Η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης “μένουν σπίτι” (βίντεο)

Στο κλίμα των ημερών και στην αναγκαστική απομόνωση του κορονοϊού βρίσκεται η Αντελίνα Βαρθακούρη μαζί με τον σύζυγο της, Χάρη. Η παρουσιάστρια του Alpha, που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την συμμετοχή στο Globetrotters, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού και στον Αντώνη Σρόιτερ μέσω skype!

Δεν πάμε πουθενά! Να πω την αλήθεια, μου λείπουν τόσο πολύ οι γονείς μου που δεν μπορούμε να πάμε να τους δούμε γιατί είναι και μεγαλύτεροι άνθρωποι. Είμαστε αυστηρά μέσα και ενημερωνόμαστε κάθε μέρα” σημείωσε χαρακτηριστικά η Αντελίνα Βαρθακούρη στον αέρα των ειδήσεων του Alpha. “Ευχαριστούμε που είσαστε στην πρώτη γραμμή, ευχαριστούμε τους δημοσιογράφους, τους γιατρούς και τους υπαλλήλους στα σούπερ μάρκετ. Όσους ανθρώπους τώρα είναι έξω” πρόσθεσε.

Επίσης, η παρουσιάστρια της νέας εκπομπής “Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι” κάλεσε τον σύζυγο της, Χάρη Βαρθακούρη να χαιρετίσει τους τηλεθεατές του Alpha. “Εμείς περάσαμε, πριν από ένα διάστημα, δύο μήνες όλο το 24ωρο μαζί. Μας είδε όλη η Ελλάδα. Αυτό μου φαίνεται παιχνιδάκι αστείο το να κάτσω κάποιες μέρες μέσα στο σπίτι με την γυναίκα μου” δήλωσε με χιούμορ ο τραγουδιστής.

“Εύχομαι να ξυπνήσουμε από αυτό τον εφιάλτη που ζούμε, όσο πιο γρήγορα είναι εφικτό. Μένουμε στο σπίτι, τηρούμε κατά γράμμα όποια εντολή δίνεται και κάνουμε υπομονή”.

zappit.gr

Leave a comment