Γιώργος Παπακώστας: «Έτσι προέκυψε η συνεργασία μου με την Ελένη Μενεγάκη»

3

Στην εφημερίδα το «Πρώτο Θέμα» μίλησε ο γνωστός chef Γιώργος Παπακώστας, τον οποίο φέτος παρακολουθούμε μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha.

– Αλήθεια, πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία;

«Την Ελένη την είχα γνωρίσει προσωπικά πριν από περίπου τρία και παλιότερα, αλλά ήταν η περίοδος όπου θα έφευγα για Αμερική και δεν μπορούσα. Μου άρεσε που ήταν σχετικά ευέλικτοι και δεν με ήθελαν πέντε ημέρες την εβδομάδα ώστε να έχω τις Παρασκευές ελεύθερες και να μπορώ να μετακινούμαι για να επιβλέπω τα μαγαζιά» και προσθέτει:«Η Ελένη με κέρδισε πραγματικά όταν μου είπε: «Άμα δεν θέλεις να κάνεις γεμιστά και κριθαράκι στη γάστρα, ΟΚ». Αυτό που θέλω να κάνω μέσα από το βήμα της εκπομπής είναι να μάθω στον κόσμο πράγματα που αγνοεί, όπως το πώς να φτιάχνεις φαγητό με όσα σου έχουν περισσέψει από όλη την εβδομάδα ώστε όχι μόνο να κάνεις οικονομία αλλά και να μειώσεις τα carbon footprint σου στον πλανήτη. Όταν η συνταγή θέλει μισό καρότο, δεν πετάμε το άλλο μισό, πρέπει να μάθουμε τι να το κάνουμε» καταλήγει.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

3 Σχόλια

  1. Ανώνυμος στο άρθρο

    Τέρμα αχώνευτος και ψωνισμένος. Μας παρουσιάζεται λες και τον παρακαλουσε η Μενεγάκη και αυτός έβαζε και τους όρους. Ξέρει και από carbon footprint χαχαχα

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com