Ούτε με τάμα δεν μας ψήνει ο Αρναούτογλου: Ξεκίνησε ο στολισμός για τα Χριστούγεννα

0

“Eδώ αρχίζουν να στολίζουν για Χριστούγεννα”, έγραψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στη λεζάντα της παρακάτω φωτογραφίας. Φαίνεται πως το νησί Παλαουάν, στις Φιλιππίνες έχει μπει από νωρίς σε γιορτινό κλίμα και ο παρουσιαστής του Nomads θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Δειλά δειλά μπαίνουν τα πρώτα στολίδια και στην Αθήνα αλλά εκείνος θα τα χαρεί φέτος στο εξωτερικό και για αυτό ενθουσιάστηκε με τους πρώτους στολισμούς.

Μπορεί οι παίκτες να περνούν τις μέρες τους αφοσιωμένοι στους σκοπούς του παιχνιδιού αλλά ο ίδιος έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τις ομορφιές του τόπου που φιλοξενεί το reality επιβίωσης του ΑΝΤ1.

Μοιράζεται σχεδόν καθημερινά εικόνες από το νησί και στιγμιότυπα με ντόπιους αλλά και από τα γυρίσματα του Nomads. Με αυτό τον τρόπο μας μεταφέρει κι εμάς το κλίμα που επικρατεί εκεί.

Εδώ αρχίζουν να στολίζουν για Χριστούγεννα….☃️❄️?

A post shared by Grigoris Arnaoutoglou (@grigorisarnaoutoglou.official) on

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com