Η Άση Μπήλιου μιλάει για την τηλεοπτική εμφάνιση της βιολογικής της αδερφής στην Στεφανίδου

0

Για όλους και για όλα μίλησε η Άση Μπήλιου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο People. Η αγαπημένη αστρολόγος ρωτήθηκε για τη βιολογική της αδερφή και τοποθετήθηκε πρώτη φορά δημοσία για την εμφάνισή της πριν χρόνια στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Για την υιοθεσία σου έχεις μιλήσει στο παρελθόν, καθώς και για το ότι αυτό που σε έχει σημαδέψει περισσότερο στη ζωή δεν είναι η υιοθεσία αλλά ο θάνατος των γονιών σου σε μικρή ηλικία.

Όντως αυτό που με έχει καθορίσει στη ζωή μου είναι η απώλεια των γονιών μου σε πολύ μικρή ηλικία και όχι η υιοθεσία. Η υιοθεσία ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

Σε ποια ηλικία έμαθες ότι είσαι υιοθετημένη;

Στα 16 μου.

Δεν έχεις μιλήσει ποτέ για την παρουσία της βιολογικής σου αδελφής, Κατερίνας, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, πριν από δέκα χρόνια σχεδόν. Δεδομένου ότι είσαι ένας άνθρωπος που δεν θέλει να δίνει δικαιώματα στη ζωή του, πόσο σε επηρέασε αυτό;
Αυτή την τηλεοπτική συνέντευξη δεν την είδα, με ειδοποίησαν οι φίλοι μου. Δεν θεωρώ ότι ήταν σωστή αυτή η κίνηση, γιατί δεν πιστεύω ότι οι άνθρωποι πρέπει να μπαίνουν σε τέτοιες διαδικασίες και να εκθέτουν τα προσωπικά τους στην τηλεόραση. Όλο αυτό έγινε χωρίς τη δική μου συμμετοχή και γνώση. Με ξένισε πάρα πολύ και με στενοχώρησε, αλλά ΟΚ.
«Έχω διαπιστώσει ότι της αρέσει η τηλεόραση, γι’ αυτό βγήκα να τα πω εδώ» ανέφερε η βιολογική αδελφή σου, όταν ρωτήθηκε γιατί κάνει δημόσια έκκληση προς εσένα.

Μάλιστα… Μάλλον σε κάποιον άλλο αρέσει η τηλεόραση τόσο πολύ και γι’ αυτό βγήκε να τα πει εκεί. Εμένα δεν μου αρέσει η τηλεόραση σαν έκθεση, απλώς αποτελεί κομμάτι της δουλειάς μου. Αν ήθελε να επικοινωνήσει μαζί μου, μπορούσε και με άλλο τρόπο. Άλλωστε έχω επαφή με άλλη μου αδελφή από τη βιολογική μου οικογένεια, απλώς όχι με τη συγκεκριμένη.

Είστε πέντε αδέλφια;

Νομίζω ναι, αν και δεν το γνωρίζω κι ακριβώς.

Μια συμβουλή που κράτησες από εκείνη την περίοδο;

Πέρασα όντως μια πολύ δύσκολη περίοδο, είχα πανικοβληθεί και δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω. Τότε η Ελένη (σ.σ. Μενεγάκη) μου έδωσε μια συμβουλή που την κράτησα και μου βγήκε σε καλό. Μου είπε να το αφήσω να περάσει, να μην απαντάω σε όσα γράφονται και ακούγονται και να μην αναλώνομαι.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!