με τη Δέσποινα Βανδή

Γιώργος Νικολαίδης: Πόσο ΜΕΓΑΛΩΣΕ ο ΓΙΟΣ του Ντέμη και της Δέσποινας Βανδή
Γιώργος Νικολαίδης: Πόσο ΜΕΓΑΛΩΣΕ ο ΓΙΟΣ του Ντέμη και της Δέσποινας Βανδή

Βασίλης Μπισμπίκης – Δέσποινα Βανδή: Ξαναχτυπούν και συγκατοικούν

Πλέον, μοιράζεται αρκετές στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους και ο γιος της δείχνει να έχει μοιάσει στη μητέρα του, της οποίας απολαμβάνει την τρυφερότητα.

Γιώργος Νικολαΐδης και Δέσποινα Βανδή

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.