Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Μαρια Μπεκατώρου: ”Τελειώνει και το συμβόλαιο σου με τον ΑΝΤ1”

Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Μαρια Μπεκατώρου: ”Τελειώνει και το συμβόλαιο σου με τον ΑΝΤ1” Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Μαρια Μπεκατώρου: ”Τελειώνει και το συμβόλαιο σου με τον ΑΝΤ1” “Θα ήθελα να παραμείνω στον ΑΝΤ1. Θέλω να είμαι κάπου που να νιώθω ότι με αγαπούν και με φροντίζουν” παραδέχθηκε, μέσα σε όλα, η Μαρία Μπεκατώρου

Μαρία Μπεκατώρου Συγκινητική εξομολόγηση: Ο θάνατος που την πονάει ακόμα

Τον αγαπημένο της φίλο και πρώην συνεργάτη, Γρηγόρη Αρναούτογλου συνάντησε η Μαρία Μπεκατώρου το βράδυ της Τρίτης στο πλατό του The 2night Show στον ΑΝΤ1. Η αγαπημένη παρουσιάστρια μίλησε, μέσα σε όλα, για το καθημερινό τηλεπαιχνίδι «Still Standing» ενώ δεν έκρυψε την αμηχανία της στην ερώτηση που δέχθηκε από τον παρουσιαστή για το συμβόλαιο της!

«Μια χαρά σε βλέπω… Κούκλα σε βλέπω… Τελειώνει και το συμβόλαιο» υπογράμμισε με νόημα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. «Τι έπαθες; Σοκ; Σοκαρίστηκε η Μαρία Μπεκατώρου στην ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το τι συμβαίνει με το συμβόλαιο της».

‘ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ’ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ – ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ ΓΙΑ ΤΑ «ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝΣ»

Με τη σειρά της, η Μαρία Μπεκατώρου ανέφερε χαρακτηριστικά πως «πολύ ωραία χρονιά, φανταστική χρονιά με το Still Standing μου νομίζω να έκανε τον κύκλο του. Απλά, ουσιαστικά, βάζω ένα ερωτηματικό σε αυτό γιατί δεν έχω ακόμα επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι ότι ολοκληρώνεται. Έτσι νιώθω όμως».

«Θα ήθελα να παραμείνω στον ΑΝΤ1. Θέλω να είμαι κάπου που να νιώθω ότι με αγαπούν και με φροντίζουν. Αυτό είναι θέμα ασφάλειας, θέμα χαρακτήρα» συμπλήρωσε, στη συνέχεια της συνέντευξης, η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1.

ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ: Η ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΗΣ

Τότε ήταν που, με χαμόγελο, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πρόσθεσε πως «η επιθυμία μου είναι να είσαι εδώ και τα επόμενα χρόνια και να είμαστε παρέα στο κανάλι».

Μαρία Μπεκατώρου: “Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος. Αυτό είναι!”

 

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: