Η αγωγή από την οικογένεια Παντελίδη εναντίον της Μίνας Αρναούτη – Τι ζητά η οικογένεια;

1
Αγωγή 40 σελίδων έχει καταθέσει όπως έχει γίνει γνωστό το προηγούμενο διάστημα η οικογένεια Παντελίδη κατά της Μίνας Αρναούτη.

Η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη κατέθεσε, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρθηκαν στην εκπομπή Αποκαλυπτικά, την αγωγή 40 σελίδων εναντίον της Μίνας Αρναούτη για προσβολή προσωπικότητας και ηθική βλάβη. Μέρος του περιεχομένου της αγωγής παρουσιάστηκε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά στο Epsilon.

Στην αγωγή που κατέθεσε ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Μυτιλήνης η οικογένεια Παντελίδη, αναφέρει ότι αφορμή για να ακολουθήσει την νομική οδό ήταν η συμπεριφορά της Μίνας Αρναούτη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα οι αιχμηρές αναρτήσεις για την εξέλιξη της πολύκροτης υπόθεσης με κατευθείαν αναφορές στα μέλη της οικογένειας και χαρακτηρισμούς καθόλου κολακευτικούς.

«Με την παρούσα αγωγή ζητάμε την προστασία της προσωπικότητας μας και την αποκατάσταση της ηθικής βλάβης που η εναγόμενη προκάλεσε σε έκαστο εξ ημών ένεκα της παράνομης και υπαίτιας προσβολής της προσωπικότητας μας.

«Η εναγόμενη προβαίνει συστηματικά και κατ’ επανάληψη σε αναρτήσεις δημοσιεύσεων στον προσωπικό της λογαριασμό στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook, ισχυριζόμενη, ενώπιον τρίτων, απολύτως ψευδή γεγονότα εις βάρος μας, εν γνώση της αναλήθειας τους, τελώντας την αξιόποινη πράξη της συκοφαντικής δυσφημίσεως, πλήττοντας την τιμή και την υπόληψη μας.»

Σύμφωνα με την αγωγή τα τρία μέλη της οικογένειας Παντελίδη ζητούν από την Μυρσίνη Αρναούτη το ποσό των 21.000 ευρώ έκαστος, δηλαδή 63.000 συνολικά τα οποία σκοπεύουν να καταθέσουν στο «Χαμόγελο του παιδιού».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την αγωγή που έχει καταθέσει η οικογένεια Παντελίδη:
Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

1 σχόλιο

  1. κομπρα? στο άρθρο

    το τερματισαν .δικιο εχουν κ οι 2 πλευρες.η μια μερια εθαψε το παιδι της κ η αλλη εχει ξεκωλιαστει στα χειρουργεια κ ειναι λογικο να αντιδρα.ειναι σκυλα αλλα περασε πολλα.η δε οικογενεια ας το βουλωσει πια.ειχαν ενα καλο παιδι κ επαγγελματικα πεθανε οταν ηταν στη κορυφη.ας σκασουν επιτελους.επινε κ το ξερανε κ οι πετρες.ακομα στην αρνηση ειναι

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com