Τρίτη 28 Ιουλίου 2020, 12:40

Hit enter after type your search item

Η ανακαινισμένη κατοικία της Gigi Hadid στη Νέα Υόρκη μοιάζει με το σπίτι των φοιτητικών μας χρόνων

/
/
imgΤρίτη 28 Ιουλίου 2020, 12:40

 

Η Gigi Hadid και ο σύντροφός της, Zayn Malik πρόκειται να γίνουν γονείς και όπως είναι φυσικό πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Η μέλλουσα μητέρα, η οποία αυτόν τον καιρό περνάει το χρόνο της με την οικογένειά της κάνοντας διάφορες δραστηριότητες, αυτή τη φορά μοιράστηκε στο Instagram μερικά στιγμιότυπα από το ανακαινισμένο σπίτι στη Νέα Υόρκη.

«Πέρασα όλο το χρόνο σχεδιάζοντας και επιμελημένα το έργο μου / το μέρος των ονείρων μου. Φυσικά όλα συγκεντρώθηκαν αμέσως πριν απομονωθούμε από την πόλη…. αλλά είμαι ενθουσιασμένη για την ώρα που θα περάσω απολαμβάνοντας όλες τις ιδιαίτερες γωνίες που έγιναν με λίγη βοήθεια από μερικούς από τους αγαπημένους μου δημιουργούς που αγκάλιασαν τις ιδέες μου και δεν με χαρακτήρισαν τρελή. ++ η μαμά μου :)», έγραψε χαρακτηριστικά η διάσημη καλλονή στη λεζάντα της ανάρτησής της.  

Η Hadid δημοσίευσε  αρκετές φωτογραφίες από το διαμέρισμά της, το οποίο φέρεται να άξιζε περίπου 4 εκατομμύρια δολάρια όταν μετακόμισε.

Πέρασε ένας χρόνο για να το ανακαινίσει και τώρα φαίνεται εντελώς διαφορετικό από το όταν το αγόρασε.  

 Το Twitter φυσικά δεν μπόρεσε να αγνοήσει τη διακόσμηση του διαμερίσματος της Gigi, με πολλούς χρήστες να το συγκρίνουν με hostel των φοιτητικών τους χρόνων.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το freegossip.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :