Γράμμωση σώματος: Η μοναδική άσκηση που χρειάζεσαι (την κάνει και η Τζίτζι Χαντίντ!)

0

Σίγουρα θα γνωρίζεις τη Τζίτζι Χαντίντ, το μοντέλο που έχει κυριαρχήσει στην πασαρέλα αλλά και στις καμπάνιες διάσημων οίκων μόδας. Η 22χρονη καλλονή αγαπά την άσκηση και εδώ μπορείς να δεις τι άσκηση κάνει και έχει τέτοιο σώμα. Στο μεταξύ, η Reebok είχε την φαεινή ιδέα να βάλει την πρέσβειρα της (a.k.a Τζίτζι) να κάνει τη top άσκηση για γράμμωση σώματος, τη «σανίδα» (plank), ενώ παράλληλα να κάνει μία μίνι συνέντευξη με τον trainer της, Rob Piela.

Aν και το supermodel έχει μία fitness ρουτίνα και δηλώνει συχνά το #bodypositivity μέσω των posts της στα social media, είναι γεγονός πως η άσκηση «σανίδα» δεν είναι η αγαπημένη της. Δες το σχεδόν ξεκαρδιστικό βίντεο, όπου η Τζίτζι προσπαθεί να διατηρήσει σωστά τη θέση της στην άσκηση «σανίδα», ενώ ο προπονητής της, προσπαθεί να της αποσπάσει την προσοχή.

Μάθε περισσότερα για τα οφέλη της άσκησης «σανίδα» και ακολούθησε το challenge της Shape Team για γράμμωση σώματος σε χρόνο dt.

Γράμμωση σώματος γρήγορα έτσι:

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!