freegossip.gr
freegossip.gr

News, Lifestyle

Hit enter after type your search item
freegossip.gr

News, Lifestyle

Γιώργος Πολυχρονίου βιογραφικό! Η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Γιώργος Πολυχρονίου

Γέννηση 26 Νοεμβρίου 1953
Υπηκοότητα / Χώρα πολιτογράφησης Ελλάδα
Επάγγελμα παρουσιαστής, παρουσιαστής τηλεπαιχνιδιού, ραδιοφωνικός παραγωγός και δημοσιογράφος

Γιώργος Πολυχρονίου ΣΟΚ: «Η Κατερίνα Καινούργιου είναι το αντιπαθητικό γυναικείο πρόσωπο της τηλεόρασης»

Ο Γιώργος Πολυχρονίου είναι Έλληνας παρουσιαστής, μουσικόφιλος ραδιοφωνικός παραγωγός, ραδιοφωνικός dj, δημοσιογράφος και συλλέκτης δίσκων. Γεννήθηκε στις 26 Νοεμβρίου[1] 1953[2].

Η μουσική αλλά και το ραδιόφωνο τον έλκυαν από πολύ νωρίς κι έτσι το 1964-65 έστησε μαζί με τον εξάδελφό του Στέλιο Πολυχρονίου παράνομο ερασιτεχνικό (πειρατικό) σταθμό μεσαίων κυμάτων, τον οποίο ονόμασαν «G.S.Poly». Από εκείνη την εποχή του έμεινε το προσωνύμιο “G-Poly” (Τζι Πόλυ).

Έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό παρουσιάζοντας το τηλεπαιχνίδι “Ο τροχός της τύχης” στον ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 από την Πρωτοχρονιά του 1990 έως και τις 23 Οκτωβρίου 1992, έχοντας ως βοηθό του την Κρίστα Σταματοπούλου.

Γιώργος Πολυχρονίου: «Αν ήξερα ότι η πρώην γυναίκα μου είχε πολυκατοικία, δεν θα την άφηνα για τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου»

Παρουσίαζε επίσης στο Mega το τηλεπαιχνίδι Mega Βanca απο το 1992 έως το 1994, έχοντας ως βοηθό την πρωτοεμφανιζόμενη Ελένη Μενεγάκη, που έκανε τότε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο.

Θεωρείται άριστος γνώστης των μουσικών θεμάτων, παρακολουθώντας τις διεθνείς κυκλοφορίες δίσκων και εμπλουτίζοντας διαρκώς τη συλλογή του, κατά βάση με ξενόγλωσσο ρεπερτόριο. Σύμφωνα με εκτίμηση του ιδίου, η συλλογή του ανέρχεται σε περίπου 80 χιλιάδες δίσκους βινυλίου και 40 χιλιάδες ψηφιακούς δίσκους (CD).

Ο Γιώργος Πολυχρονίου έχει από τον πρώτο του γάμο μία κόρη, τη Ντέμη, από την οποία το 2016 απέκτησε εγγονή. Σε δεύτερο γάμο υπήρξε σύζυγος της ραδιοφωνικής παραγωγού Μάγκυς Χαραλαμπίδου.

Μάγκυ Χαραλαμπίδου: «Προσπαθώ να βρω έναν λόγο γιατί ο Γιώργος Πολυχρονίου…»

Επί αρκετά χρόνια ασχολείτο παράλληλα και με ραδιοφωνικές μεταδόσεις ποδοσφαιρικών αγώνων.[3] Είναι υποστηρικτής του Παναθηναϊκού.[4]

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Πολυχρονίου είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλέκτες δίσκων και cd καθώς στην κατοχή του έχει περί ότι 80.000 βινύλια και 40.000 cd! Έχει γενέθλια στις 26 Νοεμβρίου και είναι γνωστός και με το ψευδώνυμο G-Poly.

Γιώργος Πολυχρονίου για Μενεγάκη «Αν ο άνθρωπος του καναλιού δεν την καλοέβλεπε, δε θα της δινόταν η ευκαιρία να κάνει αυτή τη σταδιοδρομία».

Έχει κάνει δύο γάμους. Η δεύτερη σύζυγός του ήταν η Μάγκυ Χαραλαμπίδου. Από τον πρώτο γάμο έχει μια κόρη, την Ντέμι.

Τηλεοπτική πορεία
Η μεγαλύτερη του επιτυχία που τον έκανε πασίγνωστο σε όλη την Ελλάδα ήταν η παρουσίαση του παιχνιδιού “Ο Τροχός της Τύχης” στον ΑΝΤ1.«Ο τροχός της φρίκης», μου έλεγε συνέχεια ο Μπουλάς, που πολύ τον αγαπούσα. Να ‘ναι καλά εκεί που είναι, είχε πει ο Γιώργος Πολυχρονίου.

Το τηλεπαιχνίδι αυτό το παρουσίασε από το 1990 έως και το 1992. Τα τετραγωνάκια των γραμμάτων άνοιγε η Κρίστα Σταματοπούλου. Στη συνέχεια πήγε στο Mega και εκεί παρουσίασε το τηλεπαιχνίδι Mega Βanca έως το 1994. Εκεί έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο η Ελένη Μενεγάκη που συμμετείχε στην εκπομπή.

Γιώργος Πολυχρονίου: Η Ελένη Μενεγάκη είχε τρομερή μάνατζερ την μαμά της

Έχει παρουσιάσει επίσης και τα Ρίσκο, Πολύ καλημέρα σας (στο Mega) και το 1995 εμφανίστηκε στη σειρά “Η ζωή ενάμιση χιλιάρικο”.

“Αν ήξερα ότι η πρώην μου είχε πολυκατοικία, δεν θα την χώριζα για την Μάγκι Χαραλαμπίδου”
Η πιο δυνατή σχέση του Γιώργου Πολυχρονίου ήταν αυτή με την Μάγκι Χαραλαμπίδου ενώ ο ίδιος είχε πει σε συνέντευξή του: “Τη Μάγκυ την αγαπούσα. Και την αγαπώ ακόμη. Είχαμε καταπληκτική σχέση. Ταιριάζαμε πολύ. Ήταν ιδανική, μοναδική, υπέροχη σχέση. Με τη Μάγκυ ταρακουνήθηκα σοβαρά” .

” Η αφορμή του χωρισμού μας ήταν ήταν λίγο αναξιοπρεπής. Γιατί το σπίτι της Μυκόνου το έγραψα στο όνομα της κόρης μου. Μη σας λέω τέτοια τώρα. Η μάνα της μας τα έφτιαξε, δηλαδή επέσπευσε τη σχέση μας, και η μάνα της μας χώρισε. Αυτό είναι σίγουρο. Το λέω ακόμη στη Μάγκυ”.

«Δεν λέω την ηλικία μου γιατί ψάχνω να βρω μέσω του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού μια σοβαρή κοπέλα όχι πολύ μεγάλη, 25-30»
Ο Γιώργος Πολυχρονίου είχε πει σε μεταγενέστερη συνέντευξη για τη σύντροφό του: «Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου μεγάλωσε εκνευριστικά, είναι 50 ετών. Τι να την κάνω 50 ετών; Εγώ κινούμε μεταξύ 20 κάτι και 40. Αν περάσει τα 40 πρέπει να δω και ταυτότητα για να πιεστώ».

«Δεν είμαι λιγούρης όπως οι υπόλοιποι άντρες Έλληνες»
«Είμαι και το αξιοπρεπής μπροστά. Αν θέλεις ψύχραιμος. Πάντως αξιοπρεπής πάντα” κατέληξε με χιούμορ.Μιλώντας στην εκπομπή “Τι λέει”, είπε ότι οι άνδρες της ηλικίας του είναι το τριπτύχου “πιτζάμα, παντόφλα, πιτυρίδα”, ενώ αυτός είναι της κυκλοφορίας… “Αίματος” όπως τόνισε μιλώντας για τη βιολογική του ηλικία».

«Κανείς δεν λείπει από την ελληνική τηλεόραση, απολύτως κανείς»
Σχετικά με την πρόσφατη ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη ότι αποχωρεί από την τηλεόραση είπε:

«Η Ελένη Μενεγάκη είναι ώριμη, έμπειρη πια. Λες να αρρωστήσει ο μισός ελληνικός λαός που δεν θα δει εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη».

Για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

«Δεν λείπει ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Η φάση πρέπει να προχωράει, η ζωή να προχωράει και με όλα αυτά να προχωράει και η τηλεόραση».

Από τον Γιώργο Πολυχρονίου δεν ξέφυγε ούτε η παρουσιάστρια του OPEN Κατερίνα Καινούργιου, για την οποία είπε:

«Σε μένα τουλάχιστον, είναι το αντιπαθητικό γυναικείο της ελληνικής τηλεόρασης».

Το δράμα του Γιώργου Πολυχρονίου το 2017
Όπως ο ίδιος είχε γνωστοποιήσει μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook, ο 2017 έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος του ξάδελφος, Στέλιος Πολυχρονίου. Τότε είχε αναρτήσει το κάτωθι post:

«Aπεβίωσε ο αγαπημένος μου πρώτος ξάδελφος Στέλιος Πολυχρονίου, που εκτός των άλλων φτιάξαμε στο πατρικό του σπίτι τον πρώτο μας πειρατικό ραδιοφωνικό σταθμό στα μεσαία το 1964-65. G.S.POLY. δικό του το όνομα. Η πιο δύσκολη μέρα της ζωής μου. Σε αυτόν οφείλω πολλά και τη ραδ/κη μου ιστορία. Και το όνομα Τζι Πολυ, που έμεινε στο πέρασμα του χρόνου. Αγαπημένε ξάδελφε ΠΟΤΕ δε θα σε ξαχάσω. Σ’ αγαπώ».Γιώργος Πολυχρονίου βιογραφικό! Η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ο Γιώργος Πολυχρονίου το 2016 έγινε παππούς!
Η κόρη του Γιώργου Πολυχρονίου Ντέμη έφερε πριν 4 χρόνια στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Τίμο Αλεβιζάκη. Ο Γιώργος Πολυχρονίου πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς η μονάκριβη κόρη του , Ντέμη, στην οποία τρέφει μεγάλη αδυναμία τον έκανε παππού για πρώτη φορά χαρίζοντάς του την εγγονή του, ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η κόρη του Γιώργου Πολυχρονίου θα πάρει το όνομα Ανδρομάχη. Η σύμπτωση είναι ότι Ανδρομάχη είναι και το βαπτιστικό όνομα της πρώην συντρόφου του Γιώργου Πολυχρονίου, Μάγκυς Χαραλαμπίδου.Γιώργος Πολυχρονίου βιογραφικό! Η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ο Γιώργος Πολυχρονίου είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα: “Περιμένω να μεγαλώσει για να αρχίσω να παίζω μαζί της και να της λέω παραμυθάκια συνοδεύομενα από τα ανάλογα ηχητικά εφέ. Θέλω να της παίρνω παιχνιδάκια, να κάνουμε θεατρικά σκετσάκια. Τα βαφτίσια θα γίνουν στην Αττική, κοντά στο εξοχικό μας, στο τέλος Αυγούστου, σε μια εκκλησία που έχτισε ο μπαμπάς μου. Θα ακολουθήσει πάρτι στον κήπο του σπιτιού, με το ροζ να κυριαρχεί στην διακόσμηση.Η εγγονή του δεν τον φωνάζει «παππού» αλλά «Πιτ».

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :