Η ανιψιά της πριγκίπισσας Dianna, τα αγγελάκια της Victoria’s Secret και το «πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου» στο show των Dolce & Gabbana

0

Εμπνευσμένο από τον έρωτα ήταν το fashion show «Queen of Hearts» (Ντάμα κούπα) των Dolce & Gabbana στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου.

Το σχεδιαστικό δίδυμο παρουσίασε τη συλλογή του για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018/19 με τα food prints, τις ρίγες, τα πολύχρωμα φτερά, το τούλι, τις παγιέτες και τις πούλιες να γίνονται οι απόλυτοι πρωταγωνιστές. 

Αυτές που έκλεψαν τις εντυπώσεις στο catwalk ήταν τα αγγελάκια της Victoria’s Secret Hailey Baldwin και Sara Sampaio και το «πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου», η 16χρονη Thylane Blondeau, η οποία παρά την μικρή της εμπειρία περπάτησε σαν επαγγελματίας. 

(Η φωτο της Thylane Blondeau, του πιο όμορφου κοριτσιού στον κόσμο, που ανέβηκε στο Ιnstagram)

Tα βλέμματα επίσης τράβηξαν οι γαλαζοαίματες Lady Kitty Spencer (η 26χρονη ανιψιά της πριγκίπισσας Dianne) και Lady Amelia Windsor (η 22χρονη εγγονή του Δούκα του Κεντ).

(Η φωτο που ανέβασε η Hailey Baldwin στο Instagram)

(Η Sara Sampaio στα backstage)

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com