Γλυκά Νερά: Τα σχέδια που έκανε ο συζυγοκτόνος μετά την κηδεία της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Τα σχέδια που έκανε ο συζυγοκτόνος μετά την κηδεία της Καρολάιν

Μαρτυρίες για τις κινήσεις του πιλότου μετά την στυγερή δολοφονία.
Κανονικότατα συνέχιζε την ζωή του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μετά το έγκλημα που διέπραξε στα Γλυκά Νερά. Ενώ όλοι αναρωτιόνταν τι ακριβώς έχει συμβεί με την δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν, ο ίδιος προχωρούσε τα σχέδια του για την ανέγερση σπιτιού σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Μάλιστα είχε επικοινωνήσει με την κατασκευαστική εταιρία για αυτό το θέμα, λίγες ημέρες μετά από την κηδεία της συζύγου του.
Αυτά μαρτύρησε κάτοικος στο Πικέρμι για τον κατηγορούμενο, που προχωρούσε την ζωή του ήρεμος και σχεδίαζε το μέλλον του: «Μας έλεγε ότι έχει ξεκινήσει το σπίτι, ότι είχε δώσει μάλιστα και προκαταβολή στην κατασκευαστική εταιρία που είχε αναλάβει την ανέγερση. Μάλιστα, συνέχισε να κάνει ραντεβού για να προχωρήσει η συμφωνία και μετά τον θάνατο της Καρολάιν. Είχαν πάει, από ό,τι μάθαμε και με τον πατέρα του, που γνώριζε κάποια πράγματα, λόγω επαγγέλματος. Μας έκανε εντύπωση το πώς έβρισκε το κουράγιο να συνεχίσει να χτίζει το σπίτι αυτό ύστερα από τον χαμό της γυναίκας του. Εκείνος όμως έλεγε «θέλω να εξασφαλίσω το παιδί μου και να φτιάξω το σπίτι για να αισθανθώ κι εγώ καλύτερα.
Μας περιέγραφε το σπίτι που είχαν επιλέξει με την Καρολάιν, ως ένα απλό σπίτι. Γύρω στα 120 τ.μ., ισόγειο, το οποίο θα έφτιαχναν με δάνειο. Είχαν, μας έλεγε κάποια χρήματα στην άκρη, με τα οποία αγόρασαν το οικόπεδο και με τα λεφτά του δανείου και με βοήθεια από τους γονείς, θα τελείωναν το σπίτι, για φύγουν από το ενοίκιο. Όπως κάνουν όλα τα νέα ζευγάρια. Στο σχέδιο υπήρχε μια πισίνα, την οποία όμως, σκόπευαν να την φτιάξουν αργότερα. Από αυτά που μας έλεγε ο Μπάμπης, δεν έδειχνε να είναι άνετος οικονομικά. Λειτουργούσε όπως θα έκανε κάποιος νιόπαντρο.»
Μάλιστα το τι άνθρωπος ήταν περιέγραψε γείτονάς του, πριν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μετακομίσει στα Γλυκά Νερά: «Ήταν κλειστός. Δεν ανοιγόταν και δεν είχα δει ποτέ τους γονείς του. Τώρα έμαθα ότι είχε αδερφό και δεν είχαμε δει φίλο, ήταν μοναχικός. Πάντα ήταν με την στολή και το ύφος του ήταν ας πούμε υπεροπτικό… Ήταν απομονωμένο ζευγάρι. Νομίζω κάτω στον κήπο την πρώτη φορά, νομίζω Σάββατο ήταν, Κυριακή; Και εκεί μας τη γνώρισε, αλλά δεν μας είπε ότι είναι η κοπέλα μου. Από εδώ η Κάρολαϊν μας είπε. Φαινόταν πολύ μικρή. Στην αρχή μου έκανε εντύπωση ας πούμε τόσο μικρή. Υπήρχε μεγάλη διαφορά ηλικίας. Καθημερινές δεν ήταν όμως, από εκεί καταλάβαμε ότι ήτανε μαθήτρια ας πούμε. Ερχόταν Σάββατο βράδυ και έφευγε Κυριακή, δηλαδή πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Πέσαμε από τα σύννεφα. Βέβαια, αυτό που λένε ας πούμε ότι κάτι είχε το βλέμμα του, κάτι είχε, που είχε ο Μπάμπης στο μάτι του. Δηλαδή ήθελε βλεμματική υποταγή, και το βλέπω, ήταν η πρώτη φορά που βγήκε από το σπίτι, αυτό είδα εγώ, αυτό το βίντεο και ήταν και η πρώτη φορά που δεν σε κοίταγε στα μάτια, γιατί τον ξέραμε. Δηλαδή σε κοίταγε, σε όποιον μίλαγε τον κοίταγε να σε υποτάξει ας πούμε βλεμματικά, δεν υπάρχει πουθενά αλλού αυτό, δηλαδή αισθανόσουν άσχημα που τον κοίταγες στα μάτια» δήλωσε ο γείτονας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

freegossip.gr