Γρηγόρης Μπιθικώτσης- Ελένη Τσιριγκάκη: Παντρεύτηκαν με πολιτικό στη Μύκονο!

Γρηγόρης Μπιθικώτσης- Ελένη Τσιριγκάκη: Παντρεύτηκαν με πολιτικό στη Μύκονο!

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021, 09:15

Τα σκαλιά του δημαρχείου ανέβηκαν την Πέμπτη ο  Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η Ελένη Τσιριγκάκη στον τόπο καταγωγής της νύφης, τη Μύκονο.

Ο πολιτικός τους γάμος έγινε στο Δημαρχείο του νησιού, όπου τον τέλεσε ο δήμαρχος κύριος Κουκάς, παρουσία των μαρτύρων και κουμπάρων τους, τον επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδώρου και τη βουλευτή της ΝΔ Κατερίνα Μονογιού.

Μάλιστα, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Θεοδώρου, θα γίνει εις διπλούν κουμπάρος τους, αφού θα είναι και ο νονός του μωρού τους! Η νύφη, που διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της, φόρεσε μία νυφική δημιουργία του οίκου Fedra, δια χειρός της Φαίδρας Θεοδωρίδου, ενώ ο γαμπρός φόρεσε κοστούμι με την υπογραφή του ανδρικού οίκου, «Straight razor way».

Στο πλευρό τους, ο γιος του Γρηγόρη, Γρηγόρης και η κόρη της Ελένης, Μαρία, που δηλώνουν ευτυχισμένοι, που θα αποκτήσουν αδελφάκι.

Μετά τον γάμο, είχε προγραμματιστεί γαμήλιο τραπέζι σε στενό οικογενειακό κύκλο, στο Avra restaurant, με το νυφικό μενού, να περιλαμβάνει, αστακούς, γαρίδες και θαλασσινά, όπως αρμόζει, στη παραδοσιακή μυκονιάτικη αύρα.

Την επόμενη χρονιά θα γίνει κι ο θρησκευτικός γάμος, που έχει ήδη αναβληθεί δύο φορές λόγω του Covid-19.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το freegossip.gr σας πηγαίνει παντού!

freegossip.gr