Η Άσπα Τσίνα ΕΧΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ στο ΑΙΜΑ, ΑΛΛΑ….!!!

Έτσι είναι η ζωή, αλλά γιατί να ζούμε ή να βλέπουμε αυτή την πλευρά; Ένας άνθρωπος αποφασίζει – προφανώς επειδή το φορτίο είναι πολύ μεγάλο – να μοιραστεί τον δικό του αγώνα για τη ζωή….Ταυτόχρονα, αυτό το δράμα (μακριά απ όλους) ταυτίζεται χρονικά με τη παρουσίαση καινούργιου τραγουδιού…

 

Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη ήταν η Άσπα Τσίνα, το βράδυ της Τρίτης, παραχωρώντας την πιο εξομολογητικής της συνέντευξη. Η τραγουδίστρια, που έγινε γνωστή σε όλο το πανελλήνιο από τη συμμετοχή της στο «Fame Story», αποκάλυψε για πρώτη φορά πως δίνει τη δική της μάχη με μία σπάνια μορφή καρκίνου στο αίμα, το πολλαπλό μυέλωμα.

«Το πρόβλημα με την υγεία μου ξεκίνησε από έναν φρικτό πόνο στη μέση, ένιωσα ότι κόπηκα στα δύο. Πριν βγει η διάγνωση εγώ γνώριζα ότι είχα κάτι πολύ σοβαρό. Μετά από ειδικές εξετάσεις έμαθα ότι έχω έναν σοβαρό καρκίνο. Στο γιο μου είπα από την αρχή ότι έχω έναν σοβαρό καρκίνο που τρώει τα κόκκαλα», είπε αρχικά.

«Έπρεπε άμεσα να ξεκινήσω εντατική χημειοθεραπεία, αλλά ήθελα να εκπληρώσω πρώτα το επαγγελματικό μου όνειρο. Γύρισα το βίντεο κλιπ, πονούσα, αλλά το ήθελα πολύ. Είμαι στη φάση της εντατικής χημειοθεραπείας…

Έζησα πολύ ωραία πράγματα, αν φύγω, θα φύγω ευτυχισμένη γιατί έχω εκπληρώσει την αποστολή μου. Απολαμβάνω τη μοναξιά μου και δεν θέλω κάποιον σύντροφο στο πλευρό μου», τόνισε η τραγουδίστρια.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: