Γιούλικα Σκαφιδά! Ποιος ειναι ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ της

Γιούλικα Σκαφιδά! Ποιος ειναι ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ της «Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, δε ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η άποψη, απλά δεν έχω παντρευτεί. Δεν το μεγαλώνω μόνη μου το παιδί. Σε όποια ερώτηση έχει να μου κάνει το παιδί, είμαι εδώ για να του απαντήσω με θάρρος και αλήθεια» αποκάλυψε μεταξύ άλλων η Γιούλικα Σκαφιδά.

Μετά την προβολή του εν λόγω αποσπάσματος, τον λόγο πήρε η Τίνα Μεσσαροπούλου λέγοντας: «Η Γιούλικα εγώ έχω την εντύπωση ότι κάτι θέλει να πει».

«Που δε το λέει ξεκάθαρα, αλλά το αφήνει να εννοηθεί. Μου κάνει εντύπωση ότι ενώ έχει επιλέξει να ζει την εγκυμοσύνη και τη γέννηση του γιου της με μεγάλη εξωστρέφεια – και μπράβο της – στο κομμάτι αυτό, βάζει μια κόκκινη γραμμή. Σου λέει, δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια αλλά όταν είναι να πω κάτι, θα τα εξηγήσω στο παιδί μου» συμπλήρωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ανοίγει ένα παράθυρο στα Μέσα, το τελευταίο διάστημα, ενώ δεν ήταν μια ηθοποιός που την έλεγες εξωστρεφή και έδινε συνεντεύξεις, μίλαγε μόνο για τη δουλειά της, καθόλου για την προσωπική της ζωή. Ξαφνικά, με το που έμεινε έγκυος μοιράζεται πολλές στιγμές της, έγινε πολύ εξωστρεφής. Εγώ που είμαι υπέρ της εξωστρέφειας, σε κάποια πράγματα κρατάω τις επιφυλάξεις μου» κατέληξε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!