Γλυκά Νερά: Η μικρή Λυδία εκεί που μεγάλωσε η Κάρολαϊν – Η αγκαλιά στο μπαλκόνι με τη γιαγιά της

Γλυκά Νερά: Η μικρή Λυδία εκεί που μεγάλωσε η Κάρολαϊν – Η αγκαλιά στο μπαλκόνι με τη γιαγιά της

Έφτασε στην Αλόννησο το απόγευμα της Τρίτης, 29.06.2021, η μικρή Λυδία μαζί με τη μητέρα της αδικοχαμένης Κάρολαϊν, Σουζάν, η οποία πλέον μαζί με τον άνδρα της θα έχει την προσωρινή επιμέλεια της εγγονής τους που τόσο άδικα έχασε τη μαμά της στα Γλυκά Νερά.
Έφτασε στην Αλόννησο η μικρή Λυδία το απόγευμα της Τρίτης, την οποία παρέδωσαν οι γονείς του καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνου στα Γλυκά Νερά, στην οικογένεια της Κάρολαϊν.
Την προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας θα έχει η μητέρα της Καρολάιν, Σούζαν μαζί με τον σύζυγό της κι έτσι το κοριτσάκι θα μεγαλώσει στα μέρη όπου μεγάλωσε η μητέρα της. Με το που έφτασαν στο νησί, γιαγιά κι εγγονή μπήκαν σε ένα ασημί αυτοκίνητο φίλης της οικογένειας, όπου τους μετέφερε σπίτι για να είναι η μικρή Λυδία στο δωμάτιο που ετοιμάστηκε. Στο πλευρό της οικογένειας θα βρίσκονται παιδοψυχολόγοι για να μάθει η ίδια την αλήθεια, όταν μεγαλώσει και με τον τρόπο που πρέπει ενώ όλο το νησί έχει γίνει ήδη μια αγκαλιά.
Η γιαγιά κι η μικρή Λυδία μάλιστα λίγη ώρα μετά την άφιξή τους βγήκαν για λίγη ώρα στο μπαλκόνι, όπου αγνάντευαν την θάλασσα.

freegossip.gr