Μαρία Μπακοδήμου

Η Μπακοδήμου ΠΕΤΑΕΙ το ΣΠΙΡΤΟ στην ΠΥΡΑ που ΚΑΙΝΕ την Κουτσελίνη

Η Μπακοδήμου ΠΕΤΑΕΙ το ΣΠΙΡΤΟ στην ΠΥΡΑ που ΚΑΙΝΕ την Κουτσελίνη Σε μια απαξιωμένη και απαξιωτική όσο δεν πάει άλλο τηλεόραση, όλοι περιμένουν να κάνει ο…συνάδελφος τους το λάθος για να σχολιάσουν εις βάρος του, για ποιο λόγο πιστεύετε; Εμείς πιστεύουμε, ότι κράζοντας οι παρουσιαστές τους άλλους, αυτομάτως ελπίζουν – και πολλοί πιστεύουν – πως στα μάτια μας φαντάζουν τέλειοι.

Να το ξαναπούμε: Κράζουν εσένα, άρα εγώ εκείνοι είναι τέλειοι.

Το οξύμωρο με τη Μαρία Μπακοδήμου που έπεσε μαζί με άλλους να “φάνε” την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Ζήνα Κουτσελίνη, λέγοντας πως έχει πρόβλημα διαχείρισης κρίσης, εμείς θα θυμίσουμε πώς διαχειρίστηκε η ίδια η Μαρία Μπακοδήμου δική της κρίση:

Το μακρινό 2007 και ενώ με τον Σεργουλόπουλο ήταν οι παρουσιαστές της eurovision, η Μαρία Μπακοδήμου κατά την διάρκεια του ημητελικού, αποκάλσε το fyrom, “Μακεδονία”.

Μαρία Μπακοδήμου
Η Μπακοδήμου ΠΕΤΑΕΙ το ΣΠΙΡΤΟ στην ΠΥΡΑ που ΚΑΙΝΕ την Κουτσελίνη 3

“Καλή επιτυχία Μακεδονία, ευχήθηκε”και την επόμενη μέρα κρυβόταν από τις κάμερες. Αντί να πει ένα απλό “συγνώμη ρε παιδιά” το ε’ίδα γραμμ΄’ενο στο μόνιτορ και το διάβασα αυθόρμητα πριν προλάβω να σκεφτώ, εκείνη εξαφανίστηκε. Την βρήκαμε εμείς με ανοιχτή την κάμερα και η απάντηση της ήταν “θα μιλήσω μόνο στο κανάλι μου” εννοώντας τον Alpha. Μόνο που εκείνη τη στιγμή, ήταν εκείν για την ΕΡΤ.

Αυτό από τοι και ο Φώτης Σεγουλόπουλος είπε φέτος λίγο πριν τον διαγωνισμό 2024, την κυνηγάει ακόμα και τώρα. Δεν το είπε με αυτά τα λόγια, αλλα αυτό εννούσε.

Πως δίνει εκείνη συμβουλές στη Ζήνα Κουτσελίνη, όταν αποδεδειγμένα δεν μπόρεσε να διαχειριστεί ούτε στο ελάχιστο το δικό της λάθος;

x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!