Η αντίδραση της Δήμητρας Αλεξανδράκη στην πολυσυζητημένη δήλωση της Ιωάννας Μπέλλα

5

Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν το πρωί της Παρασκευής η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις της Ιωάννας Μπέλλα και τα όσα είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη βία που δέχτηκε στο παρελθόν από σύντροφό της, τοποθετήθηκε on air.

«Θα έκοβα τα χέρια αυτού που θα με άγγιζε. Δεν επιτρέπω να με ακουμπάει κανένας. Το να βγω να μιλήσω δημόσια για να στείλω ένα μήνυμα δύναμης θα το έκανα. Να βγω να πω ότι είναι όλα εντάξει δεν θα το έκανα.

Είναι στενάχωρο. Αλλά σκεφτείτε την και εκείνη. Είναι κρίμα γιατί την έχουν στήσει όλοι στον τοίχο. Ίσως δεν ήθελε να το πει έτσι. Να της στείλουμε ευχές για να πάει καλά στον διαγωνισμό», είπε, μεταξύ άλλων, η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

5 Σχόλια

  1. Ανώνυμος στο άρθρο

    εσυ το δεχεσαι μονο «επαγγελματικα» Στην προσωπικη σου ζωη, εισαι τοσο νευρωτικη που σιγουρα θα εκοβες και το πουλι αυτουνου, που θα σε αγγιζε