Γλυκά Νερά: Ο πατέρας της Κάρολαϊν ξεσπά – “Θα του είχα τινάξει τα μυαλά στον αέρα”

Γλυκά Νερά

“Δεν θα ξεχάσω ποτέ πώς ένιωσα. Ήταν σαν ένα παγωμένο χέρι να μπήκε μέσα στο στήθος μου και να μου έσφιξε την καρδιά”, δηλώνει ο πατέρας της Κάρολαϊν.
Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά έχει συγκλονίζει το πανελλήνιο, ενώ απασχολεί και τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ομολόγησε πως ο ίδιος είναι ο δολοφόνος της Κάρολαϊν, μια αποκάλυψη που σόκαρε τους πάντες.
Στην βρετανική εφημερίδα Sun έδωσε συνέντευξη ο πατέρας της Κάρολαϊν. Ο Ντέιβιντ Κράουτς, ο οποίος θρηνεί για τον χαμό της 20χρονης κόρης του ξέσπασε λέγοντας:
«Όταν το πληροφορήθηκα αργότερα, λυπήθηκα που δεν το ήξερα όταν τον είχα ακόμη μπροστά μου. Θα του είχα τινάξει τα μυαλά στον αέρα με όπλο και θα είχα δεχτεί πρόθυμα τις συνέπειες. Δεν θα ξεχάσω ποτέ πώς ένιωσα. Ήταν σαν ένα παγωμένο χέρι να μπήκε μέσα στο στήθος μου και να μου έσφιξε την καρδιά. Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου».

Στο μεταξύ, το πρωί της Τρίτης, με τη μικρή Λυδία στην αγκαλιά της, η μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μαζί με τον αδερφό του ξεκίνησαν από την Αγία Παρασκευή για να συναντήσουν τη μητέρα της Κάρολαϊν και να της δώσουν τη μικρή Λυδία για να την πάρει μαζί της στην Αλόννησο.

freegossip.gr