Η Anna Wintour είναι η πιο ισχυρή γυναίκα στα media σύμφωνα με το Forbes!

0

Η αρχισυντάκτρια της αμερικανικής Vogue, Anna Wintour, είναι η πιο ισχυρή γυναίκα στα μέσα ενημέρωσης και τη ψυχαγωγία, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes.

H σιδηρά κυρία της μόδας θεωρείται μία από τις πιο σημαντικές και με μεγάλη επιρροή σχολιάστριες στον συγκεκριμένο χώρο. Η Wintour κατέχει επίσης και την καλλιτεχνική διεύθυνση του πανίσχυρου εκδοτικού ομίλου Conde Nast.

Στη λίστα του Forbes με τις πιο ισχυρές γυναίκες βρίσκονται επίσης η Beyonce στην τέταρτη θέση, η Taylor Swift στη 12η θέση και η J. K. Rowling στη 13η θέση.

Το περιοδικό συντάσσει την ετήσια κατάταξη με βάση τα χρήματα που έχουν κερδίσει οι υποψήφιες, τις αναφορές του ονόματός τους στα μέσα ενημέρωσης και τη γενική επιρροή τους.

«Η Anna Wintour είναι η γυναίκα με τη μεγαλύτερη επιρροή στον έντυπο Τύπο απλώς και μόνο επειδή το περιοδικό Vogue είναι η επιτομή της διαμόρφωσης γούστου και της γυναικείας μόδας», εξηγεί η αναλύτρια Alice Enders.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com