Η Ανθή Σαλαγκούδη «καρφώνει» τον Τριαντάφυλλο «Χρησιμοποίησε τον πατέρα μου και την ιδιότητα του»

Η Ανθή Σαλαγκούδη «καρφώνει» τον Τριαντάφυλλο «Χρησιμοποίησε τον πατέρα μου και την ιδιότητα του»

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021, 09:10

Λίγο πριν το νέο αγώνισμα ασυλίας, η Ανθη Σαλαγκούδη συνομίλησε με τον καλό της φίλο, Περικλή Κονδυλάτο στην παραλία των Κόκκινων.

«Εγώ είμαι κάθε φορά προτεινόμενη οπότε δεν υπήρχε κάποια ανατροπή στο χθεσινό συμβούλιο σε ότι αφορά εμένα» δήλωσε χαρακτηριστικά η Ανθή Σαλαγκούδη. «Αγωνιστικά είμαι αδύναμη, που το χρησιμοποιούν όλοι. Άλλοι σαν λόγο και άλλοι σαν πρόσχημα».

«Δεν με πειράζει να κατηγορηθώ για συναισθηματισμό. Ας είμαι συναισθηματική, αλλά δεν μπορώ να μου το λέει αυτό ο Περικλής. Γιατί όταν είχε βγει με επτά ψήφους υποψήφιος, τον παρηγορούσα εγώ και ήταν απίστευτα συναισθηματικός και έξαλλος με τους συμπαίκτες» συμπλήρωσε η Ανθή Σαλαγκούδη στο στο επεισόδιο το βράδυ της Τετάρτης.

Αμέσως μετά στην κάμερα του ριάλιτι, η Ανθή Σαλαγκούδη απασφάλισε! «Μου έχουν μεταφερθεί κάποια λόγια του Τριαντάφυλλου, εδώ και καιρό, απλά επειδή δεν τον έχω ακούσει τον ίδιο να τα λέει, δεν ήθελα να το πω μέχρι τώρα. Είναι σχετικά με τον πατέρα μου. Χρησιμοποίησε τον πατέρα μου και την ιδιότητα του, λέγοντας ότι εξαιτίας του μένω στο παιχνίδι. Δεν ξέρω τι άλλο… Υπονόησε διάφορα μού είπαν και ότι αυτός είναι ο λόγος που βρίσκομαι εγώ στο παιχνίδι».

Δείτε το βίντεο:

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το freegossip.gr σας πηγαίνει παντού!

Γράψτε ένα σχόλιο