<

Γρηγόρης Γκουντάρας Νάταλι Κάκκαβα: Ο χωρισμός και η …Εγκατάλειψη συζυγικής στέγης Comments Off on Γρηγόρης Γκουντάρας Νάταλι Κάκκαβα: Ο χωρισμός και η …Εγκατάλειψη συζυγικής στέγης

Γρηγόρης Γκουντάρας Νάταλι Κάκκαβα: Ο χωρισμός και η …Εγκατάλειψη συζυγικής στέγης Comments Off on Γρηγόρης Γκουντάρας Νάταλι Κάκκαβα: Ο χωρισμός και η …Εγκατάλειψη συζυγικής στέγης

Γρηγόρης Γκουντάρας Νάταλι Κάκκαβα: Ο χωρισμός και η …Εγκατάλειψη συζυγικής στέγης Την αποκάλυψη έκανε η Ναταλί Κάκκαβα όταν παραδέχτηκε πως στο παρελθόν είχε χωρίσει από τον αγαπημένο της, μόνο που ο χωρισμός τους διήρκησε μερικές ώρες.

«Έχουμε χωρίσει για μιάμιση μέρα, 36 ώρες χωρισμού. Έφυγα εγώ για μιάμιση μέρα», ανέφερε η γνωστή παρουσιάστρια με τον σύζυγό της να μη δίνει συνέχεια στο θέμα.

Η Ελένη Χατζίδου πάντως και ο Ετεοκλής Παύλου, δεν έχασαν την ευκαιρία να ρωτήσουν περισσότερα για το περιστατικό του χωρισμού τους.

Η Νάταλι Κάκκαβα είναι η σύζυγος του Γρηγόρη Γκουντάρα. Η όμορφη Νάταλι είναι ένας πολύ επικοινωνιακός άνθρωπος, με πολλά ταλέντα και για μια πηγαία γλυκύτητα, που την κάνει πολύ αγαπητό πρόσωπο τηλεοπτικά.

Η ίδια έχει πει σχετικά για την πορεία της στην τηλεόραση: «Και ο Γρηγόρης και εγώ δεν κάνουμε τηλεόραση για τη ματαιοδοξία μας. Και οι δυο κάναμε τηλεόραση και την αντιμετωπίζαμε ως μεροκάματο. Και παλαιότερα μας είχαν προτείνει να κάνουμε μια εκπομπή μαζί, αλλά βλέπαμε ότι δεν υπήρχαν οι προδιαγραφές για να το κάνουμε, κάτι δεν μας ταίριαζε, δεν μας «κούμπωνε» απόλυτα το concept» .

To bullying

“Όταν ήμουν έφηβη, οι περισσότεροι συμμαθητές μου έλεγαν ότι ήμουν ψηλή, παχουλή και άχαρη. Σίγουρα δεν ήμουν στις πρώτες τους προτιμήσεις. Όλο αυτό με στενοχωρούσε αλλά δεν το έβαλα κάτω. Τα χρόνια πέρασαν και ενήλικη πλέον βρέθηκε να παρουσιάζω για 15 χρόνια το δελτίο καιρού κάτι που μέχρι τότε ήταν άρρηκτα συνδεδεμένο με μια πολύ καλή εξωτερική εμφάνιση. Οι πιο όμορφες γυναίκες, δεν είναι εκείνες που γεννιούνται με τα καλύτερα φυσικά χαρακτηριστικά αλλά εκείνες που αξιοποιούν στο έπακρον τα χαρακτηριστικά που έχουν. Μη δίνεις σημασία στο τι λένε οι άλλοι!», αναφέρει η Ναταλί Κάκκαβα.

Άγγελος Λάτσιος: Ο γιός της Μενεγάκη είναι σε σχέση!

Το πρόβλημα της υγείας της

Με μια ανάρτηση που έκανε η Ναταλί Κάκκαβα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα προσωπικό συμβάν και τα λόγια της, πραγματικά, ραγίζουν καρδιές..

Ο άγνωστος χωρισμός

Η Ναταλί Κάκκαβα αναφέρθηκε στον άγνωστο χωρισμό της με τον Γρηγόρη Γκουντάρα έχοντας πει:

«Έχουμε χωρίσει για μιάμιση μέρα, 36 ώρες χωρισμού. Έφυγα εγώ για μιάμιση μέρα», είπε χαρακτηριστικά η Ναταλί Κάκκαβα. Από την άλλη πλευρά ο Γρηγόρης Γκουντάρας δε σχολίασε κάτι, μη θέλοντας να δώσει συνέχεια στο θέμα.

Ναταλί Κάκκαβα: «Έχουμε χωρίσει με τον Γρηγόρη Γκουντάρα. Έφυγα εγώ», Η Ναταλί Κάκκαβα αναφέρθηκε στον άγνωστο χωρισμό της με τον Γρηγόρη Γκουντάρα κατά τη διάρκεια της εκπομπή “Καλοκαίρι #Not”, το πρωί της Τετάρτης

Συγκεκριμένα, είπε ότι ο μοναδικός χωρισμός του ζευγαριού διήρκησε μιάμιση ημέρα, χωρίς ωστόσο η ίδια να αποκαλύψει πότε συνέβη το γεγονός.

ΝΑΤΑΛΙ ΚΑΚΚΑΒΑ: ΣΟΚΑΡΕΙ! ‘ΨΙΛΑΦΗΣΑ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ…ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ.. ‘
«Έχουμε χωρίσει για μιάμιση μέρα, 36 ώρες χωρισμού. Έφυγα εγώ για μιάμιση μέρα», είπε χαρακτηριστικά η Ναταλί Κάκκαβα. Από την άλλη πλευρά ο Γρηγόρης Γκουντάρας δε σχολίασε κάτι, μη θέλοντας να δώσει συνέχεια στο θέμα

Previous ArticleNext Article

Ντόρα Μπακογιάννη: ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ για την ΖΩΗ της!!! Comments Off on Ντόρα Μπακογιάννη: ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ για την ΖΩΗ της!!!

Ντόρα Μπακογιάννη: ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ για την ΖΩΗ της!!!

Ντόρα Μπακογιάννη: ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ για την ΖΩΗ της!!! Τι ξαφνικό – όπως δυστυχώς συμβαίνει τόσο συχνά πια – προέκυψε για την Ντόρα Μπακογιάννη. Η ίδια αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας την περιπέτεια της με τον μεγάλο εχθρό!!! Αυτό που δεν ελέγχεις, αυτό που σου ‘ρχεται ξαφνικά από το πουθενά, αυτό σε τρομάζει περισσότερο. ​

 

Και σε τρομάζει, όχι μόνο για σένα, αλλά για όσους αγαπάς και σ’ αγαπούν.​
Ωστόσο η ασθένεια αυτή παλεύεται και νικιέται.​

 

Κι αν ένα είναι σίγουρο, είναι πως δεν έχω κάνει ποτέ πίσω από καμία μάχη στη ζωή μου.​

 

Θα συνεχίσω να δουλεύω κανονικά και να παλεύω γι’ αυτόν τον τόπο που τόσο αγαπώ, παράλληλα με τη θεραπεία μου.​

Νικολέττα Ράλλη βιογραφικό: Η ηλικία, το ύψος, τα κιλά, η καταγωγή και οι σπουδές

Στους άλλους 499, ένα έχω να πω: αυτή είναι μια ασθένεια με την οποία μαθαίνεις να ζεις.

​Παράλληλα. Ταυτόχρονα.​

 

Είναι άλλη μια συνθήκη, άλλο ένα θέμα στην καθημερινότητα.​

 

Δεν είναι κάτι παραπάνω.​ Δεν θα λιποψυχήσουμε.​ Δεν θ’ αλλάξουμε.​
Πιστεύω ότι σας χρωστούσα την αλήθεια.​

 

Δεν είμαι άλλωστε το είδος του ανθρώπου που κρύβεται.​

Είμαι στα χέρια εξαιρετικών γιατρών που έχει η χώρα μας και νιώθω αποφασισμένη για αυτή τη νίκη και πολύ αισιόδοξη για το μέλλον.​

Βίκυ Καγιά βιογραφικό: Το ύψος, τα κιλά, η ηλικία, η καταγωγή και οι σπουδές