Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Νομίζω ότι αν ξαναμιλήσω για τον Γιώργο Λιάγκα…»

0

Η απάντηση του Γρηγόρη στον Γιώργο μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.
Η κόντρα που ξέσπασε μετά την πρεμιέρα του Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα μεταξύ του παρουσιαστή και του Γρηγόρη Αρναούτογλου, συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα. Χθες το βράδυ, ο Γιώργος αναφέρθηκε ξανά στο θέμα…

Η Ναταλία Γερμανού, μέσα από τη ραδιοφωνική της εκπομπή επικοινώνησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου κι εκείνος δήλωσε τα εξής:

«Νομίζω ότι αν το ξανασυζητήσω θα χαθεί και το νόημα των όσων είπα. Ο κόσμος είναι ένας πάρα πολύ ωραίος κριτής. Δεν μπορείς να κρυφτείς. Θα υπάρχουν και αυτοί που θα τους αρέσεις και αυτοί που δεν θα τους αρέσεις. Πάντα το καλό αργεί αλλά στο τέλος επιβραβεύεται, αργεί αλλά πάντα κερδίζει στο τέλος.

Δεν γουστάρω την κακία, δεν αντέχω άλλο την κακία. Περνάμε δύσκολες εποχές, δύσκολα χρόνια. Δυστυχώς επικρατήσει μια στεναχώρια τον τελευταίο καιρό. Πού θα πάει όμως; Θα το αλλάξουμε».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com