Η απάντηση της Kourtney Kardashian στις εγκυμοσύνες των αδερφών της σίγουρα θα σε αιφνιδιάσει

0

H μεγαλύτερη της οικογένειας περνάει στην αντεπίθεση

Μπορεί η διασημότερη οικογένεια του κόσμου να βιώνει ένα άνευ προηγουμένου baby boom, αυτό όμως δε σημαίνει ότι τα μέλη της δεν ασχολούνται με τίποτε άλλο. Και μιας και η Kourtney Κardashian δε σκοπεύει να μείνει έγκυος στο άμεσο μέλλον, είπε να ασχοληθεί με τον εαυτό της και μόνο!

Συγκεκριμένα, η 38χρονη reality star σχεδιάζει ένα ολικό ρεκτιφιέ, αρχής γενομένης από τα… οπίσθιά της! Όπως αναφέρουν άτομα του περιβάλλοντός της, τα οπίσθιά της είναι το καμάρι της, και γι’ αυτό θέλει να τα περιποιείται όσο το δυνατόν περισσότερο.

Σε αντίθεση βέβαια με τις αδερφές της, δε θέλει να προσθέσει ή να παραμορφώσει κάτι, αλλά θα κινηθεί σε πιο συντηρητικά πλαίσια και θα καταφύγει στην ανόρθωση.

 

Η ίδια, ανυπομονεί να δει τα αποτελέσματα, ενώ συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τη γυμναστική, μιας και γνωρίζει καλά ότι από μόνο του το χειρουργικό νυστέρι δεν κάνει θαύματα.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com