Γιώργος Θεοφάνους: ΈΚΛΕΙΣΕ το ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ που είχε στη Γλυφάδα
Το χει κλείσει εδώ και καιρό, αλλά τώρα το θυμηθήκαμε, όταν κοιτούσδαεμ παλιότερες φωτογραφίες της Σκορδά. Η παρουσίας της εκεί δεν ήταν αρκετή. Ούτε το όνομα του Γιώργου Θεοφάνους. που τελικά, όπως φαίνεται, δεν μπόρεσε να εξαργυρώσει τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις και να …μαγέψει τους Γλυφαδιώτες. Παρά το ότι το μουσικό εργαστήρι ήταν σε ήσυχο αλλά πολύ “in” δρόμο, δεν κατάφερε να στεριώσει.
Οι φωτογραφίες είναι από ένα απόγευμα που η Φαίη Σκορδά πήγε το μεγάλο της γιο στο Γιώργο Θεοφάνους…
Ο μόλις 3,5 χρόνων τότε (δηλαδή οι φωτογραφίες είναι του 2014) Γιάννης Λιάγκας, ο μεγάλος γιος της παρουσιάστριας Φαίης Σκορδά, είχε ήδη εκδηλώσει την αγάπη του για τη μουσική. Όπως αποκάλυψε ο πατέρας του Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου, ο Γιάννης μαθαίνει ντραμς παρακολουθώντας μαθήματα στο Μουσικό Εργαστηράκι του Γιώργου Θεοφάνους, στη Γλυφάδα.
Εκεί απαθανάτισαμε τη Φαίη Σκορδά με τον γιο τους το απόγευμα της Πέμπτης 23 Οκτωβρίου. «Η Φαίη έφτασε μαζί του εκεί λίγο μετά τις 17.00 και τον περίμενε μέχρι να τελειώσει το μάθημά του» εξηγεί πηγή στο περιοδικό.

Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
