Hit enter after type your search item
freegossip.gr

News, lifestyle, bio and…more

Γιώργος Ψυχογιός βιογραφικό ηθοποιός! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970 Εκπαίδευση Δραματική Σχολή Πειραϊκού Συνδέσμου Σύντομο Βιογραφικό Ο Γιώργος Ψυχογιός είναι ηθοποιός. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970. Άρχισε την μελέτη του στο ακορντεόν στην ηλικία των 14 ετών στο «Ελληνικό Ωδείο», δίπλα στην κα Τσεκούρα -Καραγιαννίδου, όπου κι αποφοίτησε το 1987 αποσπώντας Πτυχίο με Άριστα Παμψηφεί και Διάκριση.

Συνέχισε τις σπουδές του στο Πρότυπο Πειραματικό Ωδείο με τη Σολίστ Αγαθή Λεμονή και τελείωσε την φοίτησή του δίπλα στον Γεράσιμο Κάκαλη, αποσπώντας δίπλωμα σολίστ πιάνου με Άριστα Παμψηφεί, Α΄ Βραβείο και Εύφημο Μνεία εξαιρετικής ιδιοφυΐας.

Γιώργος Ψυχογιός βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Συνέχισε τις σπουδές του στα ανώτερα θεωρητικά της μουσικής με τον συνθέτη και πιανίστα Μάνο Σκαρβέλη.
Έχει επίσης παρακολουθήσει σεμινάρια σύγχρονης ανάλυσης και σημειογραφίας, διεύθυνσης ορχήστρας και έχει λάβει μέρος σε σεμινάρια πιάνου και μουσικής δωματίου με διακεκριμένους ξένους πιανίστες (Οxana Yablonskaya, Ellen Traganas , Lev Vlanskeko, Duo Ganev, Vovka Ashkenazy).

Γιώργος Ψυχογιός βιογραφικό ηθοποιός! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά 2
Γιώργος Ψυχογιός βιογραφικό ηθοποιός! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά 2

O Γιώργος παράλληλα με την πιανιστική του καριέρα γύρω από το χώρο της κλασικής μουσικής, εξασκεί με διακρίσεις την τέχνη της Jazz και του Αυτοσχεδιασμού.

Έχει δημιουργήσει και διευθύνει από το 1998 την Ορχήστρα και Χορωδία των φοιτητών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Γιώργος Ψυχογιός: Με δάκρυα στα μάτια εξομολογήθηκε την κακοποίηση που υπέστη από κορυφαίο θεατράνθρωπο

Από ο 2004 είναι συνεργάτης του Μίμη Πλέσσα και εμφανίζεται μαζί του σε κορυφαίες διοργανώσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Billy Elliot the Musical (2015), Οιδίπους Τύραννος (2019), Θείος Βάνιας (2018), Μαντάμ Σουσού (2017).

Γιώργος Ψυχογιός βιογραφικό ηθοποιός! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Γιώργος Ψυχογιός βιογραφικό ηθοποιός! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, σε κινηματογραφικές ταινίες και σίριαλ. Ο Γιώργος Ψυχογιός πρόσθεσε κλείνοντας: «Δεν πειράζει, θα έρθει η ίαση. Τώρα απολαμβάνω τη δουλειά μου, στα 60 μου, που έχω φύγει από αυτόν τον άνθρωπο Μίλησα σε αυτόν τον άνθρωπο και του είπα με ωραίο τρόπο ότι αυτό θα μπορούσε να γίνει και με άλλο τρόπο. Δεν ξέρω τι συναισθήματα έχω. Συγκινούμαι γιατί είναι ένας άνθρωπος που θα μπορούσε να είναι κι αλλιώς».«Μιλάτε με έναν άκρως κακοποιημένο άνθρωπο. Δεν μίλησα ποτέ, δεν έφυγα ποτέ από δουλειά γιατί ο άνθρωπος αυτός ήταν ο μέντοράς μου», λέει ο Γιώργος Ψυχογιός.

Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε δηλώσεις ο Γιώργος Ψυχογιός. Ο ηθοποιός ερωτηθείς για τις αποκαλύψεις στο χώρο του θεάτρου, εξομολογήθηκε με δάκρυα στα μάτια την κακοποίηση που υπέστη ο ίδιος από τον μέντορά του.

«Μιλάτε με έναν άκρως κακοποιημένο άνθρωπο. Δεν μίλησα ποτέ, δεν έφυγα ποτέ από δουλειά γιατί ο άνθρωπος αυτός ήταν ο μέντοράς μου. Ήταν ότι καλύτερο υπάρχει στο ελληνικό θέατρο. Ο καθένας έχει μία συμπεριφορά ακόμα και στην κακοποίησή του. Δεν θέλω να πω ότι αυτό με εξέλισσε, αλλά με έκανε πιο δυνατό. Η ψυχή μου το ξέρει πώς ανταπεξήλθα σε αυτή την κακοποίηση», είπε αρχικά ο Γιώργος Ψυχογιός.

Γιώργος Ψυχογιός βιογραφικό ηθοποιός! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ο Γιώργος Ψυχογιός είπε στη συνέχεια: «Δεν ήταν μόνο κακοποίηση, ήταν και μια χειριστική κατάσταση που ο ίδιος ο άνθρωπος σε ανέβαζε στα ουράνια. Δέχεσαι μια άδικη συμπεριφορά παρουσία κόσμου, παρουσία θιάσου, σε διαλύει αυτό.

Αιμίλιος Σταματάκης βιογραφικό! Ηλικία, καταγωγή, ύψος, του ηθοποιού που πάιρνει την θέση του Άρη Σερβετάλη

Εγώ έπρεπε να αντέξω αυτή την κακοποιητική συμπεριφορά που δεν ήταν μόνο στην πρόβα, αλλά και επί σκηνής. Λεκτική και ψυχολογική βία τεράστια. Και όταν θεωρείς αυτόν τον άνθρωπο κορυφή, μπορείς να βάλεις και λίγο νερό στο κρασί σου όσον αφορά τη δουλειά σου και να πάει ο ρόλος λίγο πιο πέρα».

Γιώργος Ψυχογιός: «Έχω μείνει απλήρωτος, πήρα για δέκα παραστάσεις 67 ευρώ»

Για την πορεία του στην υποκριτική μίλησε ο Γιώργος Ψυχογιός, σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε. Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», ότι έχει λάβει την αμοιβή των 67 ευρώ για δέκα παραστάσεις, ενώ αποκάλυψε και το όνειρο που είχε η μητέρα του για εκείνον, το οποίο ήταν να γίνει υδραυλικός.

«Από το δημοτικό έλεγα ποιήματα, έκανα μιμήσεις, αλλά περισσότερο είναι η ανάγκη του ανθρώπου να κάνει θέατρο», είπε αρχικά, ο Γιώργος Ψυχογιός για την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Γιώργος Ψυχογιός: “Έχω μείνει απλήρωτος, πήρα για δέκα παραστάσεις 67 ευρώ”

«Ήμουν πολύ ντροπαλό παιδί, με ρωτούσαν το όνομά μου και έβαζα τα κλάματα. Η μαμά μου ήθελε να γίνω ένας κάλος υδραυλικός και στα μάτια της ανέβηκα όταν έπαιξα για πρώτη φορά στην τηλεόραση το 1198», συνέχισε.

Στην πορεία της συνέντευξης, ο ίδιος αποκάλυψε ότι: «Έχω μείνει πολλές φορές απλήρωτος. Έχω πάρει για όλες τις πρόβες και δέκα παραστάσεις 67 ευρώ» και έπειτα μίλησε και για την κακοποίηση στο χώρο του θεάματος, καθώς και για όσα έχει βιώσει ο ίδιος.

Γιώργος Ψυχογιός! ”Μιλάτε με έναν άκρως κακοποιημένο άνθρωπο”

«Η κακοποίηση δυστυχώς υπάρχει και την ώρα που παίζεις, είναι πολύ βίαιο και κακοποιητικό. Το κοινό σίγουρα έχει ακούσει να μου μιλούν άσχημα την ώρα της παράστασης και βωμολοχίες και πράξεις βίαιες», είπε και πρόσθεσε:

Γιώργος Ψυχογιός βιογραφικό ηθοποιός! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά 2

«Είχαν τόση δύναμη οι κακοποιητές που το “τρως”, είναι τόσο αγαπητοί στον κόσμο αυτοί οι άνθρωποι, πού να τολμήσεις να μιλήσεις; Έχουν κλάψει στην αγκαλιά μου πολλές κυρίες στα παρασκήνια».

«Έπεσα από τα σύννεφα γιατί γνώρισα μια κοπέλα που ήταν θύμα βιασμού και είναι πολύ καλή φίλη. Λένε, “μιλάει γιατί θέλει δημοσιότητα”. Ποια δημοσιότητα; Να πηγαίνεις στο δικαστήριο να περιγράφεις τι έχεις ζήσει; Μήπως να ακούσουμε λίγο και τα θύματα;», είπε τέλος, ο Γιώργος Ψυχογιός.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :