Η Αγγελική Ηλιάδη μιλά για τον χωρισμό και την αφαίρεση όγκου στην Ελεονώρα Μελέτη

Επίσης η drag queen Holly Grace θα διηγηθεί τη ζωή της και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως Θέμης
Απόψε λίγο «Μετά τα μεσάνυχτα» η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχεται την Αγγελική Ηλιάδη. Λίγες μόλις μέρες μετά την επέμβαση για την αφαίρεση όγκου, η γνωστή τραγουδίστρια μιλά για την περιπέτεια της υγείας της, ενώ παραδέχεται, για πρώτη φορά, τον χωρισμό της από τον Σάββα Γκέντσογλου.
Αμέσως μετά, θα γνωρίσουμε έναν νεαρό ηθοποιό που άφησε τη ζωή στην επαρχία για να κυνηγήσει το όνειρό του και να κατακτήσει τον κόσμο του drag show. Ο Θέμης Θεοχάρογλου θα μας συστήσει τη Holly Grace και θα μας διηγηθεί τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να γίνει αποδεκτός ως drag queen.
Τέλος, η Ράνια Κωστάκη κάνει την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά τη δημόσια εξομολόγησή της πως ενδεχομένως να μην μπορέσει να γίνει ποτέ μητέρα. Μιλά ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και 20 χρόνια, καθώς και για τα αλλεπάλληλα χειρουργεία, ενώ μοιράζεται τις σκέψεις της γύρω από την υιοθεσία.
«Μετά τα μεσάνυχτα», με την Ελεονώρα Μελέτη, απόψε στις 00:10 στον Alpha.https://www.youtube.com/watch?v=_kHVwbFalN8

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.