Κυριακή 12 Ιουλίου 2020, 15:00

Hit enter after type your search item

Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt κάνουν οικογενειακώς ψυχοθεραπεία για το καλό των παιδιών τους

/
/
imgΚυριακή 12 Ιουλίου 2020, 15:00

 

O Brad Pitt και η Angelina Jolie προσπαθούν με αργά και σταθερά βήματα να χτίσουν μια πιο φιλική σχέση για χάρη των έξι παιδιών τους

«Οι Brad και Angelina έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια και, επιτέλους, βρίσκονται στο σημείο όπου θέλουν να συνεργαστούν για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους», είπε άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στο πρώην ζευγάρι στο Entertainment Weekly, και συνέχισε: «Δεν είναι ότι έχουν την διάθεση να τα ξαναβρούν και οποιαδήποτε επικοινωνία μεταξύ τους αφορά τις ανάγκες και το μέλλον των παιδιών τους. Επέλεξαν να ζουν σε κοντινά σπίτια ώστε να μπορούν να πηγαινοέρχονται με τα παιδιά».

Άλλη πηγή, ανέφερε στο People ότι οι Brangelina «ξεκάθαρα χρειάζονταν βοήθεια για να διευθετήσουν όλα τα θέματα της κηδεμονίας των παιδιών, αλλά και τους τρόπους με τους οποίους ο Brad θα μπορούσε να είναι μπαμπάς ξανά. Τους πήρε αρκετό χρόνο και οικογενειακή ψυχοθεραπεία για να φτάσουν σε αυτό το σημείο. Τα μικρότερα παιδιά μοιράζονται τον χρόνο τους μεταξύ των δύο σπιτιών και ο Brad απολαμβάνει να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μαζί τους μπορεί. Φαίνεται πολύ πιο χαρούμενος».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το freegossip.gr σας πηγαίνει παντού!

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Copyright at 2020. freegossip.gr All Rights Reserved mail: freegossip.gr@gmail.com
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :