Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Γρηγόρης Πετράκος βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Γέννηση 1975 ΠειραιάςΠληροφορίες ασχολίαςΙδιότητα Τραγουδιστής, Μουσικός Οικογένεια
Σύντροφος Θεοφανία Παπαθωμά (2013-σήμερα)
Τέκνα Αγάπη Πετράκου
Αθηνά Πετράκου
δεδομένα
Ο Γρηγόρης Πετράκος (Πειραιάς, 1975) είναι Έλληνας τραγουδιστής και μουσικός.

Βιογραφία
Πρώτα χρόνια και Καριέρα
Ο Γρηγόρης Πετράκος γεννήθηκε στον Πειραιά το 1975. Από την ηλικία των πέντε ετών ξεκίνησε τα μαθήματα της κλασικής κιθάρας και θεωρητικών στο Ωδείο του Πειραϊκού Συνδέσμου. [εκκρεμεί παραπομπή] Μετά τις πανελλήνιες εισαγωγικές εξετάσεις και την φοίτησή του στο τμήμα Φυσικοθεραπείας Αθηνών, ξεκίνησε τις σπουδές του στο μοντέρνο τμήμα του Ωδείου Φ.

Αδημοσίευτες φωτογραφίες! Ο Γρηγόρης Πετράκος με την κόρη του!!!

Νάκας στην Αθήνα. Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή του στο talent show του Αντ1 “Fame Story” (2002-03) λαμβάνοντας την 2η θέση στο μεγάλο τελικό. Σχεδόν αμέσως μπήκε στη δισκογραφία με δικά του τραγούδια (σύνθεση,στίχοι,εκτέλεση).

https://www.youtube.com/watch?v=ixSAzSwMZFQ

Προσωπική ζωή
Από το 2004 μέχρι το 2010 διατηρούσε δεσμό με την επίσης τραγουδίστρια Τάμτα, με την οποία συνεργάστηκαν και δισκογραφικά.[1] Από το 2013 μέχρι σήμερα είναι ζευγάρι με την ηθοποιό Θεοφανία Παπαθωμά και έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες, την Αγάπη (γενν. 10 Ιανουαρίου 2015)[2] και την Αθηνά (γενν. 16 Σεπτεμβρίου 2017)

Ο Γρηγόρης Πετράκος αποχαιρετά τον Τράγκα με κανίβαλους και φαντάσματα

Δημόσιος λόγος
Έγινε γνωστότερος κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19 στην Ελλάδα όταν ανέπτυξε δημόσιο λόγο εναντίον των εμβολίων COVID-19, των περιοριστικών μέτρων, και της χρήση μάσκας. Το όνομά του αναφέρθηκε και όταν ξεκίνησε εισαγγελική έρευνα για την διασπορά ψευδών ειδήσεων σχετικά με την πανδημία.

Ο Γρηγόρης Πετράκος γεννήθηκε στον Πειραιά το 1975. Από την ηλικία των πέντε ετών ξεκίνησε τα μαθήματα της κλασικής κιθάρας και θεωρητικών στο Ωδείο του Πειραϊκού Συνδέσμου με δάσκαλο τον Περικλή Σοφιό από όπου πήρε το Πτυχίο του με Άριστα Παμψηφεί.

Μετά τις πανελλήνιες εισαγωγικές εξετάσεις και την φοίτησή του στο τμήμα Φυσικοθεραπείας Αθηνών ο Γρηγόρης Πετράτος ξεκίνησε τις σπουδές του στο μοντέρνο τμήμα του Ωδείου Φ. Νάκας στην Αθήνα. Γνωστός στο ευρύ κοινό έγινε μέσα από την συμμετοχή του στο talent show του Αντ1 “Fame Story” (2002-03) λαμβάνοντας την 2η θέση στο μεγάλο τελικό.

Γρηγόρης Πετράκος για Γιώργο Τράγκα: “Θείε σε χαιρετώ”

Σχεδόν αμέσως μπήκε στη δισκογραφία με δικά του τραγούδια (σύνθεση,στίχοι,εκτέλεση). Για χρόνια είχε διατηρούσε δεσμό με την επίσης τραγουδίστρια Τάμτα, με την οποία συνεργάστηκαν και δισκογραφικά. Πλέον είναι με την ηθοποιό Θεοφανία Παπαθωμά και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

Το σούσουρο με τα στοιχεία για τον κοροναϊό
Σε ένα βίντεο όπου παραθέτει στοιχεία της… έρευνάς του για τον κοροναϊό ο τραγουδιστής και «επιστήμονας», πλέον, Γρηγόρης Πετράκος αμφισβητεί την πανδημία καθώς, όπως λέει, δεν υπάρχει μεγάλη θνησιμότητα.

Και ενώ η ανθρωπότητα βιώνει τραγικές καταστάσεις με εκατόμβες θυμάτων, χώρες σε καραντίνα και ένα παγκόσμιο υγειονομικό σύστημα να δοκιμάζεται πάνω από δέκα μήνες, ο «ερευνητής» Πετράκος ενίσταται στην ελίτ κάποιων επιστημόνων που υποκινούνται από την πολιτική.

Μάλιστα φτάνει στο σημείο να τονίσει πως αν δεν μας είχε πληροφορήσει κανείς ότι είμαστε σε πανδημία, εμείς εδώ στην Ελλάδα δεν θα είχαμε καταλάβει τίποτα.

Όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Πετράτος, «όταν υπάρχει κάποιο μεγάλο συμφέρον, τότε αυτό εξαπολύεται προς τα κάτω επιθετικά. Οι 600 δισεκατομμυριούχοι της Αμερικής έβγαλαν μισό τρισ.

Η Θεοφανία Παπαθωμά απαντά για τις απόψεις που έχει ο Γρηγόρης Πετράκος για τον κορονοϊό

δολάρια τις πρώτες 11 εβδομάδες της καραντίνας» .

Η απάντηση στην εισαγγελική έρευνα
H Eισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας θα διενεργήσει έρευνα με αντικείμενο δημοσιεύματα εφημερίδων και βίντεο στο Διαδίκτυο με «fake news» για την πανδημία του κορoνοιού. Το έναυσμα προκειμένου η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας να δώσει εντολή για τη διενέργεια της εισαγγελικής έρευνας έδωσαν δημοσιεύματα εφημερίδων αλλά και βίντεο με δηλώσεις στο διαδίκτυο του τραγουδιστή Γρηγόρη Πετράκου.

Ο ίδιος, ωστόσο, ο τραγουδιστής έκανε λόγο για «ανυπόστατη κατηγορία» ενώ το χαρακτήρισε και «δικτατορική στάση».

Γρηγόρης Πετράκος: Fake news το βίντεό του για το facebook

«Το δικό μου βίντεο δεν αφορά τίποτα σε αυτά που αναφέρονται στην είδηση. Eγώ δε μίλησα ποτέ για εμβόλια, ούτε παρότρυνα κανέναν να μην κάνει τίποτα, να μην τηρεί τα μέτρα. Δεν προέτρεψα κανένα για οτιδήποτε. Εγώ μόνο παρέθεσα μια σειρά από άρθρα και γραφήματα που υπάρχουν στο διαδίκτυο από επίσημους φορείς. Δεν έβγαλα τίποτα από το κεφάλι μου.

Ο εισαγγελέας δεν έχει καμία δουλειά νομικά
«Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να παραπέμψει κάποιον, ο οποίος προτρέπει δημόσια σε ανυπακοή. Εγώ ουδέποτε μίλησα για ανυπακοή σε κανένα νόμο. Είπα ότι παρόλο που οι νόμοι είναι “παράνομοι” οφείλουμε να τους ακούμε. Εγώ για παράδειγμα δεν φοράω μάσκα αλλά δεν πάω πουθενά. Το έχω δηλώσει σε συνεντεύξεις μου. Δεν πάω κάπου χωρίς μάσκα. Απλά δε φοράω μάσκα και κάθομαι σπίτι μου.

Γρηγόρης Πετράκος εμβόλιο covid-19: ”Κάνω εμετό στη μούρη σας”

Το θεωρώ αναπόστατο και ούτε θα συμβεί ποτέ απλά αυτό είναι συνήθης εκφοβισμός. Και μόνο που αναφέρεται η λέξη εισαγγελέας για να ελέγξει γνώμες βίντεο που υπάρχουν στο διαδίκτυο και απόψεις, αυτό από μόνο του συνιστά μια δικτατορική στάση απέναντι στα πράγματα».

Ενώ κατέληξε σημειώνοντας: «Δεν έχω προκαλέσει με κανένα τρόπο. Ποτέ δε δημοσίευσα fake news. Επί 6 μήνες δημοσίευα στοιχεία κάθε μέρα και κανείς δεν είπε ότι είναι fake news. Δεν μου διέψευσαν κανένα από αυτά. To βίντεό μου επειδή έκανε ένα εκατομμύριο προβολές προφανώς τους προκάλεσε και ακόμα παίζει με μια επισήμανση. Τα ελληνικά hoaxes το κάνουν αυτό δεν είναι κάποιος φορέας, θεσμικός. Τα ελληνικά hoaxes τα πληρώνει το Facebook».

Απίστευτες δηλώσεις Γρηγόρη Πετράκου για Πακιστανούς!!!|

https://www.youtube.com/watch?v=uiBI94cL3pw

Η γνωριμία, ο γάμος και η οικογένεια
Είναι ένα ανοιξιάτικο βράδυ του 2013 στην οδό Λασκαράτου, στα Πατήσια. Η Θεοφανία Παπαθωμά έχει πάει για φαγητό με μια παρέα στον εστιατόριο-μπαρ Κόμης, ιδιοκτησίας του ηθοποιού Δευκαλίωνα Κόμη, αγαπημένο στέκι δημοσιογράφων και ανθρώπων της τέχνης. Ο Γρηγόρης Πετράκος είναι στον πάνω όροφο του μπαρ και ερμηνεύει ελληνικές και ξένες επιτυχίες με την κιθάρα του. Κάποια στιγμή, εκείνη ανεβαίνει για να πάει στο μπάνιο και κολλάει το βλέμμα της πάνω του. Αυτό ήταν.

Το βίντεο του Γρηγόρη Πετράκου προκάλεσε ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ έρευνα για σπορά ψευδών ειδήσεων!!!

Ναι, αυτό το περιβόητο κλικ «ακούστηκε» αστραπιαία όχι μόνο στα αυτιά τους, αλλά και στην καρδιά τους. Όλα έγιναν ακαριαία και με κινηματογραφική ταχύτητα. «Ο Γρηγόρης, όταν παίζει κιθάρα και τραγουδά, είναι παγίδα. Μόλις τον είδα, έκλεισε η φάκα» δήλωσε πριν από λίγες μέρες σε τηλεοπτική της συνέντευξη. «Με τη Θεοφανία ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και καρμικό να συναντηθούμε. Μόλις τη γνώρισα, ήξερα πως θα μείνω μαζί της για πάντα και νιώσαμε πως ήμασταν αδελφές ψυχές. Το ίδιο αβίαστα ήρθε στον κόσμο και η κορούλα τους. «Από την πρώτη στιγμή θέλαμε να κάνουμε μαζί παιδί» προσθέτει ο Γρηγόρης Πετράτος.

O έρωτας και ο θαυμασμός

Ο Γρηγόρης Πετράκος μίλησε στην εκπομπή “Το Πρωινό” για τη μητέρα των παιδιών του Θεοφανία Παπαθωμά, εξηγώντας τον λόγο που δεν βλέπει στην τηλεόραση τη σειρά “Άγριες Μέλισσες“, στην οποία συμμετέχει η ηθοποιός. “Αφιερώνω πάρα πολύ χρόνο στα παιδιά”, δήλωσε αρχικά.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι δεν τη βάπτισαν την κόρη του, Αθηνά, αλλά έκαναν ονοματοδοσία.“Και η Αγάπη τριών χρονών βαφτίστηκε”, τόνισε, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει βάπτιση και για τη μικρή του κόρη.“Πάντα ήθελα να ερωτευτώ μία γυναίκα, η οποία είναι πιο ψηλά από μένα”, δήλωσε ακόμα.

https://www.youtube.com/watch?v=CPMHsf7twUI

«Το παιδί μάς έδειξε από μόνο του το όνομά του»
Το τελευταίο διάστημα πολλές τηλεοπτικές εκπομπές αλλά και sites στο Διαδίκτυο σχολιάζουν το πόσοcool είναι οι σχέσεις της Θεοφανίας Παπαθωμά και του Γρηγόρη Πετράκου με τον τέως σύζυγο της ηθοποιού,Πασχάλη Τσαρούχα. Μάλιστα, ο ηθοποιός είχε δηλώσει στο πρόσφατο παρελθόν πως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να είναι ο νονός της μικρής Αγάπης.

«Τέτοιου είδους σχέσεις δεν απαιτούν τόσο προσπάθεια, όσο έλλειψη ταμπού. Για να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα, θέλω να πω το εξής: Με τον Πασχάλη δεν είμαστε κολλητοί φίλοι, αλλά βλεπόμαστε για τις ανάγκες της οικογένειάς μας. Γνωριστήκαμε με την κοινή ιδιότητα της ανατροφής ενός παιδιού, διότι ο Πασχάλης είναι ο πατέρας του Αχιλλέα, αλλά κι εγώ είμαι σαν πατέρας του, καθώς μένουμε μαζί. Αφού και οι δύο ανατρέφουμε ένα παιδί, είμαστε μια οικογένεια. Ο Αχιλλέας δεν αισθάνεται κάποιο διαχωρισμό.

Θεοφανία Παπαθωμά-Γρηγόρης Πετράκος: Παντρεύονται με παπά και με κουμπάρο μετά τον covid-19

Έχει μια οικογένεια. Αυτή η οικογένεια είναι η μαμά του, ο μπαμπάς του, εγώ και η αδελφή του. Με τον Πασχάλη δεν περνάμε τη μέρα μας μαζί. Απλά κάνουμε ωραίες συνεννοήσεις και βρισκόμαστε σε ορισμένες κοινές στιγμές και εκδηλώσεις. Τα πράγματα είναι απλά» δηλώνει.

Ο 10χρονος Αχιλλέας έχει εξαιρετική σχέση με την αδελφή του και την προσέχει. «Ο Αχιλλέας είναι ένα φωτεινό παιδί, που έχει μόνο αγάπη μέσα του. Ήθελε πάρα πολύ ένα αδελφάκι. Προσευχόταν κάθε μέρα γι’ αυτό. Όταν του το ανακοινώσαμε, ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσαμε να του κάνουμε. Παρότι είναι αγοράκι, παίζει μαζί της, φροντίζει και το κυριότερο είναι πως δεν νιώθει καθόλου ζήλια. Βάζει πρώτα το μωρό και μετά τον εαυτό του» λέει με τρυφερότητα.

Όσον αφορά στη βάφτιση της μικρής Αγάπης, το ζευγάρι δεν έχει ορίσει ακόμα κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία. «Είμαστε άνθρωποι παρορμητικοί που ζούμε το σήμερα και μόλις έρθει η κατάλληλη στιγμή θα τη βαφτίσουμε. Και εμείς θέλουμε να παντρευτούμε. Πιστεύουμε στα μυστήρια και θεωρούμε πως θα είναι ευλογία να παντρευτούμε με θρησκευτικό γάμο» αποκαλύπτει στο People.

Το ενδεχόμενο να μεγαλώσουν την οικογένειά τους είναι ένα σενάριο που δεν αποκλείει, καθώς είναι ανοιχτός σε όλα. «Δεν είναι κάτι που το προγραμματίζουμε, αλλά προσωπικά θα έκανα άνετα άλλα τρία κοριτσάκια!» λέει γελώντας. Μολονότι οι γονείς του μένουν στην ίδια γειτονιά, τόσο εκείνος όσο και η Θεοφανία επιλέγουν να βρίσκονται όσο το δυνατόν περισσότερο κοντά στη μικρή Αγάπη. «Οι γονείς μάς προσφέρουν κάποια ξεκούραση και μας βοηθούν, ενώ, όποτε έχουμε κάποιες κοινές υποχρεώσεις με τη Θεοφανία, θα την κρατήσουν για μια-δυο ώρες. Ωστόσο, δεν έχει συμβεί ποτέ να την αφήσουμε για μια ολόκληρη μέρα και να φύγουμε».

Ο λόγος που τα ονόματα των παιδιών ξεκινούν από «Α»
Οι κόρες του είναι 5,5 και τριών και ο ίδιο θεωρεί προνόμιο της δουλειάς του το ότι μπορεί να είναι όλη μέρα μαζί τους και να τις μεγαλώνει.

«Ήθελα να κάνω 3 κόρες. Έχουμε ήδη τρία παιδιά, αν της κάνω 4ο η Θεοφανία θα με σκοτώσει», ανέφερε ο τραγουδιστής, ο οποίος θα ονομάσει το τρίτο τους παιδί Αθηνά, ενώ και τα τρία τους παιδιά έχουν ονόματα από «Α».

«Στα πρώτα δύο δεν έγινε επίτηδες. Στο τρίτο ψάχναμε κάποιο από A, γιατί φάνηκε ότι υπάρχει κάποια καρμική σύνδεση και είναι και πολύ ωραίο το πρώτο γράμμα, δείχνει δύναμη, σταθερότητα», αποκάλυψε ο Γρηγόρης Πετράτος σχετικά μ’ αυτό

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner