Δευτέρα 07 Σεπτεμβρίου 2020, 20:00

Hit enter after type your search item

H Beyoncé δωρίζει 1 εκ. δολάρια σε Black-Owned επιχειρήσεις

/
/
imgΔευτέρα 07 Σεπτεμβρίου 2020, 20:00

Η Beyonce σκοπεύει να δωρίσει ακόμα 1 εκατομμύριο δολάρια σε μικρές επιχειρήσεις Αφροαμερικανών στις ΗΠΑ μέσω του ιδρύματος BeyGOOD.

Έχοντας μιλήσει για το κατά πόσο η πανδημία έχει επηρεάσει αρνητικά τους Αφροαμερικανούς πολίτες, η διάσημη τραγουδίστρια νιώθει την ανάγκη να δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για την ενίσχυση αυτών των ανθρώπων. Μάλιστα, η εταιρεία της έχει ήδη ξεκινήσει συνεργασία από τον Ιούλιο με τον οργανισμό πολιτικών δικαιωμάτων των μαύρων, NAACP ώστε να συμβάλλουν στην ενδυνάμωση των μικρών επιχειρήσεων και στην οικονομική ενίσχυση τους.

Οι συνέπειες της πανδημίας στις ευάλωτες αυτές ομάδες είναι ιδιαίτερα αρνητικές καθώς όπως έχει σημειώσει η star, οι Αφροαμερικανοί «ανήκουν σε βασικά μέρη του εργατικού δυναμικού, που δεν έχουν την πολυτέλεια και την άνεση να δουλεύουν από το σπίτι».

Μεταξύ άλλων, η Beyonce τονίζει προς τις ομάδες αυτών των ανθρώπων, «Παρακαλώ προστατευτείτε. Είμαστε μία οικογένεια και σας χρειαζόμαστε». Το ποσό που πρόκειται να διαθέσει στις μικρές επιχειρήσεις, θα προσφέρει σίγουρα ανακούφιση στον πληθυσμό, που ταλαιπωρείται περισσότερο από κάθε άλλο, την ιδιαίτερη αυτή περίοδο.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το freegossip.gr σας πηγαίνει παντού!

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :