freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Γιώργος Τσιάκκας βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Γεώργιος Τσιάκκας, Σεναριογράφος, Ηθοποιός Ο σεναριογράφος της πολυαναμενόμενης σειρά, για τον βίο του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου, Γιώργος Τσιάκκας, και ο πρωταγωνιστής της, στον ρόλο του Αγίου, Προκόπης Αγαθοκλέους, μιλούν στην εκπομπή «Η Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» και τη Μαρία Γιαχνάκη για μια σειρά φτιαγμένη με πολύ μεράκι, που επενδύει στην ποιότητα και που -για πρώτη φορά στα χρονικά της ελληνικής τηλεόρασης- θα είναι βασισμένη στον βίο ενός Αγίου.

Ο Γιώργος Τσιάκκας αναφέρεται αρχικά στον λόγο που τον ώθησε να ασχοληθεί με την ζωή του Αγίου και στο πόσο πολύ ήθελε να προβάλει μια ευλογημένη οικογένεια σε καιρούς που ο θεσμός της οικογένειας «χτυπιέται».

O Άγιος Παΐσιος έκανε τη διαφορά στα social media – “Ύμνοι” για τον Νικήτα Τσακίρογλου

«Ήθελα να δω από πού ξεκίνησε ο Άγιος, πού γεννήθηκε, ποια ήταν αυτή η οικογένεια η ευλογημένη, πώς ανδρώθηκε από τον πατέρα του, πώς του «μίλησαν» οι προσευχές της γιαγιάς του, τη μητέρα του -έναν πολύ ευλογημένο άνθρωπο…», λέει μεταξύ άλλων…

Ακόμα, μιλά για τη δομή των επεισοδίων της σειράς, που δείχνει τον Άγιο Παΐσιο από την ημέρα της γέννησής του και το πρώτο του κλάμα, την προσφυγιά και τον ξεριζωμό του -σε ηλικία μόλις 21 ημερών- από τα Φάρασα της Καππαδοκίας, τον πνευματικό του πατέρα, Άγιο Αρσένιο, και τους δεσμούς του με την οικογένεια του Αγίου, καθώς επίσης και το τι σημαίνει να χάνεις τον πνευματικό σου πατέρα.

«Στην Ελλάδα δεν τους υποδέχθηκαν όπως θα περίμεναν, παρότι είχαν διατηρήσει την ελληνικότητά τους…» αναφέρει, ενώ σε άλλο σημείο λέει για το πώς «η οικογένεια του Αγίου πριν κάνει κάτι, ζητούσε πάντα ευλογία από τον Άγιο Αρσένιο».

Επίσης, ο κ. Τσιάκκας περιγράφει συγκινητικές στιγμές της σειράς και μιλά για την αίσθηση ότι ο Άγιος ήταν παρών στα γυρίσματα. Αναφέρει ακόμα πότε ακριβώς ο ίδιος βρήκε μπροστά του ως απάντηση τη φράση του Αγίου Παϊσίου: «Αγάπη και ταπείνωση: σε αυτή τη συχνότητα εκπέμπει ο Χριστός».

Τέλος, επισημαίνει πως, παρότι ο πρώτος κύκλος της σειράς ολοκληρώθηκε εν μέσω κορωνοϊού, δεν υπήρξε ούτε ένα κρούσμα να σταματήσει τα γυρίσματα, αν και οι συντελεστές γύρισαν τη μισή Ελλάδα γι’ αυτά! «Κάθε φορά, φεύγαμε πρώτα και μετά έκλεινε ο Νομός», λέει με νόημα, έχοντας την αίσθηση ότι ο Άγιος τους προστάτευε σε όλο αυτό.

Ακολούθως, ο πρωταγωνιστής της σειράς, Προκόπης Αγαθοκλέους, μίλησε για την ενσάρκωση του ρόλου του Αγίου Παϊσίου, το πώς ένιωσε όταν πρωτοάκουσε την πρόταση του Γιώργου Τσιάκκα, το πόσο μελέτησε γι’ αυτό τον ρόλο, αλλά και τις στιγμές που τον συγκλόνισαν.
«Ένας ηθοποιός που σέβεται τον εαυτό του δεν μπορεί να μην ενθουσιαστεί μπροστά σε μία τέτοια πρόκληση: να αποδώσει τον άνθρωπο που φτάνει στην αγιότητα. Αρχικά, λοιπόν, ενθουσιάστηκα. Σε δεύτερο χρόνο, δεν σας κρύβω πως τρόμαξα!

Άγιος Παΐσιος Οι πρώτες σκηνές της νέας ιστορικής, βιογραφικής σειράς του MEGA

Φοβήθηκα, όταν συνειδητοποίησα το μέγεθος της προσωπικότητας του Αγίου. Μελετώντας τη ζωή του, έφτασα στο σημείο να τον αγαπήσω περισσότερο και να δεθώ με αυτόν 100%», αναφέρει μεταξύ άλλων.
Ακόμα, τονίζει ότι μέσα από αυτή την σειρά ο ίδιος άλλαξε! «Είχα την τύχη και την ευλογία να νιώσω πράγματα που δεν τα συναντάμε συχνά. Η διαδικασία αυτή άλλαξε τη ζωή μου. Όλη αυτή η προπόνηση, η ηρεμία, η γαλήνη στην οποία προσπαθούσα να υπάρξω, για μένα ήταν μια άσκηση. Σίγουρα, μελετώντας το βίο του Αγίου Παϊσίου, εγώ άλλαξα, ένιωσα άλλα συναισθήματα. Πολλοί μπορούν να πάρουν πολλά βλέποντας τον βίο του Αγίου. Πρωτόγνωρα, ωστόσο, ήταν για μένα και τα συναισθήματα στα γυρίσματα που κάναμε ήδη στο Άγιο Όρος».

Ολόκληρη την εκπομπή
Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την εκπομπή σε podcast, κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

Πληροφορίες για την πολυαναμενόμενη σειρά:
Η ζωή του Αγίου Παϊσίου έγινε τηλεοπτική σειρά και φιλοδοξεί να φέρει στα σπίτια μας τις σημαντικότερες στιγμές του Αγίου. Το ταξίδι ξεκινάει από το πρώτο κλάμα του Αγίου στα Φάρασα της Καππαδοκίας και λήγει μετά την κοίμησή του. Στον πρώτο κύκλο παρακολουθούμε τη ζωή του Αγίου και της οικογένειας του, από την γέννηση του μέχρι την μοναχική κουρά όπου παίρνει και το όνομα Παΐσιος.Από τα Φάρασα της Καππαδοκίας μέχρι την Αθήνα, την Κόνιτσα αλλά και άλλα μέρη τα οποία σχετίζονται με την ζωή του Αγίου, το ταξίδι θα είναι μεγάλο και ιδιαίτερα συγκινητικό.

H σειρά προσπαθεί να προσεγγίσει το τεράστιο πνευματικό μέγεθος του Αγίου Παϊσίου. Ενός ανθρώπου της εποχής μας που με την μοναχική του άσκηση και την θυσιαστική αγάπη που έδειξε στους συνανθρώπους του, έφτασε στην Θέωση και σήμερα τιμάται ως άγιος της εκκλησίας μας.

Όπως λέει και ο σεναριογράφος της, Γιώργος Τσιάκκας, «η αγιότητα είναι αδύνατον να καταγραφεί είτε σε βιβλίο είτε σε σειρά». «Εμείς, πραγματικά, με πολλή ταπείνωση και σεμνά προσπαθούμε να πλησιάσουμε τον Άγιο, ίσως πολλοί να μας κατηγορήσουν γι’ αυτή μας την προσπάθεια, όμως πλησιάσαμε τη ζωή του Αγίου με μεγάλο δέος κα τεράστιο σεβασμό. Επίσης, πρέπει να πω ότι υπάρχει και μυθοπλασία μέσα στη σειρά, γιατί δεν είχαμε ακριβή στοιχεία για όλα τα γεγονότα της ζωής του Αγίου από τότε που γεννήθηκε, στις 25 Ιουλίου του 1924».

Άγιος Παϊσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό: Πρεμιέρα απόψε στο Mega

Η σκηνοθεσία της σειράς είναι του Στάμου Τσάμη, η παραγωγή του Ινστιτούτου Άγιος Μάξιμος ο Γραικός και η εκτέλεση παραγωγής της Green Olive.
Υπενθυμίζεται ότι στην pemtpousia.tv μπορείτε να δείτε ήδη τις επιτυχημένες σειρές του Γιώργου Τσιάκκα: «Μπλε», «Μίλα μου», Μόνο μια φορά» και «Βασιλική».

Γιώργος Τσιάκκας – Χριστίνα Παυλίδου: Με τα παιδιά τους στο ησυχαστήριο του Άγιου Αβακούμ!

Είναι γνωστό πως ο Γιώργος Τσιάκκας και η Χριστίνα Παυλίδου έχουν μια σύνδεση με τον Θεό, γεγονός που έχουν μιλήσει αρκετές φορές σε συνεντεύξεις τους.
Μάλιστα και τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας έχουν ακολουθήσει αυτό τον δρόμο, δίνοντας τους δύναμη να προχωράνε παρακάτω.

Το ζευγάρι ωστόσο βρέθηκε πρόσφατα με τα παιδιά του στο ησυχαστήριο του Άγιου Αβακούμ, στο Φτερικούδι ή όπως το αποκαλούν το “Μικρό Όρος της Κύπρου” προκειμένου να λάβουν την ευλογία του Γέροντα Νεκτάριου.

Γιώργος Τσιάκκας βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλάΓιώργος Τσιάκκας βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Μαζί τους βρέθηκε και η αδερφή της Χριστίνας Παυλίδου, Κύνθια, με την οικογένειά της, ενώ απαθανάτισαν τη συνάντηση τους, δημοσιεύοντας στιγμιότυπα στα social media τους.

Να σε θυμίσουμε πως όταν η Άλκηστης Παυλίδου έφυγε απ’ τη ζωή, όλη η οικογένεια βρήκε δύναμη στο Θεό, ενώ μέσα από δηλώσεις τους ανέφεραν πως εκεί που είναι η μητέρα τους είναι ευτυχισμένη.

Γιώργος Τσιάκκας: Η δήλωση του μετά την αγωγή με τον Τατσόπουλο

Ο ηθοποιός Γιώργος Τσιάκκας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστίνα», όπου μίλησε στον Τάσο Τρύφωνος για την νέα του σειρά «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό»

Με τον αγαπημένο Κύπριο ηθοποιό να αναφέρει αρκετές λεπτομέρειες για την νέα του επαγγελματική παραγωγή, απαντώντας παράλληλα σχετικά με την υπόθεση αγωγής με τον Τατσόπουλο, ο οποίος έκανε αρνητικά σχόλια για τη σειρά.

«Έγω δεν απάντησα ποτέ.. ποτέ σε αρνητικό σχόλιο…Σκεφτόμουν και έλεγα τι θα έλεγε ο Άγιος αν ο κύριος Τατσόπουλος πήγαινε και του έλεγε αυτά που είπε στον ίδιο.. Νομίζω αυτό που θα έκανε ο Άγιος ήταν ότι θα τον αγκάλιαζε και θα του έλεγε “έλα βρε καλό παιδί κάτσε να σε κεράσω ένα λουκούμι»

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner