Γωγώ Μαστροκώστα: Η όμορφη έκπληξη που ετοίμασε για την κόρη της!

4

Η κόρη της είναι η αδυναμία της και όχι άδικα. Η Γωγώ Μαστροκώστα δεν χαλά χατίρι στην κούκλα κόρη της, την μικρή Βικτώρια και αυτήν τη φορά μπήκε στην κουζίνα για χάρη της. Και παρόλο που αγαπά να ετοιμάζει υγιεινά φαγητά και σνακς για την οικογένειά της, αυτήν τη φορά έκανε την υπέρβαση και έφτιαξε ένα ξεχωριστό γλυκό.

“Γενικά αποφεύγω να φτιάχνω γλυκά στο σπίτι… είναι η πρώτη φορά που φτιάχνω μπανόφι!!Δεν μπορούσα να το αρνηθώ στην κόρη μου που μου το ζήτησε για τη γιορτουλα της αύριο..!!!”, έγραψε στο Instagram η Γωγώ Μαστροκώστα και αποκάλυψε πως μπήκε στην κουζίνα για τη γιορτή της κόρης της.

Τόσο εκείνη, άλλωστε, όσο και ο σύζυγός της Τραϊανός Δέλλας ετοιμάζουμε αύριο μια ξεχωριστή γιορτή για την μικρή της πριγκίπισσα και έχουν μεγάλες χαρές στο σπίτι. Η κόρη τους άλλωστε, έχει γίνει μια μικρή κυρία και οι δυο τους νιώθουν ιδιαίτερα περήφανη για εκείνην.

Δες το γλυκό που ετοίμασε η Γωγώ Μαστροκώστα:

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

4 Σχόλια

  1. Μανέτα στο άρθρο

    Την είχα πετύχει πριν χρόνια στη Γλυφάδα. Την είδα και τη λυπήθηκα βρε παιδιά. Δεν ξέρω, μ έπιασε μια στεναχώρια έτσι όπως κατάντησε. Με κοίταξε και μ’ ένα βλοσυρό ύφος σα να κατάλαβε κι η ίδια την κατάντια της.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com