Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε τη φθινοπωρινή αλλαγή στα μαλλιά της

5

Ποτέ δεν είναι αργά για μία αλλαγή στα μαλλιά μας, πόσο μάλλον, τώρα το Φθινόπωρο που οι περισσότερες αισθανόμαστε πιο έντονα την ανάγκη να ανανεωθούμε. Βέβαια, όλες οι γυναίκες δεν αντιλαμβανόμαστε με τον ίδιο τρόπο την έννοια της αλλαγής στο hairlook μας. Για κάποιες, αλλαγή σημαίνει η μετάβαση από το ξανθό στο καστανό χρώμα, ενώ για κάποιες άλλες το να κόψουν μερικά εκατοστά από τα μαλλιά τους ή να ανοίξουν ελαφρά το χρώμα τους.

Σε αυτή την τελευταία κατηγορία ανήκει και η Αθηνά Οικονομάκου! Πριν λίγη ώρα, λοιπόν, η Αθηνά έκατσε στην καρέκλα του αγαπημένου μας hair colorist Νικόλα Βιλλιώτη έτοιμη για τη φθινοπωρινή αλλαγή στα μαλλιά της και εμείς δεν θα μπορούσαμε να μην επικοινωνήσουμε μαζί του για να μας εξηγήσει ακριβώς τι έκανε.

«Στην ουσία αυτό που κάναμε ήταν να κάνουμε ένα refresh στην τεχνική του painting. Ανεβάσαμε τη ξανθιά απόχρωση λίγο πιο ψηλά, σαν να έχουν ανοίξει τα μαλλιά της φυσικά από τον ήλιο. Με αυτή την τεχνική αφαιρούμε τη γραμμικότητα από τα μαλλιά και ξεφεύγουμε από τις κλασικές ανταύγειες» μας δήλωσε ο Νικόλας.

IMG_4604IMG_4605IMG_4606

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

5 Σχόλια

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com