Hit enter after type your search item
freegossip.gr

News, Lifestyle

Γιώργος Σουξές! Ποια ειναι η 20 χρόνια ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ σύζυγος του Νικολ

/
/
/
295 Views

Γιώργος Σουξές! Ποια ειναι η 20 χρόνια ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ σύζυγος του Νικολ ια την γνωριμία του με την Ελληνογερμανίδα σύντροφο του, Νικόλ, μίλησε, μεταξύ άλλων ο ηθοποιός Γιώργος Σουξές, που πρωταγωνιστεί στην σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1.

Όπως είπε ο ηθοποιός στην εκπομπή «Το Πρωινό»: «δεν ξέρω αν είμαι συναισθηματικός βλάκας, αλλά γνώρισα μια γυναίκα πολύ διαφορετική σε σχέση με όσες είχα γνωρίσει μέχρι τώρα. Είναι πολύ ξεκάθαρη, σου λέει στα ίσια ό,τι θέλει και δεν μπορεί να ανεχτεί ούτε ένα μικρό ψέμα, γιατί όπως λέει θα πάψει να με εμπιστεύεται. Δεν περίμενα ποτέ μου ότι θα ερωτευτώ και θα νιώθω τέτοια συναισθήματα. Περίμενα ότι θα γνωρίζω μια σύντροφο και θα έχω κάποια συναισθήματα για εκείνη, αλλά ως εκεί».

Γιώργος Σουξές! Ποια ειναι η 20 χρόνια ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ σύζυγος του Νικολ
Γιώργος Σουξές! Ποια ειναι η 20 χρόνια ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ σύζυγος του Νικολ

Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός, είναι ένα δώρο που ήρθε στην ζωή του χωρίς να το περιμένει και μάλιστα όταν γνωρίστηκαν, η μέλλουσα σύζυγος του δεν γνώριζε καν ότι είναι ηθοποιός και δεν τον είχε δει ούτε στο θέατρο ούτε στην τηλεόραση.

Ο Γιώργος Σουξές είπε πως η Νικόλ είναι χημικός στα πετρέλαια, έχει συμβόλαιο με μεγάλη εταιρεία και κάνει ταξίδια στον κόσμο. Η βάση της για ένα μεγάλο διάστημα ήταν η Κωνσταντινούπολη, εκεί ήταν η βάση της όταν γνωρίστηκαν, αλλά τώρα θα γίνει η Αθήνα.

[videopress dmnb6IkD]

«Ήταν και εκείνη άλλη μια φορά παντρεμένη και έχει ένα γιό στην ηλικία του γιού μου, περίπου 25 ετών. Ο γιός μου έμαθε από τα sites ότι θα παντρευτώ, δεν πρόλαβα να του το πω εγώ. Το διάβασε και με ρώτησε “μπαμπά, παντρεύεσαι;”. Δεν έχει γνωρίσει ούτε εκείνος την Νικόλ ούτε εγώ τον γιό της ακόμη», είπε ο ηθοποιός, λέγοντας πως έχει πληγωθεί πολύ στο παρελθόν από τις σχέσεις του και ότι οι γυναίκες τον εγκατέλειπαν, καθώς εκείνος δεν έβρισκε αυτό που έψαχνε.|

«Με τη Νικόλ έχουμε 20 χρόνια διαφορά ηλικίας. Της είπα, “βρε αγάπη μου γλυκιά εμένα με βλέπεις, δεν είμαι όμορφος, εσύ είσαι κούκλα, δεν έχω πολλά λεφτά, ηθοποιός είμαι και ούτε και νέος είμαι”. Και μου απάντησε: “Εγώ εσένα θέλω”. Τι να πώς εγώ τώρα; Ε, έλιωσα», κατέληξε ο Γιώργος Σουξές.

Ο Γιώργος Σουξές μίλησε στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα και για την θεατρική παράσταση «Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω» του Ντάριο Φο, στην οποία πρωταγωνιστεί, μαζί με εκλεκτούς συναδέλφους του, αλλά και στο θεατρικό όνειρο του που ελπίζει να πραγματοποιηθεί.

Ακόμη αναφέρθηκε και στην σειρά «Άγριες Μέλισσες» και τα συνεχή γυρίσματα, ενώ όπως είπε το πρόβλημα υγείας που είχε η Θεοφανία Παπαθωμά ξεπεράστηκε και μετά από περίπου 10 ημέρες η «Βιολέτα» επιστρέφει στα γυρίσματα της σειράς εποχής του ΑΝΤ1.

Γιώργος Σουξές βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Γέννηση 2 Ιανουαρίου 1959 Αθήνα Εθνικότητα Έλληνας Χώρα πολιτογράφησης Ελλάδα Ιδιότητα Ηθοποιός Εν ενεργεία 1988-σήμερα

Ο Γιώργος Σουξές (2 Ιανουαρίου 1959) ειναι 63 χρονων είναι Έλληνας ηθοποιός.

Βιογραφικό
Γεννήθηκε στις 2 Ιανουαρίου το 1959 στην Αθήνα. Ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός το 1981 με συμμετοχές σε διάφορες βιντεοταινίες ενώ μέχρι το 1990 είχε λάβει μέρος σε συνολικά 12 παραγωγές βιντεοταινιών. Από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 ξεκίνησε να λαμβάνει μέρος σε σειρές στην τηλεόραση. Πιο συγκεκριμένα κάποιες από τις πρώτες του συμμετοχές έγιναν στις σειρές Μπελάδες για δύο, Τμήμα Ηθών και Το τελευταίο αντίο.

Γιώργος Σουξές βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Γιώργος Σουξές βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Τις σεζόν 2000-2002 συνεργάστηκε με τον σκηνοθέτη Πάνο Κοκκινόπουλο στην αστυνομική σειρά Κόκκινος Κύκλος. Τα επόμενα χρόνια ακολούθησαν διάφορες guest εμφανίσεις τόσο σε δραματικές, όσο και σε κωμικές τηλεοπτικές σειρές. Από το 2013 μέχρι το 2015 έπαιξε στην καθημερινή σειρά Κλεμμένα Όνειρα. Από το 2019 μέχρι και το 2022, αποτελούσε μέρος του καστ της σειράς εποχής Άγριες Μέλισσες. Μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει σε περισσότερες από 50 τηλεοπτικές δουλειές.

Άγριες Μέλισσες: Ο Γιώργος Σουξές αποκαλύπτει δύο περιστατικά που δεν γνωρίζαμε από τα γυρίσματα

Στον κινηματογράφο έχει παίξει σε 25 περίπου παραγωγές. Αξιοσημείωτος σταθμός στην καριέρα του ήταν το 2011, όταν έλαβε μέρος σε 5 κινηματογραφικές ταινίες μεταξύ των οποίων Μια φορά και ένα… μωρό και Νήsos 2: Το νησί του χαμένου θησαυρού.

Γιώργος Σουξές βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Φιλμογραφία
Τηλεόραση
Έτος Τίτλος προγράμματος Κανάλι Ρόλος Σημειώσεις
1992 Μπελάδες για δύο MEGA Επεισόδιο: “Incognito”
Τμήμα Ηθών ANT1 Νικόλαος Γώγος Επεισόδιο: “Φόνος κομμένος στα δύο”
1992-1993 Έρωτας στο περιθώριο Βασικό Καστ
1993 Τμήμα Ηθών δολοφόνος Επεισόδιο: “Ο ανθρωπάκος”
Κάζα ντι μακαρόνι MEGA 1 επεισόδιο
Τμήμα Ηθών ANT1 φίλος Στέφανου Επεισόδιο: “Τρίγωνο”
1993-1994 Οι χλιδάτοι ΕΤ1 Αλαμπούλ Βασικό Καστ

Άγριες Μέλισσες – Γιώργος Σουξές: Η σχέση Προύσαλη

1994 Ταύρος με Τοξότη ANT1 Επεισόδιο: “Για τα μάτια του μόνο”
1995 Σκορπιός MEGA Επεισόδιο: “Ο κρυμμένος θησαυρός”
Τμήμα Ηθών ANT1 Σταύρος Επεισόδιο: “Αποκλειστικό”
Το τελευταίο αντίο MEGA
2000 Δεν θα μου κάνετε το σπίτι ΕΤ1
2000-2002 Κόκκινος Κύκλος ALPHA διάφοροι ρόλοι 12 επεισόδια
2001 Αθώος ή ένοχος ANT1 Επεισόδιο: “Εμπιστοσύνη”
2001-2002 Για μια γυναίκα και ένα αυτοκίνητο Κωνσταντίνος Αρκαδιανός 7 επεισόδια

Γιώργος Σουξές βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

2002-2003 Αχ και να ‘ξερες ALPHA πατέρας Νατάσας
2003 Λευκός οίκος ANT1 γιατρός 1 επεισόδιο
Εκπαιδεύοντας τον Μπάμπη Βαγγέλης
2004 Το σπίτι δίπλα στη θάλασσα ALPHA
Μη μου λες αντίο ANT1
2004-2005 Babalou ALPHA Τάκης Λέπουρας Βασικό Καστ
Τα παιδιά της Νιόβης ΝΕΤ Κεραμίδας 15 επεισόδια
2004-2007 10η εντολή ALPHA διάφοροι ρόλοι 18 επεισόδια
2005 Μόνη εξ αμελείας ΝΕΤ άνδρας 1 επεισόδιο
2006 Στο Παρά Πέντε MEGA γιατρός

Γιώργος Σουξές βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

2006-2007 Πάλι από την αρχή Τάκης 5 επεισόδια
2007 Safe Sex TV Stories Ιάκωβος Επεισόδιο: “Η τέλεια γυναίκα”
Πολυθρόνα για τρεις Σταύρος 6 επεισόδια
Αληθινοί Έρωτες ALPHA Επεισόδιο: “Η πέτρα που κυλάει”
Μαρία η άσχημη MEGA Χαρίλαος
2007-2008 Άμυνα ζώνης ΝΕΤ Σωτήρης Βλασσόπουλος Βασικό Καστ
Μαύρα Μεσάνυχτα MEGA Στέλιος Κοντοδήμος

Μου το κρατάς μανιάτικο ALPHA Βαγγέλης 4 επεισόδια
2008 Safe Sex TV Stories MEGA αστυνόμος Επεισόδιο: “Η απαγωγή”
Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα ALPHA Βλάσης Επεισόδιο: “Το χαμόγελο της σφίγγας”
Ποιος μας πιάνει! MEGA 1 επεισόδιο
2008-2009 Έχω ένα μυστικό ALPHA Γιάννης Παπαεμμανουήλ Βασικό Καστ
2009 Καρυωτάκης ΕΤ1 αρχηγός χωροφυλακής 2 επεισόδια
2010 Η Οικογένεια Βλάπτει MEGA Τάσος
Ο 3ος Νόμος αστυνομικός Επεισόδιο: “Πείνα”
Μάκης Επεισόδιο: “Λεία”

 

 

 

Γιώργος Σουξές: “Ευτυχώς που δεν μου συνέβη όταν ήμουν 18, μπορεί να τρελαθείς”

 

Γιώργος Σουξές: “Θα πέσει πολύ κλάμα στο τελευταίο γύρισμα στις Άγριες Μέλισσες”

 

Άγριες Μέλισσες: Ο Γιώργος Σουξές εξομολογείται για το μυστικό στο οποίο στηρίζεται η σειρά

 

Γιώργος Σουξές: “Φυσικά θα συνεργαστώ με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αν αθωωθεί”

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :