Η ανόητη πλάκα του Jamie Foxx στη νοηματική γλώσσα

0

Μία πλάκα είπε να κάνει ηθοποιός Jamie Foxx, αλλά τελικά του βγήκε «ξινή» αφού δεν ήταν και τόσο πετυχημένη και προκάλεσε πολύ κόσμο.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Jimmy Fallon για να προωθήσει τη νέα του εκπομπή «Beat Shazam», που θα προβάλλεται από το τηλεοπτικό δίκτυο Fox, σε κάποιο σημείο ο παρουσιαστής έδωσε «πάσα» για διαφημίσεις και ο Foxx άρχισε να κάνει κάποιες κινήσεις με τα χέρια του, σαν να μιλούσε στη νοηματική γλώσσα. Ωστόσο οι κινήσεις που έκανε δεν έβγαζαν κανένα νόημα, καθώς όπως φάνηκε ο ηθοποιός δεν γνωρίζει τη νοηματική.

Αυτή του η πράξη προκάλεσε την οργή της κωφής ηθοποιού Μάρλι Μάτλιν, η οποία και σχολίασε το άνοστο αστείο του Foxx στο Twitter γράφοντας: «κ. @iamjamiefoxx. Θα χαρώ να σας κάνω μαθήματα της νοηματικής γλώσσας, ώστε να μπορέσετε να είστε πιο αστείος»

Αλλά και το μοντέλο και ηθοποιός Νάιλ ΝτιΜάρκο, που είναι επίσης κωφός και έχει κερδίσει το «Dancing with the Stars» και το America’s Next Top Model, χαρακτήρισε τις ενέργειες του Φοξ ως «άσεμνες», γράφοντας στο Twitter: «@iamjamiefoxx, είναι ευθεία ασέβεια προς τη νοηματική γλώσσα. Όλα αυτά είναι ασυναρτησίες».

Μάλιστα ο ΝτιΜάρκο επανήλθε με ένα ακόμα Tweet του προς τον Φάλον αυτή τη φορά που έλεγε: «Επίσης- @ jimmyfallon @FallonTonight πώς το επιτρέψατε αυτό; Πού είναι η πολιτισμική ευαισθησία σας; Δεν υπάρχει τίποτα κωμικό όταν κοροϊδεύεται τους άλλους».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!