Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Γιώργος Τσαλίκης βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Γέννηση 25 Οκτωβρίου 1975 (46 ετών)
Δήμος Στυλίδας
Χώρα πολιτογράφησης Ελλάδα
Εκπαίδευση και γλώσσες
Μητρική γλώσσα Ελληνικά
Ομιλούμενες γλώσσες Νέα ελληνική γλώσσα
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότητα τραγουδιστής
Οικογένεια
Σύζυγος Δώρα Δημητροπούλου
Τέκνα Βασίλειος Τσαλίκης
Χαράλαμπος Τσαλίκης

Άγγελος Τσαλίκης

Ο Γιώργος Τσαλίκης (Στυλίδα, 25 Οκτωβρίου 1975) είναι Έλληνας τραγουδιστής.

Βιογραφία
Ο Γιώργος Τσαλίκης γεννήθηκε στη Στυλίδα στις 25 Οκτωβρίου 1975. Γονείς του ο Βασίλης και η Ευγενία. Έχει σπουδάσει ιατρική στην Ρουμανία. Είναι παντρεμένος με τη Δώρα Δημητροπούλου και έχουν αποκτήσει τρεις γιους.

Καριέρα
2001-2002
Έχοντας στο πλευρό του τον Πάνο Φαλάρα κυκλοφορεί από τη Sony music, το πρώτο του single με τίτλο “Γενικώς” (με τραγούδι που ξεχώρισε το “Θα με ψάχνεις”). Την ίδια στιγμή μετακομίζει μόνιμα στην Αθήνα και ξεκινάει εμφανίσεις στο “Apollon Palace” στο πλάι του Αντώνη Ρέμου, της Νατάσσας Θεοδωρίδου και του Στέλιου Διονυσίου. Η συνεργασία του με την Sony διάρκησε 2 χρόνια μιας και το 2000 εισχωρεί στο δυναμικό της Nitro music! Εκείνο το διάστημα βρισκότανε στον “Απόλλωνα” στο πλάι του Αντώνη Ρέμου και του Σάκη Ρουβά. Τον Μάρτιο του 2001 κυκλοφορεί τον πρώτο ολοκληρωμένο δίσκο της καριέρας του με τίτλο “Αν ήμουνα παλιόπαιδο” με παραγωγό τον άνθρωπο που τον εμπιστεύτηκε και στήριξε στο ξεκίνημα του, τον Πάνο Φαλάρα.

Γιώργος Τσαλίκης βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Γιώργος Τσαλίκης βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Γιώργος Τσαλίκης: Λαμπερό opening party με διάσημους καλεσμένους στα εγκαίνια της κλινικής της συζύγου του Δώρας

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το τραγούδι “Με χαλάει” γίνεται τεράστιο hit και η αναγνώριση του Γιώργου μεγάλη. Αποτέλεσμα αυτού, έξω από το Romeo που εμφανιζόταν τότε με την Έλλη Κοκκίνου να σχηματίζονται ουρές από κόσμο με το σύνθημα “Πάμε Τσαλίκη” να ηχεί χωρίς υπερβολή σε κάθε γωνιά της πόλης. Τότε ήτανε η χρονιά που η αναγνωρισιμότητά του Γιώργου ήταν πλέον τόσο μεγάλη με αποτέλεσμα το Romeo να είναι το μαγαζί που πέρασε όλη η Αθήνα. Την ίδια περίοδο συμμετέχει με πολύ μεγάλη επιτυχία στους “10 μικρούς Μήτσους” του Λάκη Λαζόπουλου με των κόσμο και τους κριτικούς να μένουν ενθουσιασμένοι από την συμμετοχή του Γιώργου. Το 2001 ήταν αναμφισβήτητα η χρονιά του. Πρώτο γιατί στις 3 Δεκεμβρίου ο Γιώργος κρατάει επίσημα πλέον στα χέρια του τον πρώτο χρυσό δίσκο της καριέρας του και δεύτερο, την ίδια χρονιά κερδίζει τον τίτλο “Πρόσωπο της χρονιάς 2001″.

Την επόμενη ακριβώς χρονιά, 16 Απριλίου 2002, στην απονομή των μουσικών βραβείων “ΑΡΙΩΝ″ που διοργάνωσε το MEGA, ο Γιώργος κερδίζει το βραβείο “Καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος τραγουδιστής 2001″. Την ίδια χρονιά ήρθε και η δεύτερη ολοκληρωμένη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο “Για σένα ξενυχτάω!”, που κυκλοφορεί από την Nitro music. Παραγωγός και αυτού του δίσκου ο Πάνος Φαλάρας. Τα τραγούδια του παίζονται ασταμάτητα σε όλα τα ραδιόφωνα Ελλάδας και Κύπρου και ο δίσκος γίνεται αυτόματα χρυσός. Την ίδια χρονιά ο Γιώργος φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του περιοδικού NITRO με την μαύρη γαζέλα του modeling Naomi Campbell. Το εξώφυλλο όπως ήταν αναμενόμενο, συζητήθηκε όσο κανένα άλλο. Την ίδια χρονιά παντρεύεται την εκλεκτή της καρδιάς του, Δώρα! Στη συνέχεια ξεκινά τις εμφανίσεις του στον “Απόλλωνα” με την Καίτη Γαρμπή όπου για 5 μήνες γνώρισε ώς πρώτο πλέον όνομα στις αθηναϊκές πίστες την αποθέωση απο τον κόσμο. Τα Χριστούγεννα του 2002 κυκλοφορεί το single Μια χαρά που γίνεται επιτυχία και το single χρυσό.

Γιώργος Τσαλίκης βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Γιώργος Τσαλίκης βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Γιώργος Τσαλίκης: Βούρκωσε μπροστά στις κάμερες με τα λόγια της συζύγου του

2003-2009
Η μια επιτυχία ακολουθεί την άλλη, μιας και τον Απρίλιο του 2003 κυκλοφορεί το cd-single “Θέλω να ονειρεύομαι μαζί σου”, το όποίο γίνεται αμέσως πλατινένιο! Τον Σεπτέμβριο του 2003 ο Γιώργος γίνεται μπαμπάς! Γεννιέται ο μεγάλος του γιος, Βασίλης ενώ δυο μήνες αργότερα, Νοέμβριο δηλαδή κυκλοφορεί την Τρίτη του σε σειρά δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Έκανα τη νύχτα μέρα” που γίνετε και αυτή φυσικά χρυσή! Την ίδια περίοδο ξεκινάει τις εμφανίσεις του με τον Σάκη Ρουβά και τους ONE στο FEVER. Το καλοκαίρι του 2004 ήταν λαμπαδηδρόμος στους Ολυμπιακούς Αγώνες που έγιναν στην Αθήνα. Οκτώβριο του 2004 κυκλοφορεί η τέταρτη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο “Ο τέλειος άντρας”!

Την ίδια χρονιά κυκλοφορεί με την νέα του δισκογραφική εταιρία, Universal Music τον δίσκο του με τίτλο “Πυρετός”! Στις 8 Νοεμβρίου 2005 γεννιέται ο δεύτερος γιος του, ο Χάρης. 10 ημέρες αργότερα στις 18 Νοεμβρίου παίρνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο θρυλικό μιούζικαλ ” Πυρετός το Σαββατόβραδο”. Η πρώτη φορά στα χρονικά που Έλληνας τραγουδιστής πρωταγωνιστεί σε μια τέτοιου είδους διεθνή υπερπαραγωγή. Το μιούζικαλ διαρκεί μέχρι και τις 21 Απριλίου και αποσπά εξαιρετικές κριτικές απο κοινό και κριτικούς. Το 2007 κυκλοφορεί το επόμενο του άλμπουμ με τίτλο ”Ένοχα βράδια”. Το 2008 γεννιέται ο τρίτος του γιος, Άγγελος . Το 2009 κυκλοφορεί το single ”Πάρα πολύ” που γίνετε αυτόματα αγαπητό στο κόσμο.

Γιώργος Τσαλίκης βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Γιώργος Τσαλίκης βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

2010-2011
Το 2010, ο Γιώργος συνεργάζεται με τους Master Tempo στην τεράστια επιτυχία ”Τα περαστικά μου” που σε μικρό διάστημα τα ραδιόφωνα και τα νυχτερινά μαγαζιά παίρνουν φωτιά με το συγκεκριμένο τραγούδι με περισσότερο από 4.5 εκατομμύρια χτυπήματα στο YouTube. Και όταν μια συνταγή πάει καλά δεν της αλλάζεις και εύκολα όπως λέμε, λίγους μήνες μετά έρχεται και το δεύτερο σε σειρά χτύπημα απο τους Master Tempo και το Γιώργο με το τραγούδι ”Πάρτο Απόφαση” που κάνει επίσης τεράστια επιτυχία. Το 2011 ο Γιώργος Τσαλίκης επιλέγει το Caramela για τις εμφανίσεις του στην Αθήνα έχοντας μαζί του την Χρύσπα, τον Κυριάκο Κυανό και τον Σάκη Αρσενίου. Η επιτυχία του σχήματος από την πρώτη κιόλας χρονιά τεράστια με αποτέλεσμα το Caramela να γίνεται ο ναός της διασκέδασης στην Αθήνα μιας και ήτανε το μοναδικό μαγαζί στην Αθήνα που ήτανε ανοικτό 6 φορές την εβδομάδα. Την ίδια χρονιά ο Γιώργος κυκλοφορεί το επόμενο του singleμε τίτλο ‘Πανικός’ που ξεπερνάει τα 3.5 εκατομμύρια χτυπήματα στο YouTube.

Γιώργος Τσαλίκης βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Γιώργος Τσαλίκης βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

2012-2013
To 2012 ο Γιώργος συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο Caramela με το ίδιο σχήμα, σε ένα κατάμεστο μαγαζί που λειτουργούσε ασταμάτητα από Τετάρτη έως και Κυριακή από Σεπτέμβριο μέχρι και τον Ιούνιο του 2013. Παράλληλα αρχίζει την προετοιμασία για την δημιουργία του δίσκου με τίτλο ‘Στο Υπογράφω’ που γίνεται αυτόματα πλατινένιος. Ο δίσκος περιλαμβάνει την τεράστια επιτυχία του τραγουδιού ‘Αστο’ μια διασκευή του γνωστού Βούλγαρου παραγωγού, Martin Biolchev για το τραγούδι που είχε γράψει στον μεγαλύτερο Star της Βουλγαρίας, Azis με τίτλο ‘Hop’. Το συγκεκριμένο τραγούδι ξεπερνά τα 4.5 εκατομμύρια κτυπήματα στο Youtube.

Στον ίδιο δίσκο περιλαμβάνετε ακόμα μια πολύ μεγάλη επιτυχία του Γιώργου, το τραγούδι ‘Κοίταξε με Φεύγω’ με περισσότερο απο 3 εκατομμύρια κτυπήματα. Το 2013 καταγράφεται ως η πιο επιτυχημένη χρονιά του Γιώργου τα τελευταία χρόνια αφού κυκλοφορεί μια σειρά από τεράστιες επιτυχίες που καθηλώνουν τον Γιώργο στην κορυφή της Ελληνικής δισκογραφίας. Τραγούδια όπως το “Δεν σου κάνω τον Άγιο”, “Θα στα χώνω”, “Απαγορευμένο″, “Θέλεις πόλεμο” “Απαγορευμένο 2″ και ‘SOS’ κάνουν θραύση σε ραδιόφωνα και νυκτερινά μαγαζιά με αποτέλεσμα το καλοκαίρι του 2013 ο Γιώργος να κάνει περισσότερο απο 70 εμφανίσεις σε 90 ημέρες σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία, Βέλγιο και Ηνωμένο Βασίλειο. Την ίδια χρονιά κυκλοφορεί και το Cd-Single ‘Απαγορευμένο’’ που γίνεται αυτόματα πλατινένιος. 2013 Αυτήν την περίοδο συνεχίζει για 4 συνεχόμενη χρονιά στο Caramela ενώ βρίσκεται κλειδωμένος στο studio για την προετοιμασία του νέου του album που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2014 με την νέα του δισκογραφική εταιρία, GABI MUSIC.

Κοινωνική δράση και συμμετοχή στα κοινά
Ο Τσαλίκης έχει αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια πλούσια δράση με κοινωνική ευαισθησία όπου του έχει ζητηθεί και παίρνοντας πολλές φορές ο ίδιος και οι συνεργάτες του πρωτοβουλίες για την διοργάνωση φιλανθρωπικών εκδηλώσεων (χρηματική ενίσχυση άπορων μαθητών, συγκέντρωση χρημάτων για ιατρική αποκατάσταση παιδιών, χρήματα για ανέγερση και συντήρηση σχολείων για άτομα με ειδικές ανάγκες, ενίσχυση είδη δυνατών οργανισμών, οργανώσεων, συλλόγων, όπως Το Χαμόγελο του Παιδιού, ο σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο ‘Ελπίδα’, το ‘Μαζί για το Παιδί’ κ.ά.) Ο Γιώργος αναπτύσσει τη δράση του τις περισσότερες φορές αθόρυβα χωρίς να δίνει έμφαση στην δημοσιότητα, κάτι που εξάλλου κάνει και στην οικογενειακή του ζωή.

Την τελευταία τετραετία ενασχολείται ενεργά και με θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος Πολιτισμού του δήμου Περιστερίου με τον συνδυασμό του Ανδρέα Παχατουρίδη.

Βραβεύσεις
Στην απονομή των μουσικών βραβείων “ΑΡΙΩΝ 2002” που διοργάνωσε το MEGA, ο Γιώργος ανεβαίνει στην σκηνή και παραλάβει το βραβείο “ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ 2001”.Τον Ιούνιο του 2005, στα Mad Video Music Awards παραλαμβάνει το βραβείο για το “Καλύτερο video clip ντουέτο”, του τραγουδιού “Bye bye” με την Έλλη Κοκκίνου. Ο Γιώργος επίσης,συμμετείχε στον τρίτο κύκλο του Dancing with the stars όπου κατέκτησε την ένατη θέση.

Δισκογραφία
Άλμπουμς
1999 – “Γιώργος Τσαλίκης”
2001 – “Αν Ήμουνα Παλιόπαιδο”
2002 – “Για Σένα Ξενυχτάω”
2003 – “Έκανα Τη Νύχτα Μέρα”
2004 – “Ο Τέλειος Άντρας”
2005 – “Πυρετός”
2007 – “Ένοχα Βράδυα”
2009 – “Πάρα Πολύ”
2012 – “Στο Υπογράφω”
2016 – “Κρυφτό”

Συλλογές
2007 – “Γιώργος Τσαλίκης”
2010 – “10 Χρόνια Γιώργος Τσαλίκης (Οι Μεγαλύτερες Επιτυχίες)”
Άλμπουμ Συναυλιών
2006 – “Γιώργος Τσαλίκης – Live”
DVD-δίσκους
2001 – “Μια Νύχτα Με Τον Γιώργο Τσαλίκη”

Singles & EPs
2011 – “Πανικός (εεε…οοο)”
2011 – “Ξέχνα Τα Παλιά”
2013 – “Απαγορευμένο 2”
2013 – “Θα Στα Χώνω”
2013 – “Θέλεις Πόλεμο”
2013 – “SOS”
2014 – “Και Τώρα Πόλεμος”
2015 – “Που Είναι Η Καρδιά”
2015 – “Ζήσε Μόνο Το Ταξίδι”
2015 – “Τώρα Πίνω”
2016 – “Χαιδεμένο”
2016 – “Μέχρι Το Ξημέρωμα”
2017 – “Λεκές”
2017 – “Ο Γιατρός”

2017 – “Σαντορίνη Ομόνοια”
2018 – “Τρελός”
2018 – “Ανατροπή”
2019 – “Πάλι Καλά”
2019 – “Χωρίς Εσένα”
2021 – “Φταις”
2021 – “Εσύ Τι Να Μου Πεις”
Εκδόσεις εξωφύλλου
2013 – “Δεν Σου Κάνω Τον Άγιο”
2014 – “Άγιο Με Θέλεις Ή Αμαρτωλό”
2014 – “Στην Ευχή Στο Καλό”
2014 – “Το Ραβασάκι”
2015 – “Βοήθα Παναγιά”
2020 – “Το Κομμένο Μου Τσιγάρο”

Ντουέτα
2002 – Με την Καίτης Γαρμπή «”Θα Μείνει Μεταξύ Μας”»
2003 – Με τον Γιώργο Γιαννιά «”Φιλαράκι Απ’ Το Λύκειο”».
2004 – Με τη Έλλης Κοκκίνου «”Bye Bye”»
2009 – Με τον Master Tempo «”Τα Περαστικά Μου”»
2009 – Με το Master Tempo «”Πάρ’το Απόφαση”»
2011 – Με τη Έλενας Μεταξά «”Μ’Αγαπάς”»
2013 – Με τη Knock Out «”Δεν Σου Κάνω Τον Άγιο”»
2013 – Με τη Gabi «”Free”»
2014 – Με τον Tus «”Τα Σπάμε Μια Χαρά”»

2014 – Με τους Rec «”Παίρνω Την Ευθύνη”»
2014 – Με το Νίκου Ζωιδάκη «”Θα Γυρίσει Ο Τροχός”»
2014 – Με τη Καίτης Γαρμπή «”Να Σε Ζηλεύουν Πιο Καλά”»
2014 – Με το Αζίζ «”Estar Loco”»
2014 – Με την Άννας Ηρακλέους «”Θα Με Τρελάνεις”»
2015 – Με το Mohombi «”Ole”»
2015 – Με το Γωγώς Τσαμπά «”Βοήθα Παναγιά”»
2015 – Με τον Σταμάτη Γονίδη «”Φοβάσαι Ρε; (Βγαίνω – Πίνω)”»
2016 – Με τον Δημήτρη Γιώτη «”Το Μαγαζί”»
2016 – Με το Γιάννη Σοφίλλα «”Χαιδεμένο (Teo Tzimas & Livisianos Remix)”»
2016 – Με τον 2J «”Δεν Είμαι Καλά”»
2016 – Με το Νίκολα Φασάνο η και Jazzy Jo «”Somebody That I Used To Know”»
2016 – Με τον Εύρο Αντωνίου «”Τραγουδάω Τις Νύχτες Παντελή”»
2016 – Με τους Knock Out «”Για Μια Καψούρα Ζω”»
2017 – Με τους Kings «”Cocktail”»

Έχεις τρεις γιους, τον 18χρονο Βασίλη, τον 16χρονο Χάρη και τον 13χρονο Άγγελo
Το ύψος του είναι 1,78 m
Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το τραγούδι. Από την ηλικία των 6 ετών έως και 17, υπήρξε μέλος πολιτιστικής ομάδας με πολύ πλούσια δράση
Κιθάρα έμαθε να παίζει από έναν κανταδόρο στη Στυλίδα
Σπούδασε ιατρική στο Βουκουρέστι

Παράλληλα από το δεύτερο έτος σπουδών του, δούλευε επαγγελματικά ως τραγουδιστής, έχοντας υπογράψει ήδη το πρώτο του δισκογραφικό συμβόλαιο
Ως πτυχιούχος ιατρικής ο Γιώργος Τσαλίκης επέστρεψε στην Ελλάδα το 1999, όπου ξεκίνησε την ουσιαστική καλλιτεχνική του καριέρα στην Ελλάδα με άπειρες επιτυχίες, live εμφανίσεις, θεατρικές παραστάσεις (Πυρετός το Σαββατόβραδο), μεταγλωττίσεις, συνεργασία με όλα σχεδόν τα ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής και σπουδαίες συνεργασίες με καλλιτέχνες του εξωτερικού

Το 2002 φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Nitro μαζί με το παγκοσμίου φήμης μοντέλο Ναόμι Κάμπελ. Αυτό είναι ένα από τα πιο ακριβά εξώφυλλα που έχουν γίνει ποτέ στη χώρα μας, αφού εκτός των άλλων η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι

Γιώργος Τσαλίκης – Τηλεόραση
Έχει παρουσιάσει εκπομπές στην τηλεόραση (Password, Δέστες τους), έχει υπάρξει κριτής στο Sound Mix Show και κάθε χρόνο συζητάει για τηλεοπτικά projects αφού δέχεται πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις

Τον Απρίλιο του 2021 υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΣΚΑΙ ώστε να είναι ο μοναδικός κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother κάτι που ανατράπηκε καθώς η νέα διεύθυνση του σταθμού αποφάσισε ξαφνικά να παραβλέψει το ισχυρό του συμβόλαιο και να δώσει την παρουσίαση σε άλλα πρόσωπα

.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Γιώργος Τσαλίκης (@tsalikisgiorgos)

Αυτή την περίοδο ο Γιώργος Τσαλίκης παρουσιάζει την εκπομπή “Τι Φάση;” στον ALPHA μαζί με την Εβελίνα Νικόλιζα. Την εκπομπή την παρακολουθούμε κάθε Κυριακή στις 20:00

Το πρώτο του single έχει τον τίτλο “Γενικώς”

Τον Μάρτιο του 2001 ο Γιώργος Τσαλίκης κυκλοφορεί τον πρώτο ολοκληρωμένο δίσκο της καριέρας του με τίτλο “Αν ήμουνα παλιόπαιδο”

Οι επιτυχίες του είναι διαχρονικές. “Δεν υπάρχουν αντίο στο δρόμο μας”, “Γιατί αστέρι μου”, “Ο τέλειος άντρας”, “Για σένα τα σπάω”, “Ξενυχτάω”, “Μαζί σου και στην κόλαση”, “Στα πλήκτρα του κορμιού σου”, “Σκοτάδι”, είναι κάποιες από αυτές

Έχει αναπτύξει έντονη φιλανθρωπική δράση συμμετέχοντας ενεργά βοηθώντας πολλούς συνανθρώπους μας και ιδιαίτερα μικρά παιδιά
Έχει βραβευθεί από πολλούς φορείς και τα τελευταία δύο χρόνια τελεί την θητεία του ως Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κέντρων Φιλίας σε έναν από τους μεγαλύτερους δήμους της χώρας στο Περιστέρι, στο πλευρό του πιο επιτυχημένου και μακροβιότερου εν ενεργεία Δημάρχου, Ανδρέα Παχατουρίδη

Ο Γιώργος Τσαλίκης παρουσίαζε την περσινή σεζόν με τεράστια επιτυχία τη δική του καθημερινή εκπομπή στον Sfera, το “60 seconds On Call” όπου δεχόταν τις κλήσεις και τα μηνύματα των ακροατών είτε για να κάνει έκπληξη σε κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο, είτε για να δώσει συμβουλές με τον δικό του μοναδικό τρόπο

Γιώργος Τσαλίκης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Φέτος παραμένει στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό όπου παρουσιάζει την, επίσης, αγαπημένη εκπομπή του κοινού “Hall of Fame” τα Σαββατοκύριακα
Ο λογαριασμός του στο Instagram είναι @tsalikisgiorgos κι έχει 273.000 followers
Στο J2US ο Γιώργος Τσαλίκης ήταν coach της διάσημης fashion stylist, Αλεξάνδρας Κατσαΐτη

Τον τελευταίο χρόνο κυκλοφόρησε δυο τραγούδια, το “Φταις” και το “Εσύ τι να μου πεις” που κυκλοφόρησαν από τη Heaven Music

Αυτή τη σεζόν o Γιώργος Τσαλίκης εμφανιζόταν στο Lido Stage μαζί με τον Μανώλη Κονταρό, τον Stan Αντιπαριώτη και άλλους νέους ταλαντούχους καλλιτέχνες. Οι εμφανίσεις του ολοκληρώθηκαν με επιτυχία στις αρχές του Μάρτη για τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του στην Αμερική
Η γνωριμία με τη σύζυγό του, Δώρα Δημητροπούλου
Τη ρομαντική γνωριμία πριν από 26 χρόνια με τη σύζυγό του, Δώρα Δημητροπούλου, έκανε γνωστή ο Γιώργος Τσαλίκης μέσα από μία ανάρτησή του στο Instagram για την επέτειο γάμου τους.

Ξέσπασε ο Γιώργος Τσαλίκης για την Ρούλα Πισπιρίγκου – “Θέλω να πω μόνο αυτό δημόσια”

Οι δυο τους, παντρεύτηκαν το 2002 και έχουν αποκτήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια με τα τρία τους παιδιά.

Συγκεκριμένα ο ταλαντούχος τραγουδιστής έγραψε:

“Ήταν απόγευμα της 25ης Οκτωβρίου πριν 26 χρόνια στο Βουκουρέστι…
«Θα συναντηθείτε με μια κοπέλα που τη λένε Δώρα για να πάτε μαζί στο μάθημα » μου είπε η Μάγδα μια μεγαλύτερη σε ηλικία φοιτήτρια από τη Στυλίδα.
Πρωτάκια τότε ψαρωμένα, ένα μόλις μήνα μακριά από τα σπίτια μας, σε ξένη χώρα…
Βρίσκομαι με αυτό το κορίτσι τη Δώρα σε μια κεντρική πλατεία του Βουκουρεστιου…
«Γεια με λένε Γιώργο κι έχω τα γενέθλιά μου σήμερα γίνομαι 18… πάμε παρέα να πάρω μια τούρτα;»

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :