Γονείς-τέρατα: Άφησαν το 6χρονο παιδί τους να πεθάνει από την πείνα

5

Άλλη μια εφιαλτική περίπτωση παιδικής κακομεταχείρισης συγκλονίζει τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πρωταγωνιστές, δυο ανθρωπόμορφα τέρατα: Ο Μάικλ και η Τζορτζίνα Ρόμπερτς που σκαρφίστηκαν την πιο απάνθρωπη τιμωρία. Άφησαν ένα από τα έξι παιδιά τους, ένα αγοράκι 6 ετών, να πεθάνει κυριολεκτικά από την πείνα κι αυτό όχι σε μια χώρα του τρίτου κόσμου αλλά στο Τζέρσιβιλ του Ιλινόις, όχι επειδή δεν είχαν χρήματα για φαγητό αλλά επειδή ήθελαν να του δώσουν ένα μάθημα.

Το 6χρονο αγόρι ζύγιζε μόλις 7,7 κιλά.. Ζούσε με το ζευγάρι, τα 3 αδέλφια του και δύο θετά αδέλφια.

Το παιδάκι υφίστατο το μαρτύριο επι δυο χρόνια. Πέθανε από ακραίο υποσιτισμό, διότι ο οργανισμός του δεν μπορούσε να αναπτυχθεί από την ασιτία.

Σε άθλια κατάσταση βρέθηκε και ένα αδελφάκι του επτά ετών. Οι γείτονες δεν είχαν ιδέα για το κολαστήριο δίπλα τους:

«Οι συνθήκες διαβίωσης στο σπίτι τους ήταν φρικτές…Δεν άφηναν ποτέ τα παιδιά να παίξουν έξω» λένε.

Ο πατέρας και η μητριά συνελήφθησαν και κατηγορούνται για φόνο πρώτου βαθμού. Έγκλημα και το τραύμα στις ψυχές των υπόλοιπων παιδιών τους, την φροντίδα των οποίων ανέλαβε η υπηρεσία πρόνοιας.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

5 Σχόλια

  1. Κοκ στο άρθρο

    Να τους κάνουν το ίδιο για να πάρουν το μάθημα αλλά αυτή η ψυχούλα που χάθηκε μετά από τέτοιο βασανιστήριο…να τρώνε και να μην του δίνουν να φάει…μόνο που σκέφτομαι τα ματάκια του να κοιτάνε…Να τους σκοτώνουνε και αυτούς και όλα τα τέρατα

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com