Κόσμος

Γωγώ Τσαμπά βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Γωγώ Τσαμπά βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά. Πόσο καλά γνωρίζεις την αγαπημένη τραγουδίστρια;

μητρική γλώσσα Γωγώ Τσαμπά (Ελληνικά)
Όνομα γεννήσεως Γεωργία Μποδοσάκη
Γέννηση 9 Νοεμβρίου 1982[1]
Ορχομενός Βοιωτίας
Χώρα πολιτογράφησης Ελλάδα
Εκπαίδευση και γλώσσες
Ομιλούμενες γλώσσες Νέα ελληνική γλώσσα
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότητα τραγουδίστρια

Η Γωγώ Τσαμπά έχασε 22 κιλά ! Έκοψε το ποτό.

Η Γωγώ Τσαμπά (Ορχομενός Βοιωτίας, 9 Νοεμβρίου 1982) είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια δημοτικών τραγουδιών.[2] Γεννήθηκε στον Ορχομενό Βοιωτίας όπου και μεγάλωσε, ενώ ο πατέρας της κατάγεται από την Κυρτώνη Φθιώτιδας.

Πληροφορίες
Είναι πολύ γνωστή για την ερμηνεία τραγουδιών όπως το δεν σου κάνω τον άγιο, τραγούδι το οποίο ερμήνευσε για πρώτη φορά ο Δημήτρης Κοντολάζος αλλά και για τα ρίξε μου το ραβασάκι, τα καγκέλια κ.α. Μάλιστα, τα τραγούδια που ερμηνεύει, σε πολλές περιπτώσεις υπάρχουν από παλαιότερα χρόνια, αλλά γίνονται εξαιρετικά δημοφιλή χάρη σε αυτήν.

Γωγώ Τσαμπά ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ! Το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΥΨΟΣ, η ΗΛΙΚΙΑ, η ΚΑΤΑΓΩΓΗ

Συνεργασίες
Έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες από πολλούς μουσικούς χώρους: Σταμάτης Κραουνάκης (ο οποίος και την προώθησε ιδιαίτερα), Φιλιώ Πυργάκη, Tus, κ.α. Δισκογραφικά, συνεργάζεται με την NEXT RECORDS HELLAS.

Γωγώ Τσαμπά: «Ήμουν κολλημένη με τον Mad Clip και το τραγούδι Κότερα»

«Έχω βγει πολλές φορές με θαυμαστές μου για έναν καφέ και φαγητό. Είμαστε φίλοι από εκεί και πέρα», λέει η Γωγώ Τσαμπά.

Συνέντευξη στο Πρωινό έδωσε η Γωγώ Τσαμπά. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε το “κόλλημα” που είχε με τον Mad Clip, ενώ αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που της συνέβη σε πανηγύρι.

«Ακούω τραπ και ήμουν κολλημένη με τον Mad Clip και το τραγούδι Κότερα. Σε λίγες εβδομάδες θα ακούσετε το καινούργιο μου τραγούδι που είναι σε συνεργασία με τράπερ», είπε αρχικά η Γωγώ Τσαμπά.

Η Γωγώ Τσαμπά είπε στη συνέχεια: «Έχει έρθει σε πανηγύρι ένας άνδρας, γδύθηκε από τη μέση και πάνω και μου ζήτησε να του υπογράψω αυτόγραφο στην πλάτη. Το έκανε γιατί ήταν ερωτευμένος μαζί μου και τον ευχαριστώ. Έχω βγει πολλές φορές με θαυμαστές μου για έναν καφέ και φαγητό. Είμαστε φίλοι από εκεί και πέρα».

Η Γωγώ Τσαμπά είπε κλείνοντας: «Να ψάξουμε πίσω από όλο αυτό το περιστατικό με τον ιερέα και ότι είναι να ξεβρωμίσει και να βγει στην επιφάνεια. Να συνεχίσουμε όμως να είμαστε πιστοί και Χριστιανοί Ορθόδοξοι οι Έλληνες. Αυτό έχουμε βαφτιστεί και αυτό είμαστε».
Η Γωγώ Τσαμπά γεννήθηκε στον Ορχομενό Βοιωτίας στις 9 Νοεμβρίου 1982

Είναι 40 χρονών.
Ο πατέρας της κατάγεται από την Κυρτώνη Φθιώτιδας.

Έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες από πολλούς μουσικούς χώρους: Σταμάτης Κραουνάκης (ο οποίος και την προώθησε ιδιαίτερα), Φιλιώ Πυργάκη, Tus, κ.α.
Είναι πολύ γνωστή για την ερμηνεία τραγουδιών όπως το “Δεν σου κάνω τον άγιο”, τραγούδι το οποίο ερμήνευσε για πρώτη φορά ο Δημήτρης Κοντολάζος αλλά και για τα “Ρίξε μου το ραβασάκι” και “Τα καγκέλια”.

Στη Δευτέρα λυκείου αποφάσισε να αφήσει το σχολείο και να ασχοληθεί με το τραγούδι.
«Η πρώτη επαγγελματική δουλειά μου ήταν σε πανηγύρι στο χωριό του πατέρα μου. Στην πίστα ενός πανηγυριού έπεσα σε μια τρύπα και με βρήκαν αφού σταμάτησαν τα κλαρίνα».

Ο εθισμός στο αλκόολ
Στο παρελθόν η Γωγώ Τσαμπά έχει μιλήσει για τον εθισμό της στο αλκοόλ αλλά και πως κατάφερε να το κόψει.

«Δεν πίσω αλκοόλ. Έχω να πιώ πέντε χρόνια. Έπινα αρκετά. Δεν χρειάστηκα βοήθεια, βρέθηκε ένας άνθρωπος δικός μου που μου το είπε. Μόνο νερό και γάλα το πρωί. Έπινα σε μόνιμη καθημερινή βάση, κάθε βράδυ τόσο στη δουλειά όσο και εκτός δουλειάς. Θεωρώ ότι ήταν εθισμός γιατί το έκανα για αρκετά χρόνια. Είδα όμως ότι δεν μου αρέσει ο εαυτός μου πίνοντας».

Τα κιλά που έχασε και η αλλαγή στην εμφάνιση της
Η τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξη της πως έχασε 22 κιλά με την αλλαγή στην εμφάνιση της, να είναι μεγάλη.

«Περίσσευαν περίπου 22 κιλά, τα οποία δεν είχα τι να τα κάνω. Άρα, τα χάρισα κάπου αλλού. Μέχρι και σήμερα έχω χάσει 22 κιλά. Επειδή έχω βρογχικό άσθμα και ζω με αυτό, σίγουρα τα 22 κιλά που έχασα έφεραν καλυτέρευση στην υγεία μου και με βοήθησαν να βρίσκω ρούχα».

Δισκογραφία
2013 – Έχεις Τρελάνει Κόσμο
2013 – Δεν Σου Κάνω Τον Άγιο
2014 – Χορέψτε
2015 – Ζωντανά Στις Βαρδάτες Φθιώτιδας
2016 – Δώσ’ Τα Όλα
2016 – Εμπορικό Αράχωβας Βοιωτίας (Live)
2016 – Γλέντι Με Την Γωγώ Τσαμπά (Ζωντανή Ηχογράφηση)
2016 – Πάλι στο σπίτι μου χαράματα
2017 – Συνέχεια
2018 – Live Στις Λιβανάτες (1+2CD)
2019 – Θέλουμε Δεν Θέλουμε

Συλλογές
2014 – Stamdoc 14 – Η Λειτουργία Των Πόλεων (2CD + Βιβλίο)
2015 – Για Τα Πανηγύρια – 79 Παραδοσιακά Τραγούδια – (Various) (4 CD)
2016 – Ζωντανά Στο Voice
2017 – Ζωντανά Απ’ Τα Δυο Μεγαλύτερα Πανηγύρια / Καμπή & Τριπόταμα
2019 – Δώδεκα Χρυσές Φωνές του Δημοτικού Τραγουδιού
2019 – Θέλουμε δεν θέλουμε
Singles
2014 – Ρίξε Μου Το Ραβασάκι
2015 – Συνέχεια
2021 – Δε Με Νοιάζεσαι
Ντουέτο
2014 – Με τoν Αλέξη Νείρο «Μόνο για μας»
2015 – Με τον Tus «Τάμα»
2015 – Με τoν Γιώργο Τσαλίκη «Βοήθα Παναγιά»

Related Articles

Back to top button