Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Γιώργος Παπαδάκης βιογραφικό: Η ηλικία, τα 30 χρόνια του Καλημέρα Ελλάδα, ο γάμος ο χωρισμός και το πρόβλημα υγείας Ο Γιώργος Παπαδάκης (Χαλάνδρι, 4 Φεβρουαρίου 1951) είναι Έλληνας δημοσιογράφος.

Βιογραφία
Γεννήθηκε στο Χαλάνδρι στις 4 Φεβρουαρίου 1951[1][2] και κατάγεται από την Κρήτη. Εκτός από την επιτυχημένη του δημοσιογραφική καριέρα στην τηλεόραση, ο Γιώργος Παπαδάκης έχει διαγράψει σημαντική πορεία και στον έντυπο τύπο. Πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση τη δεκαετία του 1980 από την εκπομπή «Τρεις στον αέρα» που μεταδιδόταν το μεσημέρι από την ΕΤ1, ως συμπαρουσιαστής με τη Σεμίνα Διγενή και τον Νάσο Αθανασίου.

Έξαλλος Ο Γιώργος Παπαδάκης. Τον Αποκάλεσαν Σκουλήκι Περιπτερά

Από το 1992 και μετά, ο Γιώργος Παπαδάκης παρουσίαζε την πρώτη, χρονολογικά, πρωινή ενημερωτική εκπομπή της Ελληνικής Τηλεόρασης Καλημέρα Ελλάδα έως το 2011. Από το 2011 μέχρι το 2015, παρουσίαζε την αντίστοιχη ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ANT1 με τίτλο Πρωινό ΑΝΤ1. Από τις 7 Σεπτεμβρίου 2015, η πρωινή ενημερωτική εκπομπή μετονομάστηκε εκ νέου σε «Καλημέρα Ελλάδα», ύστερα από επιθυμία του ίδιου, που φυσικά έγινε δεκτή από το κανάλι.

Άφωνος ο Παπαδάκης – Βρήκαν τη μητέρα του Ρέμου στο πλοίο: “Ξεφτίλα θα γίνουμε!”

Είναι 70 ετών και ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου.
Η καταγωγή του είναι από την Κρήτη.
Ο πατέρας του εργάτης σε μαρμαράδικο αναγκάστηκε να σταματήσει για λόγους υγείας όταν ο μικρός Γιώργος ήταν 13 χρονών.
Η περιπέτεια της υγείας του μπαμπά του τον ανάγκασε να εργάζεται παράλληλα με το σχολείο.
Έχει κάνει δύο γάμους. Η δεύτερη σύζυγός του είναι η Kωνσταντίνα Παπαδέλλη με την οποία παντρεύτηκαν το 1993.
Ο Γιώργος Παπαδάκης έχει τρία παιδιά, τον Κωνσταντή, τον Φοίβο και τον Ιάσονα και έχει δύο εγγόνια από τον μεγαλύτερο γιο του.
Γιώργος Παπαδάκης: Η ηλικία, οι γάμοι, η μακροβιότερη εκπομπή της τηλεόρασης και το τραγικό χτύπημα της μοίρας

Άφωνος ο Παπαδάκης. Βρήκαν τη μητέρα του Ρέμου στο πλοίο: «Ξεφτίλα θα γίνουμε!»

Τα πρώτα βήματα στην τηλεόραση
Πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση τη δεκαετία του 1980 από την εκπομπή “Τρεις στον αέρα” που μεταδιδόταν το μεσημέρι από την ΕΤ1, ως συμπαρουσιαστής με τη Σεμίνα Διγενή και τον Νάσο Αθανασίου.
Εκτός από την επιτυχημένη του δημοσιογραφική καριέρα στην τηλεόραση, ο Γιώργος Παπαδάκης έχει διαγράψει σημαντική πορεία και στον έντυπο τύπο.

Ο Γιώργος Παπαδάκης “Έγραψε” Το 30ο Φινάλε Του Καλημέρα Ελλάδα

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Γιώργος Παπαδάκης έχει αναφέρει για το ξεκίνημά του στη δημοσιογραφία τα εξής: “Ο αδελφός μου, 5 χρόνια μεγαλύτερος, είχε έναν φίλο στη δημοσιογραφία. Από όλους τους φίλους του, εγώ εκείνον θαύμαζα. Δεν πίστευα ότι θα μπω στον χώρο της δημοσιογραφίας. Άλλωστε δεν είχα δυνατότητα για σπουδές. Σιγά σιγά, όταν μεγάλωσα, με πήρε κοντά του αυτός. Χτύπησα πόρτες και άνοιξαν. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και σε ραδιόφωνο και σε εφημερίδες και στην τηλεόραση. Η πρώτη μου δουλειά στη δημοσιογραφία ήταν στο κρατικό ραδιόφωνο, έκανα και αποστολές και ρεπορτάζ, όλα τα έχω κάνει”.

Γιώργος Παπαδάκης βιογραφικό: Η ηλικία, τα 30 χρόνια του Καλημέρα Ελλάδα, ο γάμος ο χωρισμός και το πρόβλημα υγείας

Ο Γιώργος Παπαδάκης έχει μιλήσει για τις δυσκολίες που βίωσε όταν ήταν μικρός και για τις πολλές και διαφορετικές δουλειές που έχει κάνει στη ζωή του.

«Δουλεύω από δώδεκα ετών. Ήταν πολύ φτωχή η οικογένειά μου και ο πατέρας μου ήταν μαρμαράς. Είχε πρόβλημα υγείας η μητέρα μου και η αδελφή μου. Έχω κάνει όλες τις δουλειές που μπορείς να φανταστείς. Μέχρι που έχω σηκώσει και στεφάνια σε νεκροταφείο. Έχω δουλέψει σε οικοδομή, σε εργοστάσιο και σε περίπτερο. Ήθελα να σπουδάσω κοινωνιολογία στο Παρίσι και μια οικογένεια ήθελε να με στείλει, αλλά δεν μπόρεσα να πάω, έπρεπε να μείνω για να συντηρήσω το σπίτι, εγώ και ο αδελφός μου ουσιαστικά» ,έχει δηλώσει σε συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω”.

Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης, τον αποκάλεσε σκουλήκι περιπτερά

Οι δύο γάμοι και το διαζύγιο
Ο Γιώργος Παπαδάκης έχει παντρευτεί δύο φορές στη ζωή του. Ο παρουσιαστής έχει αποκαλύψει ότι η πρώην σύζυγός του και η νυν σύζυγός έχουν πολύ καλές σχέσεις.

“Ήταν λάθος που έκανα τον πρώτο μου γάμο, γιατί δεν ήθελα να χωρίσω. Η πρώην γυναίκα μου με την νυν έχουν βγει και οι δύο μαζί έχουν πει για τα ελαττώματά μου. Είναι φίλες”, έχει δηλώσει.

Η γνωριμία του με τη δεύτερη σύζυγό του, Kωνσταντίνα (Τίνα) Παπαδέλλη έγινε στον ΑΝΤ1, όπου δούλευαν και οι δύο. “Την Τίνα εδώ την γνώρισα όταν ξεκίναγε ο ΑΝΤ1. Την είχε συμπαθήσει ο αείμνηστος Μίνως Κυριακού. Με είχε καλέσει στο γραφείο του και μου είχε πει ‘αυτό το κορίτσι θέλω να το προσέξεις’. Όταν αποφασίσαμε να παντρευτούμε είχα πάει στο γραφείο του και του είπα ‘μου είχες πει να την προσέχω.

Νίκος Παπαδάκης: “Η θρησκεία, η εκκλησία και τα μοναστήρια είναι στο dna μου”

Θα την προσέχω για τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής μου’. Το ότι τη γνώρισα και την έπεισα να με παντρευτεί είναι το καλύτερο που έχω κάνει στη ζωή μου. Είναι το κοριτσάκι μου, είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της”, έχει εξομολογηθεί στο “Πρωινό” για τη γυναίκα της ζωής του, η οποία είναι 14 χρόνια μικρότερή του.

Από τους δύο του γάμους ο Γιώργος Παπαδάκης έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία μεγάλη ευτυχισμένη οικογένεια, καθώς έχει αποκτήσει τρεις γιους και δύο εγγόνια.

«Έχω τρία παιδιά. Τον Κωνσταντή, από τον πρώτο μου γάμο, που μου έχει χαρίσει δυο εγγόνια, τον Γιώργη και τον Αλέξανδρο. Ο μεσαίος γιος μου, ο Φοίβος, τελείωσε το πανεπιστήμιο, έκανε master στην Αγγλία και τώρα κάνει το διδακτορικό του. Ο μικρότερος γιος μου, ο Ιάσονας, είναι 21 ετών και ασχολείται με τη μουσική. Μπορεί να είμαι πάτερ φαμίλιας, αλλά προσπαθώ τα παιδιά μου να κάνουν τις επιλογές τους στη ζωή και εγώ να τις υποστηρίζω», έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του στο Τηλέραμα.

Γιώργος Παπαδάκης: 29 Χρόνια Καλημέρα Ελλάδα. Το Συγκινητικό Μήνυμα Στον Αέρα

Ο Γιώργος Παπαδάκης το 2016 είχε εξομολογηθεί δημοσίως το μεγάλο “χτύπημα” που έχει δεχτεί από τη μοίρα καθώς τόσο οι γονείς όσο και τα αδέρφια του έχουν πεθάνει από καρκίνο.

“έλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Έχω χάσει τον πατέρα μου από καρκίνο, έχω χάσει τη μητέρα μου από καρκίνο, όλους σε πάρα πολύ μικρή ηλικία. Έχασα τον αδελφό μου στα 49 του χρόνια, έχασα την αδελφή μου στα 52 της χρόνια. Έχω την οικογένεια μου, αλλά έχω και τους φίλους μου. Τους φίλους μου που φροντίζουν να περνάνε μηνύματα ζωής. Για αυτό θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ”, είχε δηλώσει ο Γιώργος Παπαδάκης κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου του Κώστα Χαρδαβέλλα “Το ζεϊμπέκικο του νικητή”.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner