Γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει: «Αρνήθηκα να πάω στο Survivor! Όλο αυτό είναι ένα κατασκεύασμα…»

0

Συνέντευξη στον ΑΡΤ 90,6 FM και τον Λάζο Μαντικό παραχώρησε η Ζέτα Δούκα. Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην πρόταση που δέχτηκε από τον ΣΚΑΙ για να πάει στο Survivor.

Όπως αποκάλυψε, αρνήθηκε και μάλιστα εκμυστηρεύτηκε και το λόγο που είπε “όχι”. «Μου έχει γίνει πρόταση να συμμετάσχω στο Survivor όπως και στην υπόλοιπη μισή Ελλάδα. Δεν με βλέπω καθόλου σε ένα παιχνίδι που είναι ριάλιτι. Όλο αυτό είναι ένα κατασκεύασμα. Δεν πας εκεί να παίξεις παιχνίδια για να δουν πόσο δυνατός είσαι. Εκεί είναι άλλος ο τρόπος, να δουν την καθημερινότητα σου. Είναι ριάλιτι και είμαι εντελώς αντίθετη με τα ριάλιτι!», ανέφερε.

Τέλος, μίλησε για το αν της αρέσει η τηλεόραση έτσι όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα: «Την τηλεόραση την έχω σαν έπιπλο έχω να σας πω, αλλά επειδή την έχω κρεμασμένη σκεφτείτε σαν κάδρο! Είμαι ένας άνθρωπος που δεν μεγάλωσα με την τηλεόραση. Χαλαρώνω με άλλα πράγματα, με την μουσική, με ένα μπάνιο, με αγαπημένα πρόσωπα. Η τηλεόραση με αφυπνίζει, δεν με χαλαρώνει!».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com