Άννα Δρούζα: Υπάάάρχω! Κι όσο υπάρχεις θα υπάρχω…

4

Η Άννα Δρούζα και ο σύζυγός της Θανάσης Λάλας, είναι ένα από τα ζευγάρια που προσπαθούν να απέχουν από τα φώτα της δημοσιότητας για αυτό κάνουν επιλεκτικές εξόδους.

Η παρουσιάστρια μπορεί να μη κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις, αυτή την φορά όμως δεν θα μπορούσε να λείπει από την καλλιτεχνική βραδιά του συζύγου της.

Οι δυο τους το βράδυ της Παρασκευής παρευρέθηκαν στον χώρο όπου ο Θανάσης Λάλας παρουσίασε μια εντυπωσιακή έκθεση στην οποία συνδυάζει την κουλτούρα και την τεχνολογία.

Η Άννα Δρούζα πόζαρε στον φωτογραφικό φακό δίπλα στον αγαπημένο της, και έδειχνε πολύ χαρούμενη και υπερήφανη για τον σύζυγό της και αυτό που παρουσίασε.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

4 Σχόλια

  1. Σοφια στο άρθρο

    Eχει φάει αυτός δημόσιο χρήμα!!!
    Ας μη μιλήσω γι’ αυτήν. Όσο και να θαυμάζεις κάποιον για το μυαλό του (το ποιο?), το να κοιμάσαι με έναν άσχημο τόφαλο επειδή εχει παρα παρα παρα πολυ χρήμα, είναι για κλάμματα.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com